Anneler gününde kv yi aramak şart mı

Rozi-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2021
277
535
18
Kayınvalidemle aramız yoktur. En son yaptıklarından sonra aramıza iyice mesafe girdi. Bugün anneler günü ve ben onu aramak istemedim. Eşim ısrar etti. Bayram dışında böyle şeyler için aramak istemediğimi söyleyince eşim bana küstü bende senin anneni aramayacağım o zaman dedi. Arama kimse sana ara demiyor. İftara yemek yemeyecekmiş. Sanane yemiycem diyor. Bu gün annesini aramak zorundamıyım. O beni kendi kızı gibi gördü mü ki ben onu annem diye arayayım. Beni çok yıprattı içimden gelmiyor hatta eşim dedi ki geçen anneler gününde aradın şimdi niye aramıyorsun. Evet arardım hediyeler alırdım sohbet ederdim ama karşılığında iyilik değil kötülük gördüğüm için soğudum artık. Sadece bayramda ararım arada bir gider geliriz ama anneler gününde aramak içimden gelmiyor. Ne yapıyım sizce

Eşiniz 3 yaşında mı?
Yemek yemeyeceğim diye trip atmak nedir
Aman bırakın yemesin
Nereye kadar yemeyecek?
Hiç takılmayın

İyiliğinize karşılık kötülük gördüyseniz aramak zorunda değilsiniz
İstiyorsa eşiniz de sizin ailenizi aramasın
Herkes kendi ailesiyle iletişimde olsun

Valla eşinize bir emzik verin yiyecek olarakta biberona süt koyun aman sıcak mi ılık mi bakın ağzı yanmasın yoksa onada küser içmez

Ayyy paşamıza bak, yemek yemeyecekmiş.
Hasbam, zıkkımın kökünü yesin.

Bırak kız yemesin, aç kalsın.
Sen de geç karşısına afiyetle ye yemeğini.
Anlamıyorum ki neyin kafasını yaşıyor.
Zorla annesini arattırınca ne geçecek eline.
İstemediğin hiçbir şeyi yapma, şuan en güzelini yapıyorsun.

Bana soğuk davranıyor. Tekrar konuşsam mı acaba bilmiyorum. Haklısınız

Yemesin. Arama. O da senin ananı aramasın.

Ben kendi anneme hediye aldim eşimle ikimiz adina yolladim ve kutladigimizi yazan bir not eklettim.
Annem de tesekkur etti bitti.

Eşimin annesine bisey almadim. O benim işim degil, eşim de almadi haliyle kaldi. Kaynanamin kizlari var zaten onlar bol bol kutlar.

Kaynanami aramadik, annemi de ekstra aramadik. O kadar onemli bir gun degil bana gore o ayri.
Zorla birilerini aratmayi hoş bulmuyorum ya insanlari rahat birakmak lazim. İcinden gelmeyeni aramasin daha iyi.

Bunlar içten gelen şeyler canım
Açıkçası bende aramıyorum.esimde annemi aramaz dert etmem.o kadar sıkıntımız varken eş ailesiyle görmezden gelmiyorum bende
Kendisini annesini arar ben kendi annemi ararım hediyesini alırım bitti gitti
Bunun için kavga etmem huzurumu bozmam.aramak zorunda değilsin.esinde aramak zorunda değil.dedigim gibi herkesin içinden gelmeli.

Benim eşimin ailesi özel günleri hiç kutlamaz doğum günleri de dahil olmak üzere
O yüzden özel olarak aramadım annesini
Kayınvalidemi severim ama kutlamak alışkanlıklarında yok
Ben de düzeni bozmuyorum

Kendi annemi, sevdiğim tüm akrabalarımı filan aradım
Çünkü biz kutlarız her özel günü
Anneme de hediye henüz almadık
İnşallah bi gün gidebilirsek yanımızda götüreceğiz

Zorlamayla ilişki kurulmaz zaten
İçinden gelen yapsın gelmeyen yapmasın

Yok ben kendi annem hariç kimseyi aramadim. Aslinda nnem aradi tesekur icin. Ugraşamam onunla

Her özel gunu kutlamayiz biz, eşimle kendi içimizde de sadece dogum gunleri ve yildonumu kutlariz. Sevgili gunu, kadinlar gunu gibi seyleri kutlamiyoruz.

Ben olsam ararim
Illa bana annelik yapmasi gerekmez ki, ben ablama da hediye aldim mesela hadi neyse ustumde emegi vardir.
Abim bana cicek yollamis anneyim diye. Abime annelik mi yaptim :) adam ben dogdugumda ergendi ilk hatirladigim hali baya baya yetiskin adamdi.

Ama ne yasadiginizi siz bilirsiniz. Aramak istememissiniz bitti gitti. Sebeplerinize bakip dengeyi kurmaya bakmiyor da pasamiz yemek yemiycekmis hahaha allah askina cok guzel bir menu hazirlayin baksin karsidan.

Ne sacma trip ya :))

Aslında benim eşimin aileside kutlamaz böyle günleri. Eşim anneler gününden bi haber biriydi. Ben başlattım bu kutlama merasimini. Biz kutlarız çünkü öyle alıştım ama tabiki bazıları kutlamayabilir sonuçta anneler günü bir gün değil, öyle bir gün işte. O an içinden gelir ararsın gelmez aramazsın diye düşünüyorum bende. Çok büyütülecek bir şey olmamalı ama bir kere kutladığım için eşim hep beklemeye başladı sanırım. O zaman başkaydı şimdi başka istemiyorum

Yemezse yemesin konu ne bilmiyorum ama eğer icinizden gelmiyorsa, kayınvalide size iyi davranmiyorsa neden arayacaksınız ki

Düzeni değiştirince gereksiz bi şekilde üstünüze kalıyor işte

Siz içinizden gelmiyorsa aramayın yine de
Aranızdaki sorunun kayda değer bi şey olduğunu varsayıyorum ama

Ben kutlarım sadece annelerimizin değil aklıma gelen tanıdıklarimin da kutlarım ha onları aramam ama mesaj atarım vs.
Sorun etmem böyle şeyleri aksine severim.
Ama sizin kv ile aranızda ne sorun var bilmiyorum içinizden gelmeyen bir şeyi de zorla yapamazsınız zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…