Anneler yardima gelin kafam cok karisik

Quyla1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
8
10
3
35
Merhaba anneler, 1bucuk senedir evliyim ve kayinvalidemlerle yasiyorum smdi ise 5aylik bir evladim var. Hersey cok guzeldi fakat kizim dogana kadar ayri eve gecireceklerdi bizi ama kizim dogduktan snra esimin yaninda ozellikle duygu somurusu yapiorlar cocuk da oldu cok alistik nabariz biz vs vs gibi birde evde gorumcem var bekar. Cok iyi insanlar cok seviyorm bir tane sorunum yok fakat bir yuvam olsun istiyorm ama esim de aileside buna engel oluyor. Kizimin bir odasi bile yok ve sanirim byle devam ederse olmucakta. Ve benm ozelimde yok bilmiyorm yardimci olun bana fikirlerinize ihtiyacim var. Kizimin gelisimi egitimi ve aile huzurm icin kndi yuvam olsun . bir kisiyi bilsin uc bes kisiyi degil.

Merhaba anneler, 1bucuk senedir evliyim ve kayinvalidemlerle yasiyorum smdi ise 5aylik bir evladim var. Hersey cok guzeldi fakat kizim dogana kadar ayri eve gecireceklerdi bizi ama kizim dogduktan snra esimin yaninda ozellikle duygu somurusu yapiorlar cocuk da oldu cok alistik nabariz biz vs vs gibi birde evde gorumcem var bekar. Cok iyi insanlar cok seviyorm bir tane sorunum yok fakat bir yuvam olsun istiyorm ama esim de aileside buna engel oluyor. Kizimin bir odasi bile yok ve sanirim byle devam ederse olmucakta. Ve benm ozelimde yok bilmiyorm yardimci olun bana fikirlerinize ihtiyacim var. Kizimin gelisimi egitimi ve aile huzurm icin kndi yuvam olsun . bir kisiyi bilsin uc bes kisiyi degil.
Cocuk düşünmeden bu taşinma işini haletmeliydin canim
Eşinle konuş, adam gibi herkesin kendi evi, kendi sofrasi olsun. Babasinin evinde kalmaya utanmiyormusun diye bilirsin tabii bunu sadece seni oyalayip kandiriyorsa diye bilirsin..
Hefeslendir bence, gerekirse ailesine yakın bir yerlerede taşina bilirsiniz
Ama cocuklarin gelişimi icin dersen aslinda akan sular durması gerekir
Baltin yıllar gecmiş hala oradasin
Muhakkak ikinci cocuk isteyeceklerdir
O vakit dersin anca başka ayri bir evde ikinci cocugu düşüne bilirim
Bu şartlarda ikinci cocuğun olmasi uygun degil dersin

Cocuk düşünmeden bu taşinma işini haletmeliydin canim
Eşinle konuş, adam gibi herkesin kendi evi, kendi sofrasi olsun. Babasinin evinde kalmaya utanmiyormusun diye bilirsin tabii bunu sadece seni oyalayip kandiriyorsa diye bilirsin..
Hefeslendir bence, gerekirse ailesine yakın bir yerlerede taşina bilirsiniz
Ama cocuklarin gelişimi icin dersen aslinda akan sular durması gerekir
Baltin yıllar gecmiş hala oradasin
Muhakkak ikinci cocuk isteyeceklerdir
O vakit dersin anca başka ayri bir evde ikinci cocugu düşüne bilirim
Bu şartlarda ikinci cocuğun olmasi uygun degil dersin
Canm cok sagol , cocugum plansiz oldu supriz oldu bize yksa benm dusuncem de buydu , evime gecip oyle cocuk sahibi olmak ama olmadi. Bana soyledikleri ilk evlenirken 1sene snra evine gececeksn ama drum b . Birde nasil heveslendirebilirim mesela, inan oyle donuk bir haldeyim ki bide ustune ustun eşim il disina gitti is icin. Hani ne cocugumuuzun zorlugunu biliyor ne bisi, k.validem de sagolsun , oglum yuk almasin diye elinden geleni yapiyor , zorluk bildin diye sorumluluk alsin diye ugrasiyorum ben ama onlar icten ice ozguvenini kemiriyorlar. :(

Canm cok sagol , cocugum plansiz oldu supriz oldu bize yksa benm dusuncem de buydu , evime gecip oyle cocuk sahibi olmak ama olmadi. Bana soyledikleri ilk evlenirken 1sene snra evine gececeksn ama drum b . Birde nasil heveslendirebilirim mesela, inan oyle donuk bir haldeyim ki bide ustune ustun eşim il disina gitti is icin. Hani ne cocugumuuzun zorlugunu biliyor ne bisi, k.validem de sagolsun , oglum yuk almasin diye elinden geleni yapiyor , zorluk bildin diye sorumluluk alsin diye ugrasiyorum ben ama onlar icten ice ozguvenini kemiriyorlar. :KK43:
Senin yaşandığını bir tanidigimda yaşadi. Kiz istemede 1 yıl bizimle kalsınlar
Sonra ayrı eve çıkartırız dediler. Senin gibi hamile kaldi, ve doguma bir kac gün kala ev mevzusu yüzünden ayrildikar tamamen. Bu dedigim seni korkutmasın sen kv ve diyerleri ile cok cok iyi ol. Eşin iyi niyetli oldugunu görsün. Ayri eve gitmeme nedeni ailesinin baskisi yada mati durumdur. O yüZden eline kac kuruş geçerse kenara koy ve birikdir. Eşinede birikim yapmayi kafkasına sok! Belki korkulari vardır güvenmiyordur kendine.
Sen bu şartlar altinda sabirli olacaksin
Kendi aranizda konuşun eşin ailesine son ana kadar söylemesin. Açıklarken de daha önce pilanladiginizi bilmemeliler.
Eşinide şöyle ikna ede bilirsin;
1. Birikim yapacagiz
2. Evin icinde cok rahat oluruz ( kadin erkek )
3 . Arkadaşlarin eşleri ile gelirler, her iki tarafda rahat olur
4. Cocuklarin bir evi olur
5. Ev üstüne ev olmaz, ama eyer taşinir bakdik olmuyor geri döneriz ailenin yaninda( tabi ögle bir şey olsada, asla dönmeyeceksin) en azindan denemiş oluruz dersin. Pek gözüm yok şunda bunda yeterki ben seninle rahat olayim de
Evin icinde kucagina uzanayim
Şakalaşalim, öpeyim falan diyeceksin
Yani gözünü kapat ve bir evin olsaydi
Neler olurdu onu aynen söyle kuzum

Back
X