Ben olsam bende çok kirilirdim ve bunu kesinlikle dile getirirdim kendi annesininkini kutladı mi acaba kutlamadiysa nişanlın gerçekten duygusuz eger kutladiysa terbiyesiz ve saygısızBugün anneler günü malum. Nişanlımın bugün izin günü olmasına rağmen ne annemi aradı ne de mesaj atıp anneler gününü kutlamadı. Ben nişanlımın annesine çiçek gönderip mesaj atmış olmama karşın nişanlım anneme bir mesajla bile kutlamadı. Annem doğal olarak kırıldı bir şey alıp göndermemesi değil konu ama anneler gününü kutlamamasına annem çok kırıldı doğal olarak da bende kırıldım. Ve istemsizce soğuk davranmaya başladım. Kendimi inanılmaz kötü hissediyorum anneme karşı da kendimi suçlu hissediyorum. Annem sen karışma kurma kafanda bir açıklaması vardır belki ben kırıldığımı yeri geldiğinde dile getiririm zaten dedi ama tutamıyorum kendimi ama neden annemin anneler gününü kutlamadın da diyemem çocukmuş gibi uyaramam da bilmiyorum çok kötü hissediyorum kendimi. Benzer bir durum sizin de başınıza geldi mi siz nasıl tepki verdiniz