• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anneler gününde kayınvalidesini aramayacak kimler var???

17 gündür bende kalan kaynana daha dün gitti eşimle sayesinde 12-13 gündür konuşmuyoruz buna rağmen bir kazak beğenmişti ertesi gün aldım ve ben bunu beğenmedim deyip kabul etmedi bırakın aramayı bundan sonra yüzünü bile görmek istemiyorum cadının

işte en sinir olduğum durum! seni düşünmüş hediye almış,beğenmesen bile kibarlık edip kabul et değil mi? bu kadar mı zor nazik olmak gerçekten anlamıyorum.benim k.validem de hediyeden hiç hoşlanmaz.ona birşey alsak sanki cinayet işlemişiz gibi davranır bize,neredeyse dövecek sanki:9:..ama ben hala hediye almaya devam ediyorum,içimden geliyor napıyım :) birde aldığımız hediyeleri pek kullanmaz,başkalarına hediye eder.eskiden daha çok yapıyordu bunu ama şimdi azalttı.ama biz üç elti yılmadan,pes etmeden hediye alımına devam ediyoruz (çünkü birşey almayıncada surat yapıyor) :27:

güzel başlık olmuş. alacağım kendi annemede k.valideyede alacağım. k.validem önemli değil şiir de yazsanız olur diyordu...

diyordu diyorum taki görümceme hediye alana kadar. ona kazak pantolon aldım. beni sevmiyormusun diye ağladı. ee şimdi ben ne alacağım. hiç bilmiyorum. cüzdan alayım diyorum ama ya az gelirse.... yada istemezse.. uyy uyy:1:

Bende aramayacağım
Ben şehir dışındayım, hem annemlerden hemde kaynanamlardan (ikisi aynı şehirde oturuyor) uzaktayım

Bir kaç ay önce eşim tek beni memlekete gönderdi hem annemlerde kaldım hem kayınvalidemlerde İki sefer gittim ikisindede gözümün yaşını akıttılar

Yinede herşeye rağmen annedir deyip haftada bir kez olsun arıyordum ama onlar beni kesinlikle aramazlar birde bi konuşurlar "çok değer veridklerini filan söylerler" ama ben hiç görmedim böyle birşey

Bize geleceklerdi ayın 10 unda biletlerini 25 ine aldılar
Benim evime gelecekler ama beni aramıyorlar nasıl olacak ne yüzle geleceklerse bende dönüp birde anneler gününde mi arayacam
Gelirlerse başımn üstünde yerleri var ben onların yaptığı gibi yapamam misafirler sonuçta
Ama dönpte aramam

canım benim kaynana da eşime söylüyomuş beni aramıyo sormuyo gelin diye, eşime bişi demiyorum eşim arayınca telefonu bana verirse konuşuyorum, e oda beni arayıp sormuyo, annemi aramıyo annem onu hep arayıp soruyo o bi kez bile arayıp hal hatır sormuyo, kendisi o kadar bencilki hep benmi onunla ilgilenicem canım bana ne artık umurumda bile değil...

Eşinle aranızda sorun olmayacaksa aramamayı tercih ediyorsan arama bencede canım. Ben ararsam kendimi daha kötü hissedeceğim eşim de karışmıyor zaten. Ama şu var; eşimle yanımda konuşurlarsa işte o zaman telefonu almamak eşime ayıp olur. İnşallah konuşmak durumunda kalmam hiç istemiyorum içimden gelmiyor.

Bi sene kayınvalideme bi bluz almıştık.Bu annelerin giydiği incili boncuklu ince trikolar var ya onlardan.Yeni evliydik sanırım.Ben %100 pamuklu giyerim bunu kullanamam demişti.Bidaha da bişey almadım.Kendi bulsun alsın %100 pamuklusunu.Tilki postuyla geziyo zaten:27:

10 yıllık evliliğimde her sene aldım da bir kere kullandığını gömedim. şimdide boşanıyorum. verilen emeğe ve paraya yazık oldu. Bu saatten sonra umrumda değil.. hediyenin "h"sini bile göremez artık.

Son düzenleme:
güzel başlık olmuş. alacağım kendi annemede k.valideyede alacağım. k.validem önemli değil şiir de yazsanız olur diyordu...

diyordu diyorum taki görümceme hediye alana kadar. ona kazak pantolon aldım. beni sevmiyormusun diye ağladı. ee şimdi ben ne alacağım. hiç bilmiyorum. cüzdan alayım diyorum ama ya az gelirse.... yada istemezse.. uyy uyy:1:

Beni sevmiyomusun diye ağladımı ? Haydaaa bu millete ne olmuş
Al sende napcan başka çaren yok yada almıyosan ikisinede almıcan :ssz:

Benim eski sevgilimin (ARTIK ESKİ DİYORUM) annesi hediye meraklısıdır.
Ben almadım hediye falan hiç ona, diğer gelin aldı etti diye onu daha çok seviyordu beni dışlıyordu.
Maalesef konularım da var ,
Talih işte ayrıldım bitti gitti hediyeye değer veren insanlarla işim olmaz...!
Zaten soğuk bir yapım olduğu için
Sarılamıyordum öpemiyordum pek bunlarıda bahane yapmışlar adım terbiyesize bile çıktı sayelerinde ana oğul mahfettiler beni.
Neyse şükür ki kurtuldum :43:

Bende aramayacağım
Ben şehir dışındayım, hem annemlerden hemde kaynanamlardan (ikisi aynı şehirde oturuyor) uzaktayım

