anneler yardim

EsrArtun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
44
7
3
39
Oglum, 1 yasinda ilk aylardan beri uyku duzenimiz vardi aksam yemegini yer en gec 9da uyurdu. Bi kac haftadir kafayi yemek uzereyim hem geceleri devamli uyaniyor hemde aksam uyumak istemiyor, 11e kadar uyutmak icin her yolu deniyorum birkac saniye hareketsiz kalsa dayanamayip uyuyacak gozleri kapaniyor ama bianda bi hareketleniyor uyku falan kalmiyor. Biraz huysuzlastida sanki yapmak istemedigi bi cok seyde agliyor sanki cani yanmis gibi. Yurumeye baslamak uzere inanilmaz hareketli, dis problemi falanda yok. Acaba yurume doneminde herkes ayni seyimi yasiyor? Birde nasil uykusuna care bulucam :(

Merhaba. Yürüme döneminde genellikle cocuklarda uyku problemi yaşanır. Benim buyuk oğlumda o donemde uyku saatini şaşırmıştı. Benim tecrübeyle sabit fikrim onunla oyunlar oynayarak iyice yorun. Hatta havalar guzel olduğu müddetçe disari çıkarın. Her zamankinden daha fazla enerji sarfetsin. Uyku saatinden yarım saat once de banyo yaptırın. Uykuya direnecek enerjisi kalmadığında uyuyacaktir insallah. Allah yardımcınız olsun.

Çocuklar yaşları ilerledikçe daha fazla enerji atma gereği duyuyor olabilir. Düzeninde ısrar etmeye devam edin bence.
Bir de çalışan annemisiniz, yoksa çocuk sadece sizin gözetiminizdemi bu da çok önemli.

Back
X