belki gece sizi özleyip uyanıyordur yanınıza almayı deneseniz.. sessiz duruyor diyorsunuz siz uyuyunca belki o da uyur..
benim oğlum da 10 aylık bazen gece uyanıyor aramıza alıyoruz bakıyoruz bi yarım saat içinde uyumuş..
ben de çocukla ebeveynler beraber yatmamalı görüşündeyim sizin gibi ama bu bir geçiş süreci ise bunu salim kafa ile atlatmak için kısa süreli bazı tavizler verilebilir diye düşünüyorum..Yatağıma hiç almadım sanırım bi bunu denemedim
Eşim cok hareketli yatıyo beni bile eziyo bebeğimi hiç o yatağa koymadım .
Kocamada başka yerde yat diyemem görüşüme ters ben kızımın karyolasına uzanıyorum
ben de çocukla ebeveynler beraber yatmamalı görüşündeyim sizin gibi ama bu bir geçiş süreci ise bunu salim kafa ile atlatmak için kısa süreli bazı tavizler verilebilir diye düşünüyorum..
eşin de belki bebek geldiğinde ister istemez dikkatli olur..
zaten ben de bebeğim uykuya daldığında geri yerine götürüyorum.. en fazla yarım saate uyumuş oluyor..
bir de gece sıcak süt de içirebilirsiniz bilmem denediniz mi..
Benim kizim da o yaşlarda aynıydı.gündüz uykusunu bırakınca düzeldi.o yaşlarda bi çocuk nasıl gündüz uyumaz hiç mi yorulmaz derdi herkes.şimdi 4 yaşında bir saat erken yatsın gece kalkıp telafi ediyor :)
Alışmış o zaman benim kızla aynilar kizimda 17 aylik bu aralar kizimda da var o sorun gece uyanmiyor ama cok geç uyumaya başladı gündüz uyumuyor bes gibi uykusu geliyor yediye kadar uyuyor sonra ikiye kadar uyumuyor bende ne yapacagimi bilmiyorum gece ikide uyuyor gündüz 11 de kalkiyor tekrar uyku saatlerini duzeltmem lazim gunduz erken kaldiracam oglen uyutacam aksam uyuyana kadar uyutmayacam bakalim bu defa nasıl olur sende öyle yapip gunduz kacta uyutuyonTeşekkür ederim
Yok ışık hiç acılmıyo oyun vs oda yok
Gece beslenmemizde yok su içiyo öyle oturuyoruz kendimize ayakta asla sallamam diyen ben bi süre sonra ayaklarımda sallarken buluyorum kendimi oda kar etmiyor.
6 gibi artık kendi yorulup yaatığına kafasını koyup yatıyor.
Alışmış o zaman benim kızla aynilar kizimda 17 aylik bu aralar kizimda da var o sorun gece uyanmiyor ama cok geç uyumaya başladı gündüz uyumuyor bes gibi uykusu geliyor yediye kadar uyuyor sonra ikiye kadar uyumuyor bende ne yapacagimi bilmiyorum gece ikide uyuyor gündüz 11 de kalkiyor tekrar uyku saatlerini duzeltmem lazim gunduz erken kaldiracam oglen uyutacam aksam uyuyana kadar uyutmayacam bakalim bu defa nasıl olur sende öyle yapip gunduz kacta uyutuyon
Ben bi sorun olduğunu düşünmemistim o nedenle doktora götürmedim.Her çocuğun uyku ihtiyacı farklıdır diye düşünmüştüm.doğrusu doktorun ne önereceğini merak ettim.Ah canm tamda kafamdaki cevap buydu dillendiremiyorum bebeklere gündüz uykusu şart diye.
Düşündüm aslında bunuda ama yapamadım dr dan bi gelişme aşamazsam ilk secenek bu öğlen uykusunu kaldırmak
Dokuz da uyutmasan 10 falan uyutsan gunduzde 12 de uyutup ikide kaldirsan nasil olur ki1 bucuk 2 gibi yatıyo 4 e doğru kalkıyo
9 bucuk gibi akşam uyutuyorum
Buara gece kalkıyo işte sabaha kadar uyumuyo sabaha karşı 6 da yatıyo 8 de kalkıyo
Yani oda olur gündüz uykusunu kaldırmak onceden kizim iki kere uyuyor du simdi bir kere uyuyor sonra tamamen bırakıyorlar oyle rahat edeceksen biraktir gündüz uykularını illa uyuyacak diye birsey yokAh canm tamda kafamdaki cevap buydu dillendiremiyorum bebeklere gündüz uykusu şart diye.
Düşündüm aslında bunuda ama yapamadım dr dan bi gelişme aşamazsam ilk secenek bu öğlen uykusunu kaldırmak
Yani oda olur gündüz uykusunu kaldırmak onceden kizim iki kere uyuyor du simdi bir kere uyuyor sonra tamamen bırakıyorlar oyle rahat edeceksen biraktir gündüz uykularını illa uyuyacak diye birsey yok
Yarın bi dr la görüşim tahlil şart değilse bide öğlen uykusunu kaldırmayı denicem.
17 aylıkmı senin kızında
bence yaptırmalısınız. ozellıkle kız bebeklerde gece uykusuzluk aglama durumlarında drlar ıdrar yolu enfeksıyonundan suphelenıyolar...hem ıcınızde rahat olur bı kan bı ıdrar gerelı bence
9 aylık olana kadar yaptırdım 24 saatte uyuduğu saat toplam 1 saatti 10ar dk o da ama dr lar bişey bulamadı en sonunda zekasiyla ilgili dediler normalden yüksek olursa uyumazmış ama artik buyüdü 2 yaşına girecek 9 aylıkken düzelen uykumuz 3 gündür yine ayniPeki siz uykusuZluk içinmi yaptırmıştınız tahlillerini
Evet tahlil neden yaptirmiyorsun ki bence yaptir yaptirmaktan zarar gelmezYarın bi dr la görüşim tahlil şart değilse bide öğlen uykusunu kaldırmayı denicem.
17 aylıkmı senin kızında
Şartsa tabikide istemesemde yapcam bak bu idrar yolu enfeksiyonunu hiç düşünmemiştim.
Peki bebeklerde idrar testi nasıl oluyo bilmiyorum bilgin varsa nasıl alıyorlar idrarı acı verici bi şey varmı ortada
yok canım bız kac kere yaptırdık....poşet verıyolar ıdrar yaptıgı yere yapıştırıyorsuun okadar.yalnız bezlı olduklarından kolay alınmıyo bıkaç kere ugrasabılırsın
hem ınan bana doktorun tahlıl yapması daha ıyı...bende tahlıl yapmadan ılaç vermyecek dr arıyorum ama bulamıyorum.tahlıl yapınca ınsanın ıcı rahatlıyo
Okadar üzülüyorumki aşılarda
Topuk kanında
Kan sayımı yapıldığında kendime gelemedim kaç gün.
Hemşirenin parmaklarını koparasım geliyo o derece
En iyi secenek galiba benim gitmemem annemi göndermem.
Cok teşekkür ederim yorumların için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?