Aynen, psikolojisini olumsuz yönde etkiliyormuş. İki yıldır güven duyduğu, rahatladığı yer pat diye bitiyor. Uzmanlar hiç önermiyor.bilemedim şimdi
benim anlamadığım tiksindirmeyi neden istemiyorsunuz
psikolojisini falan mı etkiliyormuş bilmediğimden soruyorum
Evet onu çok duydum ama bu tarz şeyler sürmek istemiyorum. Ben ocakta işe başlıyorum daha fazla erteleyemem=(Bende aynı durumdayım 2.5 yaşında benim oğlan. Aktar da sabir tasi diye bisey varmış onu denemeyi düşünüyorum. Memeye sürdüğünde kekremsi tat oluşuyormuş çocuğun ağzında .
uzmanlar da herşeye karşı beyavvAynen, psikolojisini olumsuz yönde etkiliyormuş. İki yıldır güven duyduğu, rahatladığı yer pat diye bitiyor. Uzmanlar hiç önermiyor.
Benim arkadaşım öyle kesmis ise yarıyorBende aynı durumdayım 2.5 yaşında benim oğlan. Aktar da sabir tasi diye bisey varmış onu denemeyi düşünüyorum. Memeye sürdüğünde kekremsi tat oluşuyormuş çocuğun ağzında .
Evet haklısınız aklımda bu var benimde. İnşallah işe yarar yormak. Yorgun olunca bazen çok ağlıyor hırçınlaşıyor. Öyle olmasından korkuyorum ama deneyeceğim.oğlunu geç saatlere kadar yor. tüm gün açık havada dolaştır, yapabilirsen tüm gün park vs acaip yoruluyolar. sonra sızar. uyur kalır emmeden .Birkaç gün sonra da istemez... gündüz emzirmelerini de yarıya düşür ve hep artık memeye bay bay diyeceğiz diyerek alıştır
Hepsi azaltarak kesmeyi öneriyor. İnşallah yapabilirim.uzmanlar da herşeye karşı beyavv
şaka bir yana ilk defa sizden duydum
Biz memleketten çok uzağız burda kimsemiz yok malesef. Eş dostla da olacak iş değil ki onlar da çok az. Eşim de akşam 6civarı evde oluyor yani gündüz sadece oğlumla ben takılıyoruz =)Ben baticon sürdüm pamuk koydum biraz emmek istedi baktı tiksindi uf olmuş filan dedim acıyor dedim bi iki gün zorlandım sonra bıraktı iki gece çok önemli sonra birakiyo zaten ayakta sallayarak uyuttum ama bana kaynanam yardimci oldu kalabalık bi yerde alıştirsan daha iyi olur mesela annenler kaynananlar birilerinin destek olması iyi oluyor
Gündüzleri bi şekilde oyalarsin dışarı cikar oyna emmek istediği zaman ağlar gibi yap aciyo filan de emmesin gece de esin ilgilensinBiz memleketten çok uzağız burda kimsemiz yok malesef. Eş dostla da olacak iş değil ki onlar da çok az. Eşim de akşam 6civarı evde oluyor yani gündüz sadece oğlumla ben takılıyoruz =)
merhaba,
bende geçen temmuz ayında bıraktırdım kızıma 20 aylıktı ve aynen dedıgınız gibi hep emerek uyurdu ve abartsız gece 5-6 kez uyanır emerdı tekrar dalardı..
ben gündüz calıştıgım için akşam eve gittikten sonra ve gece emıyordu,yanı bir sekılde aşamalı kesmiş oldum..eger gündüz emıyosa öncelıkle gündüzü kesın hatta sadece gece emzırın bir 10 gun kadar..
bizde de ne biberon ne ayakta sallama ne de baska bir yöntem yoktu sadece meme...
kestigim gün gündüz uykusunu az tutup artık uykudan bayılacak hale gelene kadar bekledım,ve kucagına aldım bı nınnı actım ayakta nınnıye eşlik ederek sallandık..sonra hopp oyun parkına..süt içmedigi için ilk 1 hafta uyanınca ayran verdım sonrasında sadece su..
inan uykusu düzelıyor ve ben ınanmıyodum bıraktıracagıma ama oldu,sorunsuz atlattık..
demem o ki,önce sadece gece düzenıne geçin..sonrada uyutacagında kendıne göre bır yontem bul ninni ve ayakta sallamak işime yaradı benım..
tabı ayakta sallama işini 2 gün falan yaptım ona alışmasın diye sonra ninni açıp ışıgı kapatıp öpüp koydum oyun parkına bende yanında yatakta yattım..bu sekılde hallettık
Hiç cesaret edemiyorum ya. Ağlayacak ve bu çok normal biliyorum ama kıyamıyorum. Dediklerinizle mümkün değil ikna olmaz gibi geliyor. Çünkü uykusunu almazsa vay halimize =) Geçen gün sakindi yatağına koydum bir saati geçkin zıpladı bir şeyler yaptı hala uyumuyor en son ben pes ettim alıp emzirdim =)merhaba,
bende geçen temmuz ayında bıraktırdım kızıma 20 aylıktı ve aynen dedıgınız gibi hep emerek uyurdu ve abartsız gece 5-6 kez uyanır emerdı tekrar dalardı..
ben gündüz calıştıgım için akşam eve gittikten sonra ve gece emıyordu,yanı bir sekılde aşamalı kesmiş oldum..eger gündüz emıyosa öncelıkle gündüzü kesın hatta sadece gece emzırın bir 10 gun kadar..
bizde de ne biberon ne ayakta sallama ne de baska bir yöntem yoktu sadece meme...
kestigim gün gündüz uykusunu az tutup artık uykudan bayılacak hale gelene kadar bekledım,ve kucagına aldım bı nınnı actım ayakta nınnıye eşlik ederek sallandık..sonra hopp oyun parkına..süt içmedigi için ilk 1 hafta uyanınca ayran verdım sonrasında sadece su..
inan uykusu düzelıyor ve ben ınanmıyodum bıraktıracagıma ama oldu,sorunsuz atlattık..
demem o ki,önce sadece gece düzenıne geçin..sonrada uyutacagında kendıne göre bır yontem bul ninni ve ayakta sallamak işime yaradı benım..
tabı ayakta sallama işini 2 gün falan yaptım ona alışmasın diye sonra ninni açıp ışıgı kapatıp öpüp koydum oyun parkına bende yanında yatakta yattım..bu sekılde hallettık
Çoook nadir de olsa ben de öyle uyutuyorum. Ama dediğim gibi sakinse eğer. Genelde uyku saati geldiğinde ağlıyor. Önce denesem kıpır kıpır oluyor durmuyor.ayakta sallamaktan kastım ben ayaktayım o kucagımda tabi:)
Evet ağlayacak başka yolu yok sanırım =(Bir gecede kesip asla vermeyeceksin. Çocuk tabiki ağlayacak. İlk gece belki 3 saat ağlayacak sonra 1 saat. Ama kesinlikle uyuyacak. Sabır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?