Sizde uyku modunda olun,sesiniz sakin olsun,uyaran hicbirşey olmasın,zamanla sıkılır muhakkak. Huysuzluk belirtisi göstermiyorsa bir sıkıntısı olmayabilir sadece gece ile gündüzü karıştırıyor olabilir. Bende doktorumuza sormuştum o dönem bana bahsettiğim şekilde davranmamı söylemişti zaten kısa sürdü.Teşekkür ederim
Yok ışık hiç acılmıyo oyun vs oda yok
Gece beslenmemizde yok su içiyo öyle oturuyoruz kendimize ayakta asla sallamam diyen ben bi süre sonra ayaklarımda sallarken buluyorum kendimi oda kar etmiyor.
6 gibi artık kendi yorulup yaatığına kafasını koyup yatıyor.
Yaptırmamalımıyım sizcede o tahlilleri.
İçimden hiç gelmiyo
yaptirin tabiki neden korkuyorsunuz ki temkinli olmakta fayda var
bir ara benim kızım da böyleydi gündüz uykusunu bırakınca düzeldi, ama sizinki gündüz uykusunu kesmek için çok küçük. gece biraz daha yorup geç mi yatırsanız acaba
Hanımlar hayırlı cumalar.
Yeri burası değil biliyorum ama bi süre konum burda kalırsa sevinirim ziraa artık sıkıntı vermeye başladı.
Kızım 17 ayın içinde.
Dişleri 4 er 4 er cıkardı son 4 dişi kaldı arka azılar köpek dişlerini gecen haftalarda patlattı biraz erken cıkardı dişleri.
Bizim rutinimiz
Öğlen tek uyku 2 saat
Akşam yemek duş kitap okuma 9bucukda yatmış olurdu 3 hafta öncesine kadar.
Yaklaşık 3 haftadırda kızımda bi huy başladı 9 , 9 bucuk gibi akşam yatırdığım kızım gece 1, 2 arası kalkıyor sabah 5 ,6 ya kadar uyumuyor demediğim uygulamadığım hiçbişey kalmadı.
Anason
Melisa
Papatya
Rezene
Gündüz cok hareketli 10dk sabit oturmaz dısarı cıkarırım soğuk sıcak dinlemem yeterki temiz hava alsın diye
Doğduğundan beri uyku problemi yaşamayan kızıma bişeyler oldu.
Memeden 3 ay önce kestim
Bu uykusuzluk ilk başlarda bebektir olur bazen diye diye 3 haftaya yaklaşınca bu sabah doktorumuzu aradım durumu anlattım.
İhmal etme yarın gel tahlil yapalım dedi.
Ben aşı dışında rutin kontrol dışında hiç götürmedim iğnedir ilaçtır hiç kullanmadım
Kızım gece hiç ağlamıyor huysuzluk etmiyor gayet normal sakin sakin duruyo gün içinde yemesi içmesi güzel yani sebep ne olabilir bu tarz bi durum yaşıyan anneler bilgi verirmisiniz şartmı o iğneler o minik ellerden sıkarak alınan kanlar.
Elbette yarın doktorumuza görürcem ama tahlil işi canımı sıktı
Yorumlar için şimdiden tşk ederim
Hanımlar hayırlı cumalar.
Yeri burası değil biliyorum ama bi süre konum burda kalırsa sevinirim ziraa artık sıkıntı vermeye başladı.
Kızım 17 ayın içinde.
Dişleri 4 er 4 er cıkardı son 4 dişi kaldı arka azılar köpek dişlerini gecen haftalarda patlattı biraz erken cıkardı dişleri.
Bizim rutinimiz
Öğlen tek uyku 2 saat
Yaklaşık 3 haftadırda kızımda bi huy başladı 9 , 9 bucuk gibi akşam yatırdığım kızım gece 1, 2 arası kalkıyor sabah 5 ,6 ya kadar uyumuyor demediğim uygulamadığım hiçbişey kalmadı.
Anason
Melisa
Papatya
Rezene
Gündüz cok hareketli 10dk sabit oturmaz dısarı cıkarırım soğuk sıcak dinlemem yeterki temiz hava alsın diye
Memeden 3 ay önce kestim
Bu uykusuzluk ilk başlarda bebektir olur bazen diye diye 3 haftaya yaklaşınca bu sabah doktorumuzu aradım durumu anlattım.
Ben aşı dışında rutin kontrol dışında hiç götürmedim iğnedir ilaçtır hiç kullanmadım
Kızım gece hiç ağlamıyor huysuzluk etmiyor gayet normal sakin sakin duruyo gün içinde yemesi içmesi güzel yani sebep ne olabilir bu tarz bi durum yaşıyan anneler bilgi verirmisiniz şartmı o iğneler o minik ellerden sıkarak alınan kanlar.
bu durum geceler uzadığından beri bizde de oluyor ara ara bazen 3-4 gün üst üste oluyor sonra 2-3 gün düzeliyor yani sık aralıklarla oluyor... bana sanki mevsimsel gibi geldiğinden üzerinde durmadım. takipteyim
Geceler çok uzun uykuya doyuyodur büyük ihtimalle 9 yerine biraz daha geç yatırın belkide gece kalkmazHanımlar hayırlı cumalar.
Kızım 17 ayın içinde.
Bizim rutinimiz
Öğlen tek uyku 2 saat
Anason
Melisa
Papatya
Rezene
Memeden 3 ay önce kestim
Geceler çok uzun uykuya doyuyodur büyük ihtimalle 9 yerine biraz daha geç yatırın belkide gece kalkmaz
Gün icindede çok uyutmayin zira günlerde çok kısaBu hafta bide öyle denicem cok tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?