Kayınvalidemle aramız yoktur. En son yaptıklarından sonra aramıza iyice mesafe girdi. Bugün anneler günü ve ben onu aramak istemedim. Eşim ısrar etti. Bayram dışında böyle şeyler için aramak istemediğimi söyleyince eşim bana küstü bende senin anneni aramayacağım o zaman dedi. Arama kimse sana ara demiyor. İftara yemek yemeyecekmiş. Sanane yemiycem diyor. Bu gün annesini aramak zorundamıyım. O beni kendi kızı gibi gördü mü ki ben onu annem diye arayayım. Beni çok yıprattı içimden gelmiyor hatta eşim dedi ki geçen anneler gününde aradın şimdi niye aramıyorsun. Evet arardım hediyeler alırdım sohbet ederdim ama karşılığında iyilik değil kötülük gördüğüm için soğudum artık. Sadece bayramda ararım arada bir gider geliriz ama anneler gününde aramak içimden gelmiyor. Ne yapıyım sizce
Eşiniz 3 yaşında mı?
Yemek yemeyeceğim diye trip atmak nedir
Aman bırakın yemesin
Nereye kadar yemeyecek?
Hiç takılmayın
İyiliğinize karşılık kötülük gördüyseniz aramak zorunda değilsiniz
İstiyorsa eşiniz de sizin ailenizi aramasın
Herkes kendi ailesiyle iletişimde olsun
Özel değilse kaynananızla aranızdaki sorun büyük bi şey miydi?Bana soğuk davranıyor. Tekrar konuşsam mı acaba bilmiyorum. Haklısınız
Yemesin. Arama. O da senin ananı aramasın.Kayınvalidemle aramız yoktur. En son yaptıklarından sonra aramıza iyice mesafe girdi. Bugün anneler günü ve ben onu aramak istemedim. Eşim ısrar etti. Bayram dışında böyle şeyler için aramak istemediğimi söyleyince eşim bana küstü bende senin anneni aramayacağım o zaman dedi. Arama kimse sana ara demiyor. İftara yemek yemeyecekmiş. Sanane yemiycem diyor. Bu gün annesini aramak zorundamıyım. O beni kendi kızı gibi gördü mü ki ben onu annem diye arayayım. Beni çok yıprattı içimden gelmiyor hatta eşim dedi ki geçen anneler gününde aradın şimdi niye aramıyorsun. Evet arardım hediyeler alırdım sohbet ederdim ama karşılığında iyilik değil kötülük gördüğüm için soğudum artık. Sadece bayramda ararım arada bir gider geliriz ama anneler gününde aramak içimden gelmiyor. Ne yapıyım sizce
Bunlar içten gelen şeyler canımKayınvalidemle aramız yoktur. En son yaptıklarından sonra aramıza iyice mesafe girdi. Bugün anneler günü ve ben onu aramak istemedim. Eşim ısrar etti. Bayram dışında böyle şeyler için aramak istemediğimi söyleyince eşim bana küstü bende senin anneni aramayacağım o zaman dedi. Arama kimse sana ara demiyor. İftara yemek yemeyecekmiş. Sanane yemiycem diyor. Bu gün annesini aramak zorundamıyım. O beni kendi kızı gibi gördü mü ki ben onu annem diye arayayım. Beni çok yıprattı içimden gelmiyor hatta eşim dedi ki geçen anneler gününde aradın şimdi niye aramıyorsun. Evet arardım hediyeler alırdım sohbet ederdim ama karşılığında iyilik değil kötülük gördüğüm için soğudum artık. Sadece bayramda ararım arada bir gider geliriz ama anneler gününde aramak içimden gelmiyor. Ne yapıyım sizce
Benim eşimin ailesi özel günleri hiç kutlamaz doğum günleri de dahil olmak üzereBen kendi anneme hediye aldim eşimle ikimiz adina yolladim ve kutladigimizi yazan bir not eklettim.
Annem de tesekkur etti bitti.
Eşimin annesine bisey almadim. O benim işim degil, eşim de almadi haliyle kaldi. Kaynanamin kizlari var zaten onlar bol bol kutlar.
Kaynanami aramadik, annemi de ekstra aramadik. O kadar onemli birgun degil bana gore o ayri.
Zorla birilerini aratmayi hoş bulmuyorum ya insanlari rahat birakmak lazim. İcinden gelmeyeni aramasin daha iyi.
Benim eşimin ailesi özel günleri hiç kutlamaz doğum günleri de dahil olmak üzere
O yüzden özel olarak aramadım annesini
Kayınvalidemi severim ama kutlamak alışkanlıklarında yok
Ben de düzeni bozmuyorum
Kendi annemi, sevdiğim tüm akrabalarımı filan aradım
Çünkü biz kutlarız her özel günü
Anneme de hediye henüz almadık
İnşallah bi gün gidebilirsek yanımızda götüreceğiz
Zorlamayla ilişki kurulmaz zaten
İçinden gelen yapsın gelmeyen yapmasın
Kayınvalidemle aramız yoktur. En son yaptıklarından sonra aramıza iyice mesafe girdi. Bugün anneler günü ve ben onu aramak istemedim. Eşim ısrar etti. Bayram dışında böyle şeyler için aramak istemediğimi söyleyince eşim bana küstü bende senin anneni aramayacağım o zaman dedi. Arama kimse sana ara demiyor. İftara yemek yemeyecekmiş. Sanane yemiycem diyor. Bu gün annesini aramak zorundamıyım. O beni kendi kızı gibi gördü mü ki ben onu annem diye arayayım. Beni çok yıprattı içimden gelmiyor hatta eşim dedi ki geçen anneler gününde aradın şimdi niye aramıyorsun. Evet arardım hediyeler alırdım sohbet ederdim ama karşılığında iyilik değil kötülük gördüğüm için soğudum artık. Sadece bayramda ararım arada bir gider geliriz ama anneler gününde aramak içimden gelmiyor. Ne yapıyım sizce
Benim eşimin ailesi özel günleri hiç kutlamaz doğum günleri de dahil olmak üzere
O yüzden özel olarak aramadım annesini
Kayınvalidemi severim ama kutlamak alışkanlıklarında yok
Ben de düzeni bozmuyorum
Kendi annemi, sevdiğim tüm akrabalarımı filan aradım
Çünkü biz kutlarız her özel günü
Anneme de hediye henüz almadık
İnşallah bi gün gidebilirsek yanımızda götüreceğiz
Zorlamayla ilişki kurulmaz zaten
İçinden gelen yapsın gelmeyen yapmasın
Düzeni değiştirince gereksiz bi şekilde üstünüze kalıyor işteAslında benim eşimin aileside kutlamaz böyle günleri. Eşim anneler gününden bi haber biriydi. Ben başlattım bu kutlama merasimini. Biz kutlarız çünkü öyle alıştım ama tabiki bazıları kutlamayabilir sonuçta anneler günü bir gün değil, öyle bir gün işte. O an içinden gelir ararsın gelmez aramazsın diye düşünüyorum bende. Çok büyütülecek bir şey olmamalı ama bir kere kutladığım için eşim hep beklemeye başladı sanırım. O zaman başkaydı şimdi başka istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?