- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
-
Yok uyuyana kadar yanında bekliyorum yoksa imkansız durmaz yatağındaen doğru yol kararlı olmak
odasına koyup yalnız mı bırakıyorsunuz öyleyle bunu yapmayın
o uyuyana kadar bekleyin odada yanında yatın masal okuyun (dinliyorsa) vs
bu arada sakın kardeşin gelecek hadi sen odana izlenimi vermeyin haa yanlışlıka falan :)
kardeşinin olacağını biliyor mu?Yok uyuyana kadar yanında bekliyorum yoksa imkansız durmaz yatağında
Zaten sürekli elimi tutuyor gitmeyeyim diye
Gece de uyanıp gittiğimi anlayınca dakika başı uyanıyor
Kırkı çıkar çıkmaz direkt kendi odasında kendi yatağında yatırdım hiç böyle bir derdim olmadı. Benim oğlum da 4,5 yaşında geçen Temmuzda boşandığım için kış gelince sadece 1 odada doğalgaz yansın diye yanımda yatırmaya başladım , başlarda kendi odamda uyumak istiyorum annecim diyordu , şimdiyse yaz gelince kendi odasında kendi yatağında yatacağını söylediğimde seninle yatsam olmaz mı , ranza alalım sen de benim odamda uyu diyorHerkese merhabalar..
Derdim oğlumla ilgili
Oğlum 4 yaşına girecek ve hala bizim odamızda beşiğinde yatıyor. Tam olarak beşiğinde yatıyor da diyemem aslında çünkü bu ara sık sık gece kalkıp yanımıza yatağa atlıyor ve geri yerine yatıramıyorum ağlıyor.
2,5 yaşında bir oda ayırmaya teşebbüsümüz oldu ama gece sık uyanmaları korkmaları derken hazır olmadığını düşünüp vazgeçtim,
Şimdi hamileyim ve 4 ay sonra inşallah ikinci evladımız gelecek. Bende bebek gelince oğlum kıskanmasın dışlanmış hissetmesin diye şimdiden odasını ayırayım diyorum. Geçen gece kendi isteğiyle de ödül koyarak yatırdım odasına 1 saatte uyudu sık sık uyandı bunlar olacak sorun değil ama korktuğunu hissediyorum. Benden ayrılmak istemiyor. Yine kıyamadım eşimin de beni vazgeçirmesiyle yanımıza aldım geri
Hadi şimdi böyle kardeşi gelince ne olacak bebeğimi beşikte yatırsam oğlumuz yanımızda mı yatacak?
Eşimle ben rahat da edemiyoruz bir yerine birşey olacak diye kasıyoruz kendimizi.
Benim durumumda olan anneler vardır illa ki veya olmuştur
Nasıl bir yol izlediniz tecrübelerinize ihtiyacım var
Herkese merhabalar..
Derdim oğlumla ilgili
Oğlum 4 yaşına girecek ve hala bizim odamızda beşiğinde yatıyor. Tam olarak beşiğinde yatıyor da diyemem aslında çünkü bu ara sık sık gece kalkıp yanımıza yatağa atlıyor ve geri yerine yatıramıyorum ağlıyor.
2,5 yaşında bir oda ayırmaya teşebbüsümüz oldu ama gece sık uyanmaları korkmaları derken hazır olmadığını düşünüp vazgeçtim,
Şimdi hamileyim ve 4 ay sonra inşallah ikinci evladımız gelecek. Bende bebek gelince oğlum kıskanmasın dışlanmış hissetmesin diye şimdiden odasını ayırayım diyorum. Geçen gece kendi isteğiyle de ödül koyarak yatırdım odasına 1 saatte uyudu sık sık uyandı bunlar olacak sorun değil ama korktuğunu hissediyorum. Benden ayrılmak istemiyor. Yine kıyamadım eşimin de beni vazgeçirmesiyle yanımıza aldım geri
Hadi şimdi böyle kardeşi gelince ne olacak bebeğimi beşikte yatırsam oğlumuz yanımızda mı yatacak?
Eşimle ben rahat da edemiyoruz bir yerine birşey olacak diye kasıyoruz kendimizi.
Benim durumumda olan anneler vardır illa ki veya olmuştur
Nasıl bir yol izlediniz tecrübelerinize ihtiyacım var
Epey geç kalmışsınız. 4 yaşına kadar anne babamla yatmış olsaydım ben de ayrılmak istemezdim :) Aa hatta durun evet ben ilkokula kadar annem ve babamla yattım
Anne olarak yardımcı olamıcam ama çocuk gözünden faydam dokunur belki. Ben de tıpkı oğlunuz gibi uyuyana kadar annemi esir alır, uyanıp annemi yanımda göremeyince küplere binerdim. Zamanla çeşitli korkular geliştirdim. Karanlık korkusu, yalnız kalma korkusu, odamda böcek var korkusu ve hatta sessizlikten bile korkar olmuştum.
Her neyse bi gün babam bana bi teyp ve bi tane de masal kaseti getirdi. Hadi şimdi yat, masalını dinle, bi şey olursa biz içerdeyiz dedi. Hiç unutmuyorum televizyonun sesini de biraz açmışlardı, ben duyayım diye herhalde. Masalları dinlerken uyumuşum. Uzun bir süre o kaset sayesinde odamda yalnız uyudum. İçerden de hep tv sesi geldi. İşin püf noktası odamda yalnız olsam bile evde yalnız olmadığımı bilmemdi galiba.
Telefondan masal açmak pek doğru olmaz sanırım ama siz de böyle bir cd çalar ve masal cd’leri alabilirsiniz. Siz gittiğinizde bile anlatmaya devam eder. Bilmem işe yarar mı? Kolay gelsin :)
Benim kucuk oglum ole yatiodu bizim odada..kizim olunca gece boyu agliodu dayanamadi kacti odasina... ole alisti :)Acil çözmen lazım bebek olunca daha beter oluyor bizim odasında yattığı halde kıskanıp geliyordu yatağa iki yıl kadar 4 kişi yattık yatakta.
Bizde o uyuyana kadar yaninda yatarak alistirdik. Tüm evin ışıklarını ve tvyide kapatırsanız daha kolay uyur. Bizde yatırıyoruz diyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?