Anneler ne olur yardım edin kafayı yicem

Hndn62

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
39
7
1
36
Kızlar benim 10 aylık bi kızım var kaynanamlar hafta sonu 2 gün bizde kalıyorlar ve kızım onları görünce deliye dönüyo beni istemiyo kendini onlara atıyo annecim gel dediğim zaman gelmiyo bana yani tabikide sevicek ... Kızlar ben kızımla oyunlar oynuyorum kucağıma alıp gezdiriyorum herşeyi yapıyorum acaba kızımla ilişki kuramıyormuyum siZce ne yapmalıyyım nasıl davranmalıyım beni sevmesi için allah rızası için bana bi akıl verin yardım eli uzatın ne olurrr

Bütün çocuklar aynı hemen hemen. Babaanne,anneanne ve dedeler onlar için kaçamak noktası. Kafaya takacak bir şey yok.

Bütün hafta seni gördüğü için onlar değişik geliyordur bence bu kadar dert etme bnm oğlum annem gelince benimle bile yatmıyo:))

Çok çok yanlış biliyorum ama evet yani korkuyorum kızımı dünyaya geyirdiğim de bitkik oturuyoduk 6 ayına kadar emzirip hemen alıyoşardı kucağımdan hiç vermiyolardu bana süt anne gibiydim o yüzden kızgınlığım kahvaltısını bile bende yapmıyo onlar olunca kaynanam yediriyo yabi benm sorunum kızımla iletişim kuramıyomuyum ne yapıcam nasıl davranım

Benim oğlum hala bakicisinin arkasindan ağlıyor alamiyordum eve ortalığı inletiyordu. Zorla eve aldigimda da kapiyi yumrukluyor oraya gidecem diye. .

Benim kuzenimin bebeği de beni görünce annesini unutuyor. Çocukların çoğu böyle ki. :)

Iletisimle alakasi yok anneysen sinirlarin olmali gel dediginde veya bir ihtiyacı varsa onu sen karşılamalisin kahvaltı ise kahvaltı okey ama seviceklerse sevsnler tabj ama diger ihtiyaclari sende olucak buna sen diceksn annesi benim ben yardmci olurum diye

sevinmelisin bence ilgili bi kv var cocukta hakli kendine degisik geliyo sonucta onlar eger kv bakmasi konusunda kaygin yoksa bu kadar takilma derim nasil olsa bigin anne baba olgusunu anlicak kizim suan cok kucuk zamanla asarsin bu durumu suan sen sadece onlarin ilgisi ve kizininda o ilgiye karsiliksiz kalmayisini sorun ediyosun bence

Daha cok ilgi göster. Yoksa seni hic istemez

benim kızım bana gelmezdi ablamın kucağına atlardı .. babası eve gelince yüzüme bakmazdı .. nasıl sinir olurdum bütün gün ben ilgileniyorum seni benden çok seviyor diye eşime carlardım :) zamanla değişiyor büyüdükçe kime deger vericeklerini öğreniyorlar sabret

Her dedigini yapan onunla oyunlar oynayan sadece seven angarya isiyle ugrasmayan insanlar.hmmm dusundumde ben olsam ben de onlarla vakit gecirmek isterim.sen annesisin sen bambaska biseysin onun icin.hic takma kafana o sirada sen de yavrun icin enerji topla nasilsa hep sana kaliyo

Et

Çok haklısınız çok teşekkür ederim çok yanlış düşünüyorum ama koskançlık var ilk bebeğimbide saçmılıyorum iyice

Grrçekten mi boşamı kuruyorum kafamda
Tabi ki boşa kuruyorsun. Teyzemin kızı küçükken annemin arkasından teyzeciğim beni bu evde bırakma diye ağlardı ki teyzem eniştem gözünün içine bakardı. Şimdi de benimkiler ağlıyor teyze dede anneanne babaanne arkasından.

Eltimin kizi da böyle. Hatta evde oturur aglar babaanneye gidicem diye. Toplum icinde hep nenesiyle, annesi bisey desin vurur birde. Bana bu tür olani fazla abarti geliyor.
Ama senin cocugun görmeyince özlüyor heralde tek haftasonlari geldikleri ve tekrar gideceklerini bildigi icin onlara yakinlik gösteriyor olabilir. Bu da normal bence.

Canim seni cok iyi anliyorum benimde 16 aylik oglum var 2-3 ayda bir gideriz 15 gun falan kaliriz kayinpederimgilde(aramiz 4saatlik yol mesafesi var aramizda),onlarda asiri seviyorlar hatta kayinvalidem hep ima wdiyor halasini herkesten cok seviyor filan filan benim ilk zamanlar zoruma gidoyordu annesiyim ben onun elbette ilk bizi sevecek oyledirde bebek ilk anne baba sonra etraftakilere baglanir bilmeme ragmen uzulurdum cunku surekli derdi kimseyi sevmiyor halasini seviyor onunla oynuyor der dururdu..nwyse meseleye gelecek olursak beimkilerde ben biraksam onlar bakacak hatta biraz buyusn semden alacagiz bile diyorlar gulerek ama ben onu. Annesiyim cocugumu baskalarina vermek icin dogurmadimdiyorum ve herseyini benyapmaya calisiyorum yemegini ustunu uykusunu herseyini ben yapiyorum sadece onlar bu zamanlarin disinda sever oynarlar o kadar oglumda cok seviyor ben sevdigi icin cokta memnunum ama asiri derecede baglanmasinida istemem yani annem olsa sorun olmaz ama cidden kayinvalidemler biraz meyil olsa cocugu alip gidecekler o yuzden cok hoslanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…