Anneler yardım istiyorum

Bejndar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
1.219
3.256
48
Hanımlar hayırlı cumalar.
Yeri burası değil biliyorum ama bi süre konum burda kalırsa sevinirim ziraa artık sıkıntı vermeye başladı.
Kızım 17 ayın içinde.
Dişleri 4 er 4 er cıkardı son 4 dişi kaldı arka azılar köpek dişlerini gecen haftalarda patlattı biraz erken cıkardı dişleri.
Bizim rutinimiz
Öğlen tek uyku 2 saat
Akşam yemek duş kitap okuma 9bucukda yatmış olurdu 3 hafta öncesine kadar.
Yaklaşık 3 haftadırda kızımda bi huy başladı 9 , 9 bucuk gibi akşam yatırdığım kızım gece 1, 2 arası kalkıyor sabah 5 ,6 ya kadar uyumuyor demediğim uygulamadığım hiçbişey kalmadı.
Anason
Melisa
Papatya
Rezene
Gündüz cok hareketli 10dk sabit oturmaz dısarı cıkarırım soğuk sıcak dinlemem yeterki temiz hava alsın diye
Doğduğundan beri uyku problemi yaşamayan kızıma bişeyler oldu.
Memeden 3 ay önce kestim
Bu uykusuzluk ilk başlarda bebektir olur bazen diye diye 3 haftaya yaklaşınca bu sabah doktorumuzu aradım durumu anlattım.
İhmal etme yarın gel tahlil yapalım dedi.
Ben aşı dışında rutin kontrol dışında hiç götürmedim iğnedir ilaçtır hiç kullanmadım
Kızım gece hiç ağlamıyor huysuzluk etmiyor gayet normal sakin sakin duruyo gün içinde yemesi içmesi güzel yani sebep ne olabilir bu tarz bi durum yaşıyan anneler bilgi verirmisiniz şartmı o iğneler o minik ellerden sıkarak alınan kanlar.
Elbette yarın doktorumuza görürcem ama tahlil işi canımı sıktı
Yorumlar için şimdiden tşk ederim

Oglum 22 aylik 3 gündür de ayni durumu yaşıyorum akşam 9 bucukta uyuyor ve 1 veya 3 de uyanip daha uyumuyor aglamiyo sakin sakin oturuyor ama uyumuyo bu sabah da esimi erken kaldirdm o bakti ben uyudum 2 saat ben dayanamiom ama bebeğim nasıl duruyo uykusuz anlamiorum.biz emiyorux daha bu arada

Ben oldum olası uykuyu sevmem cok aramda yoktur.
İnşallah bana cekmemiştir

zaman zaman bizimde huylarımızın değiştiği gibi çocuklarımızında huyları değişebilir, bence biraz zamana bırak . oğlum 2 sene bölük pörçük uyuduğu için biliyorum ne kdr zor olduğunu ama geçiyor

Ben oldum olası uykuyu sevmem cok aramda yoktur.
İnşallah bana cekmemiştir
Çekmekle alakası varmi bilmiorum ki esimi kaldirmasam 4 gün uyur bende o derece uykucuyuzdur:)ama gel gelelim oğlum uyumuyo 9 aylık olana kadar da uyumamisti ama onun sebebi farkliydi ondan kurtulduk şükür uyumaya başlamıştı ama yine basgösterdi bu uyumama nedeni nedir bilmiorum artık ben dr lardan bıktım gitürmeyecegm uyumuyo diye o kan testlerine dayanamıyorum artık

Dişleri mi ağrı yapiYor dicem ama aglamiyormus da. Uyku saatleri değişebilir benim oğlumun çok değişti o aylarda. Endiselenecek bişey yok bence ama insan kafasına da takıyor

Yaptırmamalımıyım sizcede o tahlilleri.
İçimden hiç gelmiyo

Bu bir dönem. Bence keyifliyse bir sıkıntısı yok.
Benim kızım 15 aylıkken her gece 2de kalkar oturur "acıktım"derdi,yiyecek hazirlardım yemezdi ve sabahlardık. Benim acıktığını düşünmemi isterdi burdan vururdu beni,baktım olacak gibi değil,her gece 2de ayaktayız,uyandığında ışıkları yakmadan,su istiyorsa su,acıktım diyorsa süt verdim,odasından çıkmadım,karanlıkta sıkıldı ve vazgeçti bunu yapmaktan.
Birde dinç ,keyifli uyanıyordu yani,oyun oynamak için.
Sizde ışığı yakmayın,aç mı,susadı mı öğrenin,karanlıkta yada loş ışıkta halledin. Odasından cıkmayın,gece oyun oynanmayacağını,uyumak gerektiğini anlayacaktır.
Sağlıkla büyütün

