Anneler yardım istiyorum

1,5 yaşında kadar her ay kontrole götürdüm 9 aylık 12 aylık ve 18 aylıkken kan idrar tahlillerini yaptırdım bence ihmal etmeyin o an canı acıyacak ama ne var ne yok hepsi çıkacak

Sizde uyku modunda olun,sesiniz sakin olsun,uyaran hicbirşey olmasın,zamanla sıkılır muhakkak. Huysuzluk belirtisi göstermiyorsa bir sıkıntısı olmayabilir sadece gece ile gündüzü karıştırıyor olabilir. Bende doktorumuza sormuştum o dönem bana bahsettiğim şekilde davranmamı söylemişti zaten kısa sürdü.

gündüz uyutamayın akşam 10 gibi yatırım bakalım ne yapacak?

bir ara benim kızım da böyleydi gündüz uykusunu bırakınca düzeldi, ama sizinki gündüz uykusunu kesmek için çok küçük. gece biraz daha yorup geç mi yatırsanız acaba

bir ara benim kızım da böyleydi gündüz uykusunu bırakınca düzeldi, ama sizinki gündüz uykusunu kesmek için çok küçük. gece biraz daha yorup geç mi yatırsanız acaba

Gec yatırmaya calıştım ama kendi elimi tuttu odasına götürdü uzandı yapamadım

artık dış dünya, oyunlar daha çok dikkatini çekiyor o yüzden uyumak istemiyorlar.Bu bir dönem geçecek..5-6 ay rutin devam edecek sonra tekrar düzensizlik olacak..etrafımdaki çoğu çocuk bu şekilde..naçizane tavsiyem uyaranlar varsa çocuğunuzun hayatında tv. , tablet, telefon gibi yavaş yavaş alın elinden.Ambalajlı ürün vermemeye çalışın.Düzenli beslemeye çalışın. 9'da kahvaltı, iki saat sonra meyve saati sonra biraz çorba gibi.. Düzenli oyun saati uygulamasına geçin.Yaptırdığınız her şeyin saati belli olsun..rutine onun minik vücudu da uyum gösterecektir.

Fazla okumadim eskiden uyuyordu 9 9bucukta gece kalkmaya basladi kismini okudum canim cocuklar büykdce uykular azalir.
Benimde 14 bucuk aylik oglum var aksam 9 10da yatsa 2 3 te kalkar ayni hesap bende artik gec yatiriyorum daha iyi oluyo.
Normal.yani uykular azaldigi icin

kizimi anlattiniz sanki:)benim kizimda gece deliksiz uyurdu,gunduz de iki kez uykuya dalardi.ne olduysa oldu,birden tepetaklak gitmeye basladi hersey.inanir misiniz aynen gece 2 de ayaga kalkip oyun oynamak isterdi.ki biz babasiyla hicbir zaman ne oyunlarini kisitladik nede yalniz biraktik.enerjisini mi atamiyor,dis mi cikariyor vs vs bir suru ihtimali saydik ama yok yok.sonra aklima geldi ki buyudukce dunyanin farkina varmaya basladi,daha cok dusunuyor simdi,ilgisini ceken seyler cogaldi cunku.kendi haline birakinca duzelmeye basladi.ama nerden baksan 1 yili buldu:)simdi yeni yeni bi rutini olusmaya basladi tekrar.tabi 2 yas sendromu tetikleme yapmazsa:)kizim 3une girmek uzere bu arada.dogal bir surec yani,olabildigince sakin davranip incitmemeye calisin.

bu durum geceler uzadığından beri bizde de oluyor ara ara bazen 3-4 gün üst üste oluyor sonra 2-3 gün düzeliyor yani sık aralıklarla oluyor... bana sanki mevsimsel gibi geldiğinden üzerinde durmadım. takipteyim

Sabah doktora gittik
Kilosu boyu enerjisi yemesi güzel direk tahlil yapmalım ilac yazdı sakinştirici ağrı kesici ve diş için paket içinde toz bi ilac yazdı.
Sakinleştirici almadım almayıda düşünmüyorum.
Bu hafta biraz daha gec yatırmayı denicem oda olmazsa tahlil yaptırcam haber verim dedim

Geceler çok uzun uykuya doyuyodur büyük ihtimalle 9 yerine biraz daha geç yatırın belkide gece kalkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…