Anneler yada hamileler bakarmısınız

Tekrar ve başka doktora ölçüm yaptırın.
Benim kızıma da doğumdan 3 gün önce başka hastanede 2200 ve böbrekleri gelişmemiş, boyu da 46 cm kesinlikle planlı doğmamalı dediler.
Önceki gün(doğuma 4 gün kala) kendi doktorum 3500 ölçmüştü kilosunu.
Gününde, planlı, 3760 gr ve 53 cm doğurdum.

İstersen başka bi doktora daha görün için rahat etsin. O haftalarda bebeğim ne kadardı hiç hatırlamıyorum. Ama gelişim olarak 1-2 hafta oynaması normal diye biliyorum. Bide hamileliğimin başından beri doktorum vitamin desteği vermişti belkide onunda etkisi vardır. Vitaminlerden sonra toparlarsın bide beslenmene dikkat et. Hergün yumurta kaşar muz yiyodum. İnternettende araştırabilirsin besinleri. Kimi ultrasonlarda denildiği gibi yanılma payı oluyo ama ben yaşamadım. Pazartesi gittiğimde 3400dü bebeğim cumartesi doğum yaptım 3600 doğdu.

Nasıl yanii. Nesi var ki ölecek dediler. Tüylerim diken diken oldu şimdi. Allah büyüktür nolur canınızı sıkıp hamileliğinizin tadını bozmayın. Mevlam neylerse güzel eyler

Ben de şeyi duymuştum . Arkadaşımın ablasına doktor 'bebek iri, sezeryanla almaliyiz' demişler, 3 kilo ya var ya yok minnoş bir kızları olmuş
Konu sahibi, bir tehlike olsa doktor sizi uyarirdi zaten. Ama yine de içinize sinmeyen birşeyler varsa bir başka özel hastaneye gidip güzel makinada detaylı ultrasona girin bakalim, aynı şeyleri mi soyleyecekler

Benim kızlarda da öyleydi. Hatta 8. ayda 2 kg anca diyordu dr.
Doktorum bana protein ağırlıklı beslen, karbonhidratı azalt dedi.
Öyle de yaptım, kilo aldı kuzularım.
3, 100 gr doğdular.

Bir de ceviz kaşar hurma fındık fıstık muz sebze balık et yani neler yemedim ki kilolu olsun diye ama yediklerimizle hiç alakası yok fakat tabiki yediklerimiz çok önemli çünkü bebeğim küçük doğmasına rağmen maşallah çok güçlüydü, çok sağlıklıydı. Hep yediklerimden diye düşünüyorum.

Benim de başıma aynı sey geldii yaşamaz dediler yaşasa sıkıntılı olur dediler zihinsel ve fiziksel manada.

20. hafta 3 hafta geri kalmıştı. 34 haftalık doğum yaptım 29.hafta ile uyumlu ölçümleri vardı. Gayet sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi ve sağlıklı bir şekilde büyüyor elhamdülillah. İkizi de vardı Onun ölçümleri normaldi.Ama onda Biz -doğduktan sonra- gelişim geriliği yaşıyoruz.dr larin dediklerini tam tersi oldu yani.Kotu düşünmeyiniz

Ben kabak çekirdeği çok yedim.icindekilere bakarak fayda eder diye düşündüm kendimce.

@Humeyra000 siz de arkadaslarin dediği gibi başka Dr a gidin.bir de iki haftalık fark çok önemli değil diye biliyorum.

İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi

Nasıl yanii. Nesi var ki ölecek dediler. Tüylerim diken diken oldu şimdi. Allah büyüktür nolur canınızı sıkıp hamileliğinizin tadını bozmayın. Mevlam neylerse güzel eyler
Benim 21.haftada suyum bitti bunun sebebide bebegimin bobrekleri ve mesanesi yokmus bagirsagida tikali aldirmami soylediler ama yapamadim kalbi atiyodu sonucta oda benim yavrum .doguncada cigerleri susuzluktan gelismedigi icin nefes alamayacakmis yani Allah bilir ama boyle dendi bana zaten karnimda sanki 4 aylik hamileymisim gibi aldigim kilolarida veriyorum daha dogurmadan hazirim diyorum olacaklara ama demekki beynimin biyerlerinde bir umutmu diyim umutsuzlukmu sikintidan kilom gidiyo anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…