Kv ile yaşadığınız problemin büyüklüğüne bağlı bence. Eğer ikinizin de hatalı olduğu bir şey yaşanmışsa bence arayabilirsiniz. Tamamen onun hatalı olduğu, sizin ciddi şekilde canınızı sıkacak bir olay olmuşsa ve kendisi de bu hatanın farkında olmasına rağmen geri adım atmamış, kendisini haklı görmeye devam etmiş vb. bir durum ise bence aramamanız gayet normal. Sizin hatalı olduğunuz bir şey yaşanmışsa zaten tabi ki aramalısınız. Yine de sizin aile dinamiklerinizi bilmem mümkün olmadığı için genel bir yorum yaptım, en doğru kararı eminim siz verirsiniz.
ARAMAAAAAAAAAKayınvalidemle aramız yoktur. En son yaptıklarından sonra aramıza iyice mesafe girdi. Bugün anneler günü ve ben onu aramak istemedim. Eşim ısrar etti. Bayram dışında böyle şeyler için aramak istemediğimi söyleyince eşim bana küstü bende senin anneni aramayacağım o zaman dedi. Arama kimse sana ara demiyor. İftara yemek yemeyecekmiş. Sanane yemiycem diyor. Bu gün annesini aramak zorundamıyım. O beni kendi kızı gibi gördü mü ki ben onu annem diye arayayım. Beni çok yıprattı içimden gelmiyor hatta eşim dedi ki geçen anneler gününde aradın şimdi niye aramıyorsun. Evet arardım hediyeler alırdım sohbet ederdim ama karşılığında iyilik değil kötülük gördüğüm için soğudum artık. Sadece bayramda ararım arada bir gider geliriz ama anneler gününde aramak içimden gelmiyor. Ne yapıyım sizce
Ailesi ile aranızın bozulma sebebinden bahsettim yorumumda. Eğer iki taraf da haksızsa arayıp zeytin dalı uzatabilirsiniz ya da karşı taraf haksız ve bunda geri adım atmıyorsa sizin de adım atmamanız normal. Tabi dediğim gibi aile dinamiklerinizi bilmiyorum, eğer haklı olmanıza rağmen karşı tarafa adım atmanız eşinizin gözünde "eşim daha ne yapsın, ailem ayıp etti" gibi bir anlam içerecekse adım da atabilirsiniz ana anladığım kadarıyla eşiniz sizin olumlu adımlarınızı görmüyor.Ailesi ile aramız bozuldu zaten.
Kayınvalidemle aramız yoktur. En son yaptıklarından sonra aramıza iyice mesafe girdi. Bugün anneler günü ve ben onu aramak istemedim. Eşim ısrar etti. Bayram dışında böyle şeyler için aramak istemediğimi söyleyince eşim bana küstü bende senin anneni aramayacağım o zaman dedi. Arama kimse sana ara demiyor. İftara yemek yemeyecekmiş. Sanane yemiycem diyor. Bu gün annesini aramak zorundamıyım. O beni kendi kızı gibi gördü mü ki ben onu annem diye arayayım. Beni çok yıprattı içimden gelmiyor hatta eşim dedi ki geçen anneler gününde aradın şimdi niye aramıyorsun. Evet arardım hediyeler alırdım sohbet ederdim ama karşılığında iyilik değil kötülük gördüğüm için soğudum artık. Sadece bayramda ararım arada bir gider geliriz ama anneler gününde aramak içimden gelmiyor. Ne yapıyım sizce
Araysaydın kocanın hatırına ne olucak..Kayınvalidemle aramız yoktur. En son yaptıklarından sonra aramıza iyice mesafe girdi. Bugün anneler günü ve ben onu aramak istemedim. Eşim ısrar etti. Bayram dışında böyle şeyler için aramak istemediğimi söyleyince eşim bana küstü bende senin anneni aramayacağım o zaman dedi. Arama kimse sana ara demiyor. İftara yemek yemeyecekmiş. Sanane yemiycem diyor. Bu gün annesini aramak zorundamıyım. O beni kendi kızı gibi gördü mü ki ben onu annem diye arayayım. Beni çok yıprattı içimden gelmiyor hatta eşim dedi ki geçen anneler gününde aradın şimdi niye aramıyorsun. Evet arardım hediyeler alırdım sohbet ederdim ama karşılığında iyilik değil kötülük gördüğüm için soğudum artık. Sadece bayramda ararım arada bir gider geliriz ama anneler gününde aramak içimden gelmiyor. Ne yapıyım sizce
Bazı erkekler neden boyle acabaBen kendi anneme hediye aldim eşimle ikimiz adina yolladim ve kutladigimizi yazan bir not eklettim.
Annem de tesekkur etti bitti.
Eşimin annesine bisey almadim. O benim işim degil, eşim de almadi haliyle kaldi. Kaynanamin kizlari var zaten onlar bol bol kutlar.
Kaynanami aramadik, annemi de ekstra aramadik. O kadar onemli bir gun degil bana gore o ayri.
Zorla birilerini aratmayi hoş bulmuyorum ya insanlari rahat birakmak lazim. İcinden gelmeyeni aramasin daha iyi.
Bazı erkekler neden boyle acaba
Erkek cocugum var oda tekefonda dahı aramayacak belkı
Evlenınce anneler neden unutulur
Gercekten garıp ama cogu erkek kutlamıyorEvlenmekle alakasi yok bekarken de yapmiyormuş zaten
Evlenince bizim özel gunlerimizi hiç atlamadi tabi dikkat eder, normalde de arada hediye, cicek alir. Biraz da annesiyle ablalari ilgilendigi icin belki cok umursamiyordur.
Bence annelerdede kabahat var bu konulardaEvlenmekle alakasi yok bekarken de yapmiyormuş zaten
Evlenince bizim özel gunlerimizi hiç atlamadi tabi dikkat eder, normalde de arada hediye, cicek alir. Biraz da annesiyle ablalari ilgilendigi icin belki cok umursamiyordur.
Bence annelerdede kabahat var bu konularda
İçten söyledikçe ne önemi varki??
Aramak zorunda değilsiniz, sizin tercihiniz
Eşinizin yaptığı ayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?