- 3 Eylül 2012
- 21.881
- 57.682
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Kardeşim doğum yapacak ve doğum hediyesi olarak bebek arabasını ben almak istiyorum yeğenim için.
Ama bir bebek arabasında hangi özellikler olmalı?
Hiç bir fikrim yok.
Bu bana dert oldu çünkü alıp beğenmeyip yeniden alma lüksü onun da yok maalesef benim de olmayacak.
Alıp da en memnun kaldığınız marka ya da direk ürün tavsiyesinde bulunur musunuz acaba?
Çok teşekkür ederim şimdiden..
Sağlıkla kucağına almayi nasip etsin Rabbim bebeğini inşallah.Kardeşim doğum yapacak ve doğum hediyesi olarak bebek arabasını ben almak istiyorum yeğenim için.
Hiç bir fikrim yok.
Bu bana dert oldu çünkü alıp beğenmeyip yeniden alma lüksü onun da yok maalesef benim de olmayacak.
Alıp da en memnun kaldığınız marka ya da direk ürün tavsiyesinde bulunur musunuz acaba?
Kız kardeşim için baktık biz de travel sistem bebek arabasina karar verdik. 360 derece dönen tekerlekler, hafif kasa, iki ayrı oturma yeri var. Mağazalar da bunu öneriyor genelde.Kardeşim doğum yapacak ve doğum hediyesi olarak bebek arabasını ben almak istiyorum yeğenim için.
Hiç bir fikrim yok.
Stokkelere bayiliyorum ama cok pahalilar maalesef
Bizim arkadaşlarda da bugaboo var ve şiddetle tavsiye ediyorlar hafifliğini sağlamlığını ama o paraya kıymak da cesaret ister.
Bugaboo alacak olursan dga iyi fikrim var ustune az daha ekle kardeşine bi hacı murat alOwww ne sen yazmış ol ne ben görmüş olayım
Bugaboo alacak olursan dga iyi fikrim var ustune az daha ekle kardeşine bi hacı murat al
Konularından tahmin ettim.zatrn bende o kadar çok verilmesine karşıyım.b benim arbam 150 liralık işimi görüyor .demin gordum civilimde 359 a araba var bak istersen.ben o sitelerde dolaniyorum devamlı zamanı varsa bekle belki indirimden bisy bulursunParam yok maalesef o kadar
Açıkçası çok basit bir şey de olmasın ama alt tarafı bebek arabası yani markete parka çıkaracak onunla sonuçta.
700 den fazla kendi çocuğum için bile vermezdim inanın abartmıyorum.
Konularından tahmin ettim.zatrn bende o kadar çok verilmesine karşıyım.b benim arbam 150 liralık işimi görüyor .demin gordum civilimde 359 a araba var bak istersen.ben o sitelerde dolaniyorum devamlı zamanı varsa bekle belki indirimden bisy bulursun
Kardeşim doğum yapacak ve doğum hediyesi olarak bebek arabasını ben almak istiyorum yeğenim için.
Hiç bir fikrim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?