- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 63
- 34
aynı şeyleri yaşadım kendi anneme hediye almadım yeri geldi ona aldım ki annemde kızım benim herşeyim var ama kv ne alın bak o sana herşeyi alıyo yapıyo sevinir dediği için yaptımKayınvalidemle aramız yoktur. En son yaptıklarından sonra aramıza iyice mesafe girdi. Bugün anneler günü ve ben onu aramak istemedim. Eşim ısrar etti. Bayram dışında böyle şeyler için aramak istemediğimi söyleyince eşim bana küstü bende senin anneni aramayacağım o zaman dedi. Arama kimse sana ara demiyor. İftara yemek yemeyecekmiş. Sanane yemiycem diyor. Bu gün annesini aramak zorundamıyım. O beni kendi kızı gibi gördü mü ki ben onu annem diye arayayım. Beni çok yıprattı içimden gelmiyor hatta eşim dedi ki geçen anneler gününde aradın şimdi niye aramıyorsun. Evet arardım hediyeler alırdım sohbet ederdim ama karşılığında iyilik değil kötülük gördüğüm için soğudum artık. Sadece bayramda ararım arada bir gider geliriz ama anneler gününde aramak içimden gelmiyor. Ne yapıyım sizce
(ki bana aldığı sırf laf olsun torba dolsun ) ama sürekli eltimle kıyas yaptığı kıskandırmaya çalışması benim çalışıyo olmamdan şikayeti herşeyin içinde olma sürekli ilgi aranmak beklemesi beni sadece diliyle ay özledim ay seviyorum diyip diyip henüz evli olmadığım için bi türlü aileden biri olmadığımı ima ettikleri ve davrandıkları ve eltimin yanında bana başka o yokken başka davrandıkları için soğudum bi gün öncesinde kadir gecesiydi onun için aradım anneler gününü de kutladım bitti gitti artık sadece görev gibi düşünüp yapıyorum tavsiye ederim eşinizle de aranız bozulmaz resmiyet mesafe candır