Anneler kucuk bebegi olanlar bi bkarmisiniz

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
18 aylik bebisleriniz.
Gunde kac saat uyuyor.
Boy ve kilo lari nedir.
Ve gunde kac ogunnyiyor lytfen paylasirmisiniz.
Tesekurler .

Benim bebeğim 25 aylık 18 aylıkken gündüz 2 saat gece uykusu da 12 saat alırdı.. 3 öğün yiyor aralarda da meyve, süt vb..

Cocugum 18 aylikken gece 10 saat falan uyuyordu.kilosuda 13bucuktu

Kızım 19 aylık gece 10-11saat gündüz de 30 dk 2 saat arası değişiyor keyfine göre.
Boyu 82 cm kilo:10kg

Kızım 19 aylık gece 10-11saat gündüz de 30 dk 2 saat arası değişiyor keyfine göre.
Boyu 82 cm kilo:10kg

Ise basladim ben de kizimi ihmal ediyormuyum diye sormk istedim rahatladim smdi.

Oğlum 20 aylik.

Gece 10 saat gündüz 1 -2.5 saat uyur.Ancak son 1 aydır hem gece hem gunduz bazen uyumadigi, daha erken uyandigi oluyor sanirim dis sikintisi var.

18 aylik kontrolunda boy 84 cm. Kilo 11.6 idi. Doktoru hersey yolunda demişti.su an 12.2 kg.

Ben emziriyorum bunun dışında 3 ogün yer ama bazen 2 ogün de oluyor aralarda da meyve veriyorum.

18 aylik bebisleriniz.
Gunde kac saat uyuyor.
Boy ve kilo lari nedir.
Ve gunde kac ogunnyiyor lytfen paylasirmisiniz.
Tesekurler .
16 aylık 12 kilo ,günde 3 öğün aralarda meyve kuru meyve vs yediririm. Bende kahvaltı yönünden zorlaniyorum peynir yumurta pekmez sulandirip yada bir portakal suyu ile yapar ,başka seçenek.yok rafadan yumurta, omlet, yağda peynirli yumurta peynir eşliğinde. Yemiyor başka birşey

Bunlari hic hatrlamiyom desem: ) hayatta boyle beslemedim ben.. en kucuk henuz 14 aylik.. 4 ay sonra bakarim duruma ama ben genelde 2-3 kez sut veriyorum.. 2 kesin 3. Belli olmuyo.. sabah ilk is sutle baslamak.. sonraki ogun kahvalti.. sonra ogle uykusundan once meyve.. muz elma mandalina Allah ne verdiyse.. sonra tekrar sut uyku.. ya da uyaninca veriyorum sutunu.. sonra baska bi ogun daha veriyorum.. yemek yani.yogurt olabilir vs. . aksam yemegi 6 gibi.. yatacagi vakit tekrar sut.. aksam yemegini iyi yemedyse sutunu icerse toksa az bisey icip birakir.. bu durumda ben.. 3 sut 3 kati gida veriyorun yani.. ben cocuklara yaklasik 2,5-3 yasina kadar once sut iciririm

Yumurta yiyosa ne guzel valla daha nolsun: )

Gece 9 saat uyurdu. Gunduz bazen hic uyumazdi,bazen de kantarin topuzunu kacirio 3-4 saat uyurdu.
Standart 3 ogun yemek yerdi,2 ogun de arada meyve kuruyemis.
Boyu kilosunu hatirlamiyorum cok da dert etmemisim demek ki.

Gece 9 saat uyurdu. Gunduz bazen hic uyumazdi,bazen de kantarin topuzunu kacirio 3-4 saat uyurdu.
Standart 3 ogun yemek yerdi,2 ogun de arada meyve kuruyemis.
Boyu kilosunu hatirlamiyorum cok da dert etmemisim demek ki.
Kuruyemis olarak ne veriyordunuz? Ve nasil veriyordunuz?

Kuruyemis olarak ne veriyordunuz? Ve nasil veriyordunuz?
Yumusaklardan kuru kayisi,kuru erik,hurma
Sertlerden de findik ,badem,antep fistigi ,leblebi kabak cekirdegi veriyordum. Kavrulmamis cig sekilde.Normal ben nasil yiyorsam o da aynisini yiyordu, yaninda duruyordum sadece gozetimle yiyordu. 1 yasindan itibaren kendisi oyle yemek istedi

Yumurta yiyosa ne guzel valla daha nolsun: )
Peynir yumurta süt yoğurt en sevdikleri .. meyve konusunda yemek konusunda hiç üzmedi beni çok şükür. Ama kahvaltı döngümüz hep bu yumurta peynir . Ekmek.sadece çorbalarında kullanıyorum, kahvaltıda yemez ,ancak oyalansin diye elinde bir parça oda . Bend ekono sahibi gibi kahvaltı konusunda hiç rahat değilim

Uyku düzenimiz pek yok belli olmuyor kaçta yatıp kalktığı
Gündüz ben yanına yatarsam 3 saat bile uyur yatmazsam 45 dakikada uyanıyor

Günde üç veya dört öğün yiyor
kahvaltı, öğle yemeği (canı istemezse mama veya süt) akşam yemeği akşamı erken yediyse yatarkende mama içiyor
Ama gece de en az iki defa mama içmeye kalkıyor versem 5 kere falan içer minik fil geçen bıraktırmak istedim kuzum sabaha karşı 5ten sonra dayanamıyor artık veriyorum bende kıyamadım (çokda erken yatmıyor aslında ama acıkıyor galiba napıyım

Aralarda meyveli yoğurt bazen elma mandalina portakal falan yiyor ama açıkcası karnı doyunca öyle eline bişey alıp gezen bi çocuk da değil
Çeşit çeşit sebzelerle çorba yaparak alması gereken besinlerini vermeye çalışıyorum hep

Kilosu 12
Boyuda 83 86 arası bişeydi hemşiremiz %75 persentil değerde olduğunu söyledi

mücver denedin mi canım benim oğlum çok seviyordu şimdi hasta iştahı yok eskisi gibi hiç bişey yemiyor ama bayılıyordu paşam hem içeriği de çok içime siniyordu benim dereotu kabak yumurta patates mücveri ile de değiştirebilirsin zaman zaman

Bence cok iyi.. yumurtadaki proteinin peynir daha iyi alinmasini sagliyomus. Olmasi gereken kahvalti bu aslinda.. eskiden usenir yumurta yapmazdim sade kendime. Artikben bile her gun tuketmeye calisiyorum. Binzaman sonra emin ol baska seylerde yiyecek isteyecek cunku.. benim buyuk oglum 6 yasinda hamur sever kahvaltia yumurtayi haslama sever.. tereyaginda yemez hayatta.. kucukken yedigi bi donem oldu ama.. o zamanda kaynatma yerdi.. yesinde bi sekilde dert etmiyorum. Kucuk oglum yumurtsnin beyazini yer kaynatinca:) kuru gida pek sevmez.. corba yemek ister kahvaltida.. kiz yumurta pismesini yemez.. kaynamayi yemez:) sarisini biskuviyle karistirip veriyorum ne yapayim. Ucude ayri telden. Bi bakmissin sabah 7 de corba kaynatiyorum ben: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…