Cocugum 18 aylikken gece 10 saat falan uyuyordu.kilosuda 13bucuktu
Benim bebeğim 25 aylık 18 aylıkken gündüz 2 saat gece uykusu da 12 saat alırdı.. 3 öğün yiyor aralarda da meyve, süt vb..
10 da baslayip 8 de bitiyordu arada uyandgi oluyodu tabiTesekur ederim cvplariniz icin peki gece uykusu kacda basliyordu szde
10 da baslayip 8 de bitiyordu arada uyandgi oluyodu tabi
16 aylık 12 kilo ,günde 3 öğün aralarda meyve kuru meyve vs yediririm. Bende kahvaltı yönünden zorlaniyorum peynir yumurta pekmez sulandirip yada bir portakal suyu ile yapar ,başka seçenek.yok rafadan yumurta, omlet, yağda peynirli yumurta peynir eşliğinde. Yemiyor başka birşey18 aylik bebisleriniz.
Gunde kac saat uyuyor.
Boy ve kilo lari nedir.
Ve gunde kac ogunnyiyor lytfen paylasirmisiniz.
Tesekurler .
Yumurta yiyosa ne guzel valla daha nolsun: )16 aylık 12 kilo ,günde 3 öğün aralarda meyve kuru meyve vs yediririm. Bende kahvaltı yönünden zorlaniyorum peynir yumurta pekmez sulandirip yada bir portakal suyu ile yapar ,başka seçenek.yok rafadan yumurta, omlet, yağda peynirli yumurta peynir eşliğinde. Yemiyor başka birşey
Kuruyemis olarak ne veriyordunuz? Ve nasil veriyordunuz?Gece 9 saat uyurdu. Gunduz bazen hic uyumazdi,bazen de kantarin topuzunu kacirio 3-4 saat uyurdu.
Standart 3 ogun yemek yerdi,2 ogun de arada meyve kuruyemis.
Boyu kilosunu hatirlamiyorum cok da dert etmemisim demek ki.
Yumusaklardan kuru kayisi,kuru erik,hurmaKuruyemis olarak ne veriyordunuz? Ve nasil veriyordunuz?
Peynir yumurta süt yoğurt en sevdikleri .. meyve konusunda yemek konusunda hiç üzmedi beni çok şükür. Ama kahvaltı döngümüz hep bu yumurta peynir . Ekmek.sadece çorbalarında kullanıyorum, kahvaltıda yemez ,ancak oyalansin diye elinde bir parça oda . Bend ekono sahibi gibi kahvaltı konusunda hiç rahat değilimYumurta yiyosa ne guzel valla daha nolsun: )
mücver denedin mi canım benim oğlum çok seviyordu şimdi hasta iştahı yok eskisi gibi hiç bişey yemiyor ama bayılıyordu paşam hem içeriği de çok içime siniyordu benim dereotu kabak yumurta patates mücveri ile de değiştirebilirsin zaman zamanPeynir yumurta süt yoğurt en sevdikleri .. meyve konusunda yemek konusunda hiç üzmedi beni çok şükür. Ama kahvaltı döngümüz hep bu yumurta peynir . Ekmek.sadece çorbalarında kullanıyorum, kahvaltıda yemez ,ancak oyalansin diye elinde bir parça oda . Bend ekono sahibi gibi kahvaltı konusunda hiç rahat değilim
Bence cok iyi.. yumurtadaki proteinin peynir daha iyi alinmasini sagliyomus. Olmasi gereken kahvalti bu aslinda.. eskiden usenir yumurta yapmazdim sade kendime. Artikben bile her gun tuketmeye calisiyorum. Binzaman sonra emin ol baska seylerde yiyecek isteyecek cunku.. benim buyuk oglum 6 yasinda hamur sever kahvaltia yumurtayi haslama sever.. tereyaginda yemez hayatta.. kucukken yedigi bi donem oldu ama.. o zamanda kaynatma yerdi.. yesinde bi sekilde dert etmiyorum. Kucuk oglum yumurtsnin beyazini yer kaynatinca:) kuru gida pek sevmez.. corba yemek ister kahvaltida.. kiz yumurta pismesini yemez.. kaynamayi yemez:) sarisini biskuviyle karistirip veriyorum ne yapayim. Ucude ayri telden. Bi bakmissin sabah 7 de corba kaynatiyorum ben: )Peynir yumurta süt yoğurt en sevdikleri .. meyve konusunda yemek konusunda hiç üzmedi beni çok şükür. Ama kahvaltı döngümüz hep bu yumurta peynir . Ekmek.sadece çorbalarında kullanıyorum, kahvaltıda yemez ,ancak oyalansin diye elinde bir parça oda . Bend ekono sahibi gibi kahvaltı konusunda hiç rahat değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?