cute yaa benim kız 9 yaş içinde ona da yaptırmam gerekiyor mu?buarada 1. turu bu sene yazın yaptılar evlerı dolaşarak
bende bunu araştırdımBende yaptırıcaktım ama 59 aylığa kadar yapılıyormuş oğlum 65 aylık oldu.
yok zannetmıyorum ya ama saglık ocagına sorabılırsın aslındacute yaa benim kız 9 yaş içinde ona da yaptırmam gerekiyor mu?
öyle ablası :) 3. sınıfa gidiyoryok zannetmıyorum ya ama saglık ocagına sorabılırsın aslında
anam ne kadar buyukmus ya kızın
benım oglum 56 aylık
bende bunu araştırdım
sanırım yapmıyorlar
Bu standart yani rutin aşılar içinde yok mu?hanımlar dün bir yazıda okudum çocuk felci yıllardır ülkemizde görülmeyen birşeydi. şimdi tekrarlamaya başlamış bu hastalık ve uzmanlar kesinlikle çocukların aşı olmasını öneriyor. hani biz küçükken ağzımızdan yapılan aşı vardı ya ondan. lütfen buna duyarlı olalım bütün sağlık ocakları bu aşı için seferber olmuşlar. çocuğunuz varsa ihmal etmeyin. saygılar...
Evet 59 aylık ve altında olan çocuklara yapmıyorlarmış, bu sabah oğlumu okula bırakırken ufak çocukların elinde aşı izin kağıdı vardı bizimkilere vermemişler.
Bu standart yani rutin aşılar içinde yok mu?
Bence vardır.
Evet 59 aylık ve altında olan çocuklara yapmıyorlarmış, bu sabah oğlumu okula bırakırken ufak çocukların elinde aşı izin kağıdı vardı bizimkilere vermemişler.
Onun içinde izin. Kartı gönderiyorlarama o kkk asisi olabilir mi? bize okuldan kkk asisi icin kagit geldi?
Bu standart yani rutin aşılar içinde yok mu?
Bence vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?