Anneler ne olur yardım edin kafayı yicem

Evet çok haklısın peki bana yardım edin kıZmla nasıl iletişim kurmam lzım nasıl davranmalıyım

Eminim çok sinir bozucu oluyordur benimde oğlum on aylık ve hergün görüşüyoruz babaannesigille. Şu an öyle bişey yok ama olsa bende çok üzülürdüm üzülürüm yani. Ama eltimin kızı babaannesine çok aşırı düşkün annesini hiç takmıyo gibi görünür. Bir gün bişey oldu kayınvalidemle eltim tartıştı ve eltim ağladı. O annesini hiç takmaz görünen ve babaannesine aşırı düşkün çocuk annesi ağladı diye ağladı anne ağlama annecimdiye annesine sarılarak ağladı. Ki bu çocuk sanki annesi babannesiymiş gibi davranan bir çocuk düşün. Ne olursa olsun sen onun annesisin. Senin yerin hep ayrı şimdi daha çok küçük oyun oynuyorlardır falan derken ondan hep ona gidiyodur.

Annem de sizin gibi bir davranış görmüş babaannemden, babamın ailesinden. Seni kucağıma alamazdım der. Hâlâ soğuk davranırız birbirimize. Öpme sarılma çok cıvık gelir bize yapamayız. Bu yaşa geldim hâlâ bunların eksiği var içimde. Çocuğunuzun -babaannesi dahi olsa- çok fazla yakın olmasına izin vermeyin. Bir çocuk olarak söylüyorum gerçekten acı verici

Çok haklısınız çok teşekkür ederim çok yanlış düşünüyorum ama koskançlık var ilk bebeğimbide saçmılıyorum iyice
Hissettiklerin tabiki normal.ayni seyleri ben de yasiyorum benim oglumda babasina ayni.butun gun yedir icir oynat baba geldi mi yuzume bakmazkiskanmiyomuyum dibine kadar hem de ama özlüyolar onlari yapacak bi sey yok.

Böyle şeyler düşünme.
Bebeğin seni seviyor tabi ki.
Yeni insanlar gördükçe onlarida keşfetmek istiyor.
Birakinda bebeginiz ile bu keyfi çıkarın

Evet çok haklısın peki bana yardım edin kıZmla nasıl iletişim kurmam lzım nasıl davranmalıyım
Saten sirf haftasonlari geliyolarmis, diger günler yine sizinle cocugunuz, her zamanki gibi oyunlarinizi oynayin ilgilenin. Degistirebilceginiz pek bisey yok sanirim. Her haftasonumu geliyorlar?
Ben sirf kaynanam 'bak cocuk bana nasil yakin davraniyor, anasi iyi bakamiyor heralde ben varken onu istemiyor' düsüncesine kapilir diye, cocuguma onunla öyle ilgilenmesine ben müsade ediyomusum gibi davranirdim. 'Bak oglum nene seni özlemis, hadi onunla oyna saril' falan filan derdim:) kücük cocuklarin davranislarini pek etkilememiz mümkün degil, bende etkiliyomusum gibi yapardim sanirim:)
Benim kv de o potansiyel var cünkü. Bebegim henüz 4 aylik agu ugu yapiyor. Kv yanindada yapinca hemen 'bunlar cocukla konusmuyor, cocuk bana agu ugu yapiyor anca' diyor:)

Be

Bence haklisin ben olsam kiskanirdim... evet bebegimi sevmesi ve bebegimin devonu sevmesi güzel bi sey ama dogdugundan beri ihtiyac haricinde onlar kucaklarina alip iletisimi onlarla kurarsa sonucun boyle olmasi kacinilmaz...bu bir cocuk olsa normal karsilardim anneye yaptiramadigini dedeye babaanneye yaptiriyorlar cunku...