Bir kaç ay önce eşim tek beni memlekete gönderdi hem annemlerde kaldım hem kayınvalidemlerde İki sefer gittim ikisindede gözümün yaşını akıttılar

Yinede herşeye rağmen annedir deyip haftada bir kez olsun arıyordum ama onlar beni kesinlikle aramazlar birde bi konuşurlar "çok değer veridklerini filan söylerler" ama ben hiç görmedim böyle birşey

Bize geleceklerdi ayın 10 unda biletlerini 25 ine aldılar
Benim evime gelecekler ama beni aramıyorlar nasıl olacak ne yüzle geleceklerse bende dönüp birde anneler gününde mi arayacam
Gelirlerse başımn üstünde yerleri var ben onların yaptığı gibi yapamam misafirler sonuçta
Ama dönpte aramam

Canim sagda solda deger veriyoz el ustunde tutuyoz mu diyorlar yoksa bak biz deger verdiyoz ama o anlamaz (affedersin) nankordur mu diyorlar??
Cok merak ettim merakimi mazur gor cunku keske benimkiler deger vermese bile millete oyle desinler diyorum cunku ben istemem benim esimin ailesiyle olan biteni baskalari bilsin ben kimseye firsat vermem bizi konusmalari icin ama onlar her an her dakika meraklilar bizi milletin yaninda konusmaya :43:

bende kayınvalideme hediyede almayacağım şuan bizde kalmasına rağmen kutlamayacağımda,dün akşamki duyduğum sözlerden önce asla böyle düşünmüyordum,hediyesinide alıp elini öpüp kutlayacaktım ama dün gece eşimi doldurmalarını duyunca kesinlikle düşünmüyorum kutlamayı. öyle güzel dolduruyorduki eşimi;ben onun evine nasıl gelin olmuşum kendi kızlarım gibi gelin gelecekti benim evime diyor,savrukmuşum,imansızmışım ona anne demiyormuşum o anne denmeyi hakkettimi acaba.bu ikinci şahit olmam alıyor oğlunu karşısına dolduruyor ve bu sefer eşimide affetmeyeceğim,o kadına bana bunları ikinci söyletmesi geçmiş karşısına kuzu gibi dinliyor bide delirmemek elde değil.

Bi sene kayınvalideme bi bluz almıştık.Bu annelerin giydiği incili boncuklu ince trikolar var ya onlardan.Yeni evliydik sanırım.Ben %100 pamuklu giyerim bunu kullanamam demişti.Bidaha da bişey almadım.Kendi bulsun alsın %100 pamuklusunu.Tilki postuyla geziyo zaten:27:

kayınvalideniz çok ayıp etmiş... naylon olsa bile hediye verip, mutlu etmeye çalışan bir insana söylenecek laf değil...

bende aramayacağım kesinlikle.
evliliğimin ilk zamanlarında beni kuması gibi görüp kıskançlıktan napacağını şaşırdı karı-koca.
daha 1-2 aylık evliyken beni çok üzdüler yıprattılar ,geçen yıl bu yuzden kutlamadım içimden gelmedi,
bu defada annemi arayıp anneler gününü kutlamadım diye ne şikayetler ne laflar sözler ettiler,
bütün nefretlerini kustular.
ondan sonra yemin ettim bir daha asla ne anneler gününü nede babalar gününü asla ama asla kutlamayacağım.

birde gelinin annesi telefonla aranılıp şikayet ediliyor.bende buna çok kızıyorum.bi sorun varsa gelini ara ona söyle ne diye ailesini arıyosun.benim kayınvalidede böyle..

Beeeeeeeeeeeeeeennnnnnn.........

Ama aramızda bir kırgınlık olduğundan değil kayınvalidem de ben de:34: hoşlanmayız:34:

Uzun zamandan beri ne hediye alıyorum nede arıyorum, Rabbim kalbimi biliyor ya içim huzursuz ,

senelerce aldığım kıyafetleri görümcemin üzerinde gördüm yada hiç birini sırtına sokmadı onun için bir değeri yok olabilir ama biz onu sayıp alıyorduk. Annemi de anneler gününden bir gün önce ararım hep.Ben de anneyim o güne özel bir şeyler alınmasını veya kutlanmasını istemiyorum...:38:Sevgimiz de saygımızda her gün olsun bir gün değil, çok ta kasmam sıkıca sarılıp kocaman bir :38:öpücük:38: kondurmaları yeter bana kuzucuklarımın.

İnsanlara değerinden fazla değer vermeyeceksin.

bende aramayacağım sevgili oğulları arasın.Kendisi benim oturduğum ilde değil başka bir ilde oturuyo şimdi arayarak kutlasam şuna bak sadece aradı der menfaat düşkünü birşey bekler ohhhhh yok sana kaynana birşey yokkkk:)

Benim eski sevgilimin (ARTIK ESKİ DİYORUM) annesi hediye meraklısıdır.
Ben almadım hediye falan hiç ona, diğer gelin aldı etti diye onu daha çok seviyordu beni dışlıyordu.
Maalesef konularım da var ,
Talih işte ayrıldım bitti gitti hediyeye değer veren insanlarla işim olmaz...!
Zaten soğuk bir yapım olduğu için
Sarılamıyordum öpemiyordum pek bunlarıda bahane yapmışlar adım terbiyesize bile çıktı sayelerinde ana oğul mahfettiler beni.
Neyse şükür ki kurtuldum :43:

senin sevgilinmiş ne var ki hoşuna gitmediyse basarsın tekmeyi ne olacak keşke bende evli olmasaydım da o kadar kolay olsaydı

Back
X