- 2 Kasım 2014
- 830
- 381
- 18
- Konu Sahibi Tasprenses
-
Gerçekten çok güzel fikirler verdin canım çok teşekkür ederim.. Ben zaten ciddi bir şey için tanıştırmıyorum öylesine tanışmış olsunlar diye tanıştırıyorum keyiften yani öyle daha ciddi adımlarımız yok ikimizde okula yada işe güce para biriktirmeye bakıyoruz dahaBana aileleri tanıştırmak için biraz erken gibi geldi canım. Yani ilişkiniz uzun süreliymiş zaten ciddisiniz de belli o açıdan demiyorum ama yaşınıza takıldım ben. Sen daha lys'ye hazırlanıyorsun, sevgilininse askerliği falan var. Ama neyse sen uygun görmüşsün annene de açmışsın konuyu o yüzden bu kısım için bana söz düşmez :)
Benim daha aileleri tanıştırma tecrübem yok ama ikisine de anneler gününe denk geldiği için küçük bir hediye alırdım senin yerinde olsam. Çiçek falan olabilir ya da ev için güzel bir süs eşyası gibi. Zaten gündüz çağırırsın sanırım çok ağır olmayan hafif bir şeyler yapabilirsiniz annenle beraber çayın yanında atıştırmak için, kek kurabiye falan olabilir mesela. Öyle gösterişli sofralara gerek yok, çay eşliğinde sıcak bir sohbet edersiniz. Zaten muhabbet kendiliğinden gelişir sanırım. İki anne çocuklarının küçüklüğünden, okul hayatlarından, kendi gençliklerinden, eşlerinden falan bahseder o şekilde ilerletirler muhabbeti. Kız kardeşle de sen daha çok ilgilenirsin yaşı sana yakın olduğu için. Baktın muhabbet çok tıkanıyor, klasik albümlere bakma olayına girersiniz en kötü :))
Canim ben geçen senede almıştım bu senede alıyım diyorum ama bilemedimbende kayınvalidem ve annemi anneler gününde tanıştırmıştım
öğleden sonra eve gelmişlerdi, çayın yanında pasta, börek vs. ikram etmiştik
kayınvalidem anneme ufak bir hediye getirmişti
açıkçası ben anneler günü diye hediye almamıştım, sonuçta sadece kayınvalide adayıydı
Canim senin sevgilin askere gidip geldi mi tanıştırmadan önce ? Yaşlar aynı demişsin sende mi benim gibi 19 yaşındasın?Bizde sizin gibiyiz canim yaslarda ayni bizim 3.yilimiz.
Ocak 2015 de tanisti aileler sevgilim babami taniyordu zaten birgun bize geldi ailemi getirmek istiyorum dedi babamda onayladi :))
Onun anne babasi benim annem babam kardesim vardi bize geldiler aksama dogru cokta guzel gecti :)
Kek yaprak sarmasi pogaca makarna salatasi birde getirdikleri tatli vardi onlari ikram ettik :)
Diledigin gibi olur insallah, onceden tanidigim insanlar olmasina ragmen cok heycanlanmistim :)
Canim anneme konuyu açtım ama ne diyip gelmeyeceklerini söyleyeceğim ki ? Bu seferde annesinin gelmek istemediğini falan düşünürsebence askerden geldikten sonra aileler tanışsın..
Konuyu açtım ama anneme nasıl vazgeçeceğim ki? Zaten öyle ciddiyete bağlayan tanışma olmayacak ki bi zararını göremedimBence de askerden sonraya bırakın aileler tanışma işini. Daha çok gençsin...
bence sadece sevgilini tanıştır.Anneleri iş resmiyete dökmeyi planladığınızda tanıştır.Kızlar merhaba..
19 yaşındayım şuan lysye hazırlanıyorum. Erkek arkadaşımda 20 yaşında ve eylülde 5. yılımıza gireceğiz. Ciddi bi ilişkimiz var. 2015 ARALIK- 2016 OCAK ŞUBAT gibi askere gitmeyi düşünüyor. Askere gitmeden öncede aileler tanışsın istiyoruz.
Annesiyle daha önce tanıştım, kendi tanıştırmak istemişti. Bütün sülaleside biliyor ilişkimizin ciddi olduğunu.
Anneler gününde yani bu pazar erkek arkadaşımı annesini ve kız kardeşini bize davet etmek istiyorum sadece annemle tanıştırmak için. Bi çay içilir biraz muhabbet olur diye. Maksat tanışsınlar diye. Anneme açtım mevzuyu olumsuz bakmadı zaten biliyordu erkek arkadaşım olduğunu. Annesi çok sevecen kardeşi de öyle.. Yani bana öyle geldiSizce ne yapsam daha ikisine de hediye almadım nasıl davransam ne ikram etsem bide ne konuşacaklar annemle evli olsak neyse samimi olurlar da, daha ilk tanışmaları çok merak ettim.. Biraz fikir verir misiniz ?
Şimdiden teşekkürler okuyan herkese
Sevgilim tek başına gelmek istemiyor çekiniyorbence sadece sevgilini tanıştır.Anneleri iş resmiyete dökmeyi planladığınızda tanıştır.
Evet canım isteme falan söz konusu değil. Annemle tanıştıracağım sadece babamı falanda dahil etmiyorum zatenSiz istiyorsanız aileniz de sıcak bakıyorsa bence tanışmasında bir sorun yok. Sonuçta ev oturması tarzı bir şey olacak istemeye gelmeyecekler:)
Arkadaşların dediği gibi gündüz çay yanı pasta türü şeyler ikram edersiniz.
Çok heyecanlı ama çok güzel olur bence.
düşünmez..sonuçta ailenin karşına çıkacak iş yok askerlik yok..annene herşeyi tam olsun öyle tanışın de..Canim anneme konuyu açtım ama ne diyip gelmeyeceklerini söyleyeceğim ki ? Bu seferde annesinin gelmek istemediğini falan düşünürse
Canim senin sevgilin askere gidip geldi mi tanıştırmadan önce ? Yaşlar aynı demişsin sende mi benim gibi 19 yaşındasın?
Anladım canım :)Evet canim 19 um. Sevgilim izindeydi o zaman. Aniden oldu zaten. Sonrada ablasi dogum yapti annemle beni cagirdilar ona gittik bu kadar :)
Askerden sonraya birakildi ciddi adimlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?