Evet her hafta sonşarı geliyoşar cuma günü geliyoşar oazar akşamı gidiyolar

Çok yıprandım korkularım yersi değil aslında kendi aileme bile gidemeZdim düşünün artık daha neler neler kısıyorum işte ana hakediyolar düşündükçe deli oluyorum

Çok yıprandım korkularım yersi değil aslında kendi aileme bile gidemeZdim düşünün artık daha neler neler kısıyorum işte ana hakediyolar düşündükçe deli oluyorum

Canim benim inan cok haklisin seni anliyorum benim bebegim de 8 aylik. kayinvalidem le evim cok yakin benim ailemse baska sehirde. Ben yeni dogum yaptigimda kayinvalidem her gun gelip gidiyodu... rahatsiz olmaya basladim cunku bana yardim icin degil adeta bebegimi emzirdikten sonra kucagina alıp butun gun tutmak icin... hatta emzirme mama ver bizde kalsin bile dedi cildirdim...uygun bi dille rahatsiz oldugumu belli ettim simdi sadece haftasonları gorusuyoruz... o bebegin annesi sensin kimsenin ona annelik taslamasina musade etmemelisin... babaanne de anneanne de yerini bilmeli... hatta aramizda kalsin garip belki ama kendi ailemin bebegimi onlardan daha az gormesini de kiskaniyorum elimde degil

Ben bu kv'leri bu konuda anlamiyorum. Benimkide gözümün icine bakiyor mamaya baslasada alsam yanima diye. Birsey diyincede kötü gelin oluyoruz. Onlar dogurmus büyütmüs siralarini salmislar, nedir yani torunada cocugu gibi sahiplenmek, tasiyici annemiyiz biz. Birakin da bizde kendimiz büyütelim. Cok kiziyorum böyle seylere

Hah agzina saglik ne guzel dedin tasiyici anne gibi... benim ki sirf emzirmeyeyin diye elinden geleni yapti. Bebegim hic uyumuyodu benim surekli kucagimda memedeydi iyiki de oyleymis alamadı kucağına. Eve gelemeyince gun asiri arayip senin sutun yagsiz beslenemiyo cocuk ondan surekli memende ben demiyorum komsu soyledi demeye basladi... ben de anne herkes doktor olmus nerden biliyomus ya dedim inek miyim ben az yagli tam yagli sut mu olur tersleyip kapattim... daha 3 aylikken tutturdu yogurt corba ver diye... ben de onun annesi benim onun ne zaman ne yiyecegine ben karar veririm dedim sustu. 6. Ayini doldurunca anne dedim senin şu komsun vardi ya akil danistigin ona selamimi soyle bak 6 ay boyunca sadece anne sutuyle besledim bebegimi masallahi var agzi olan konusmasin dedim... komsuyu kendine paravan yapti ama iyi oldu...

Aynı duyguları yaşıyoruz evet onun annesi benim bunu anlamaları lazım sende çok haklısın ama kv çekilmez

Aynı duyguları yaşıyoruz evet onun annesi benim bunu anlamaları lazım sende çok haklısın ama kv çekilmez

Ben onlarin yaninda bi kac kere esime onun annesi benim ne yiyecegine ne yapacagina ben karar veririm dedim anlayanlar anladi sonra daha az karismaya basladi

canım benim oğlumda bazı kişilere senin anlattığın gibiydi. bende üzüldüm, çok düşündüm ama geçiyor ve merak etme.

tabiki iletişim kurabiliyorsun. canım o biliyor elbette annesini. takmakafana

İnanın çok gösteriyorum oyunlar oynuyorum yani herşeyi yapıyorum ama olmuyo demekki bişeyleri eksik mi yapıyorum
Baskasının ilgisini gerek duymasın . Dışarı çıkar . Sevdiği seyleri yap. Sen belki işlerden fazla göstermemiyorsun. Is yaparken bile onunla yap. Eğlenceli sekilde. Ben hamur yaparken cocuğumdan hamur veriyorum . Oda oynuyor. Oyuncak bile alsan kızıma ne alayım de ne kadar anlamıyor desek herseyi . Anlıyorlar. Ben böylelikle cocukları kendime çektim. Cunku bendede boyle durum vardı. Bi de cocuğunun yanına gitmesini istemediğin biri olsa misafir gidince cocuğuna söyle . Gitmeni istemiyorum . Seni sevmiyor bu kişi. Mutlak akıllarında kalıyor bi donem. Biraz sabır gerekiyor . Yani sira

Cansu dediğinizi hep aklımda haklısınız böyle yapıcam çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…