Oglum 22 aylik 3 gündür de ayni durumu yaşıyorum akşam 9 bucukta uyuyor ve 1 veya 3 de uyanip daha uyumuyor aglamiyo sakin sakin oturuyor ama uyumuyo bu sabah da esimi erken kaldirdm o bakti ben uyudum 2 saat ben dayanamiom ama bebeğim nasıl duruyo uykusuz anlamiorum.biz emiyorux daha bu arada
Çekmekle alakası varmi bilmiorum ki esimi kaldirmasam 4 gün uyur bende o derece uykucuyuzdur:)ama gel gelelim oğlum uyumuyo 9 aylık olana kadar da uyumamisti ama onun sebebi farkliydi ondan kurtulduk şükür uyumaya başlamıştı ama yine basgösterdi bu uyumama nedeni nedir bilmiorum artık ben dr lardan bıktım gitürmeyecegm uyumuyo diye o kan testlerine dayanamıyorum artıkBen oldum olası uykuyu sevmem cok aramda yoktur.
İnşallah bana cekmemiştir
zaman zaman bizimde huylarımızın değiştiği gibi çocuklarımızında huyları değişebilir, bence biraz zamana bırak . oğlum 2 sene bölük pörçük uyuduğu için biliyorum ne kdr zor olduğunu ama geçiyor
Bu bir dönem. Bence keyifliyse bir sıkıntısı yok.
Benim kızım 15 aylıkken her gece 2de kalkar oturur "acıktım"derdi,yiyecek hazirlardım yemezdi ve sabahlardık. Benim acıktığını düşünmemi isterdi burdan vururdu beni,baktım olacak gibi değil,her gece 2de ayaktayız,uyandığında ışıkları yakmadan,su istiyorsa su,acıktım diyorsa süt verdim,odasından çıkmadım,karanlıkta sıkıldı ve vazgeçti bunu yapmaktan.
Birde dinç ,keyifli uyanıyordu yani,oyun oynamak için.
Sizde ışığı yakmayın,aç mı,susadı mı öğrenin,karanlıkta yada loş ışıkta halledin. Odasından cıkmayın,gece oyun oynanmayacağını,uyumak gerektiğini anlayacaktır.
Sağlıkla büyütün
Dişleri mi ağrı yapiYor dicem ama aglamiyormus da. Uyku saatleri değişebilir benim oğlumun çok değişti o aylarda. Endiselenecek bişey yok bence ama insan kafasına da takıyor
Ayni benim oğlum da böyle yapio neki dertleri ortak ama çözümü nü bulsak keskeAğlasa mızıldansa huysuzluk yapsa rahatsızlığı var dicem.
Ama oda yok
Bide üzüldüğümü sinirlendiğimi oflayıp pufladığımı duyuncada gelip sarılıp öpüyo yavrum
yaptır yada yaptırma demek bana düşmez , bizim bu şekildeydi. siz çocuğunuzu izleyin , mesela huysuzmu ağrısı var gibimi yada sabaha karşı uyuduğunda toplam kaç saat uyumuş oluyor. akşam uykusunun öğlen uykusu gibi kullanıyor olabilir. dişlerini erken ve fazlaca çıkarmış olması zorluyor olabilir onu örneğin.Yaptırmamalımıyım sizcede o tahlilleri.
İçimden hiç gelmiyo
Ağlasa mızıldansa huysuzluk yapsa rahatsızlığı var dicem.
Ama oda yok
Bide üzüldüğümü sinirlendiğimi oflayıp pufladığımı duyuncada gelip sarılıp öpüyo yavrum
Peki siz uykusuZluk içinmi yaptırmıştınız tahlilleriniBizim süt alerjimiz var o yüzden tam çıkmadı daha dislerimiz on ustte4 alt 2 arkalarda 1 er tane toplam da10 dişimiz var zaten bu yüzden Üzgünüm konuşmaya da başlamadi bide uykusuzluk oldu ben yıprandm inşallah düzelicez
Ben bi sorunu olduğunu düşünmüyorum öğlen uykusuna yatıyor birde akşam 9 da yatiyormus uykusunu almış olabilir. Yani inanin artık çocuklar yönlendirmek istiyor. Akşam uyku saatini 1 2 saat ileri cekseniz belki uyur sabaha kadar. Birde 2 yaş sendromu var kiiii sormayın çok zor. Oğlum 3 yaşında hala kendi isteklerini yaptırmak konusunda ısrarlı.
yaptır yada yaptırma demek bana düşmez , bizim bu şekildeydi. siz çocuğunuzu izleyin , mesela huysuzmu ağrısı var gibimi yada sabaha karşı uyuduğunda toplam kaç saat uyumuş oluyor. akşam uykusunun öğlen uykusu gibi kullanıyor olabilir. dişlerini erken ve fazlaca çıkarmış olması zorluyor olabilir onu örneğin.
bu durum geceler uzadığından beri bizde de oluyor ara ara bazen 3-4 gün üst üste oluyor sonra 2-3 gün düzeliyor yani sık aralıklarla oluyor... bana sanki mevsimsel gibi geldiğinden üzerinde durmadım. takipteyim
belki gece sizi özleyip uyanıyordur yanınıza almayı deneseniz.. sessiz duruyor diyorsunuz siz uyuyunca belki o da uyur..Haklısınız denedim bu hafta başı gec yatırmaya calıştım ama elimi tutup odasına götürdü beni ee ee diyince en gec 10 gibi yatırmak zorunda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?