- 10 Mart 2018
- 245
- 219
- 103
- 31
- Konu Sahibi Humeyra000
-
Benim bebeğim son iki ay hiç kilo almadı.. 2300 doğdu yani bende aynı böyleydi.. Ama çok şükür bi sıkıntı yaşamadık sadece kilosu düşük olduğu için sezeryanla alındı 38. Hafta da.. Kiloyu nasılsa alır dışarda daha çabuk gelişir başka bi sağlık sıkıntısı olmasın yeter.. Canınızı sıkmayın moralinizi yüksek tutun ki bebeğiniz sizden etkilenmesin.. Sevgi ile besleyin :)öncelikle konuyu yanlış yere açtığımı biliyorum daha çabuk cevap gelir ümidiyle yazıyorum hemen taşımayın lütfen. 2 gün önce doktora gittim 20 haftalık bebeğimin kalça tarafından bakıp 18 haftalık olduğunu söyledi ve 200 gram dedi. Boyu da 17 cm. Kilosu iki katı olmalıydı dedi ve vitamin yazdı. Sizce ne yapmalıyım. Bebeğim çok küçük kalmış moralim çok bozuldu. Vitaminlerden sonra düzelir mi sizce
Ahh canim benim baska bir sikintisi olmasin bosver biraz kucuk olsun ama emin ol boyle bisey cikmaz dogunca benimde bebegimde 3 haftadir gelisim geriligi basladi (suan 32.haftam bitmek uzre) ama bizim asil sıkiñtimiz 21.haftada basladi ve dogunca Allah bilir dogrusunu ama belki yarim saat belki 1 saat gorecegimi bilmek okadar aciki (ölecek dediler ) kendimi buna hazirlamaya calisiyorum ama cok zor Allah sana saglikli guzel bir evlat versin ins.öncelikle konuyu yanlış yere açtığımı biliyorum daha çabuk cevap gelir ümidiyle yazıyorum hemen taşımayın lütfen. 2 gün önce doktora gittim 20 haftalık bebeğimin kalça tarafından bakıp 18 haftalık olduğunu söyledi ve 200 gram dedi. Boyu da 17 cm. Kilosu iki katı olmalıydı dedi ve vitamin yazdı. Sizce ne yapmalıyım. Bebeğim çok küçük kalmış moralim çok bozuldu. Vitaminlerden sonra düzelir mi sizce
neyi varmis bebeginizin çok uzuldum durumumuza umarim.beklenen sonuc cikmazAhh canim benim baska bir sikintisi olmasin bosver biraz kucuk olsun ama emin ol boyle bisey cikmaz dogunca benimde bebegimde 3 haftadir gelisim geriligi basladi (suan 32.haftam bitmek uzre) ama bizim asil sıkiñtimiz 21.haftada basladi ve dogunca Allah bilir dogrusunu ama belki yarim saat belki 1 saat gorecegimi bilmek okadar aciki (ölecek dediler ) kendimi buna hazirlamaya calisiyorum ama cok zor Allah sana saglikli guzel bir evlat versin ins.
Tesekkur ederim oncelikle cok sagolun ins. Benim 21.haftada suyum bitti bunun sebebide bebegimin bobrekleri ve mesanesi yokmus bagirsagida tikali aldirmami soylediler ama yapamadim kalbi atiyodu sonucta oda benim yavrum .doguncada cigerleri susuzluktan gelismedigi icin nefes alamayacakmis yani Allah bilir ama boyle dendi bana zaten karnimda sanki 4 aylik hamileymisim gibi aldigim kilolarida veriyorum daha dogurmadan hazirim diyorum olacaklara ama demekki beynimin biyerlerinde bir umutmu diyim umutsuzlukmu sikintidan kilom gidiyo anlamadim.neyi varmis bebeginizin çok uzuldum durumumuza umarim.beklenen sonuc cikmaz
yavrum ya kiyamamTesekkur ederim oncelikle cok sagolun ins. Benim 21.haftada suyum bitti bunun sebebide bebegimin bobrekleri ve mesanesi yokmus bagirsagida tikali aldirmami soylediler ama yapamadim kalbi atiyodu sonucta oda benim yavrum .doguncada cigerleri susuzluktan gelismedigi icin nefes alamayacakmis yani Allah bilir ama boyle dendi bana zaten karnimda sanki 4 aylik hamileymisim gibi aldigim kilolarida veriyorum daha dogurmadan hazirim diyorum olacaklara ama demekki beynimin biyerlerinde bir umutmu diyim umutsuzlukmu sikintidan kilom gidiyo anlamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?