Teşekkür ederim
Yok ışık hiç acılmıyo oyun vs oda yok
Gece beslenmemizde yok su içiyo öyle oturuyoruz kendimize ayakta asla sallamam diyen ben bi süre sonra ayaklarımda sallarken buluyorum kendimi oda kar etmiyor.
6 gibi artık kendi yorulup yaatığına kafasını koyup yatıyor.

Dişleri mi ağrı yapiYor dicem ama aglamiyormus da. Uyku saatleri değişebilir benim oğlumun çok değişti o aylarda. Endiselenecek bişey yok bence ama insan kafasına da takıyor

Ağlasa mızıldansa huysuzluk yapsa rahatsızlığı var dicem.
Ama oda yok
Bide üzüldüğümü sinirlendiğimi oflayıp pufladığımı duyuncada gelip sarılıp öpüyo yavrum

Bizim süt alerjimiz var o yüzden tam çıkmadı daha dislerimiz on ustte4 alt 2 arkalarda 1 er tane toplam da10 dişimiz var zaten bu yüzden Üzgünüm konuşmaya da başlamadi bide uykusuzluk oldu ben yıprandm inşallah düzelicez

Ama oda yok
Bide üzüldüğümü sinirlendiğimi oflayıp pufladığımı duyuncada gelip sarılıp öpüyo yavrum
Ayni benim oğlum da böyle yapio neki dertleri ortak ama çözümü nü bulsak keske

Yaptırmamalımıyım sizcede o tahlilleri.
İçimden hiç gelmiyo
yaptır yada yaptırma demek bana düşmez , bizim bu şekildeydi. siz çocuğunuzu izleyin , mesela huysuzmu ağrısı var gibimi yada sabaha karşı uyuduğunda toplam kaç saat uyumuş oluyor. akşam uykusunun öğlen uykusu gibi kullanıyor olabilir. dişlerini erken ve fazlaca çıkarmış olması zorluyor olabilir onu örneğin.

Ama oda yok

Ben bi sorunu olduğunu düşünmüyorum öğlen uykusuna yatıyor birde akşam 9 da yatiyormus uykusunu almış olabilir. Yani inanin artık çocuklar yönlendirmek istiyor. Akşam uyku saatini 1 2 saat ileri cekseniz belki uyur sabaha kadar. Birde 2 yaş sendromu var kiiii sormayın çok zor. Oğlum 3 yaşında hala kendi isteklerini yaptırmak konusunda ısrarlı.

Peki siz uykusuZluk içinmi yaptırmıştınız tahlillerini

Haklısınız denedim bu hafta başı gec yatırmaya calıştım ama elimi tutup odasına götürdü beni ee ee diyince en gec 10 gibi yatırmak zorunda kaldım

Toplam uykusu 9 saat gün içindekinide sayarsam

bu durum geceler uzadığından beri bizde de oluyor ara ara bazen 3-4 gün üst üste oluyor sonra 2-3 gün düzeliyor yani sık aralıklarla oluyor... bana sanki mevsimsel gibi geldiğinden üzerinde durmadım. takipteyim

bu durum geceler uzadığından beri bizde de oluyor ara ara bazen 3-4 gün üst üste oluyor sonra 2-3 gün düzeliyor yani sık aralıklarla oluyor... bana sanki mevsimsel gibi geldiğinden üzerinde durmadım. takipteyim

Yarın doktor görüşmemden sonrada gelişmeleri yazarım bakim tahlilsiz bi cağre bulabilcekmiyiz

Haklısınız denedim bu hafta başı gec yatırmaya calıştım ama elimi tutup odasına götürdü beni ee ee diyince en gec 10 gibi yatırmak zorunda kaldım
belki gece sizi özleyip uyanıyordur yanınıza almayı deneseniz.. sessiz duruyor diyorsunuz siz uyuyunca belki o da uyur..
benim oğlum da 10 aylık bazen gece uyanıyor aramıza alıyoruz bakıyoruz bi yarım saat içinde uyumuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…