- 8 Kasım 2017
- 84
- 49
- 3
- 29
- Konu Sahibi masalgibi1
-
Bugün için randevu alamadım yarın da annem geliyor memleketten onu karşılamak zorundayım ama diğer yandan panik halindeydim başına gelen vardır mutlaka diye fikir almak istedim.Bir bilgim yok.
Doktora neden gitmediniz?
Geçmiş olsun.
Sindirimle ilgili sıkıntilari var ayrica kabız bebeğiniz bence..mamasini değiştirin mamadan kaynakli olabilir tabi bi gaita tahlili vermenizde fayda var..Merhabalar
4 aylık kızım var ve son iki haftadır kakasının renginde anormallik var yeşıle dönük kına renginde ve siyah parçalar oluyor içinde iki haftadır diyorum fakat iki haftadır toplam 3 kez kaka yaptı düzelir belki diye panik yapmadım ama bu sabah yine aynı manzara.
( mama ile besleniyor anne sütü almıyor ama iki gün bekliyor alıyor bazen almıyor anne sütüyle alakalı olabilir mi başına gelen var mı ? )
Çünkü sütüm kesildi tek göğsümden hiç gelmiyor diğerinde de yok denecek kadar az ...Sorunuzun cevabını bilmiyorum ama neden anne sutu almıyor bebek ?
Imkaniniz varsa hastane tipi pompa kiralayin. Sürekli ve sık sık sagarsanız sutunuz artar önemli ölçüde artar.Çünkü sütüm kesildi tek göğsümden hiç gelmiyor diğerinde de yok denecek kadar az ...
Teşekkür ederim. Bebelac gold kullanıyor daha önce bir çok mama denedik fakat bunu seviyor faydası olacaksa denerim yani açıkcası ben enfeksiyon falan mı kaptı diye korkuyorumSindirimle ilgili sıkıntilari var ayrica kabız bebeğiniz bence..mamasini değiştirin mamadan kaynakli olabilir tabi bi gaita tahlili vermenizde fayda var..
Siz yine emzirin emzirdikce inanki sut geliyor ve sizde sivi alin sut arttirici besinler yiyin internette bilgiler mevcut zaten.Çünkü sütüm kesildi tek göğsümden hiç gelmiyor diğerinde de yok denecek kadar az ...
Elektronik ve manuel pompam mevcut evde buna yönelik bir çok şey yaptım ama düzelme olmadı. Teşekkürler yardımınız için ama asıl sorunum bu değilImkaniniz varsa hastane tipi pompa kiralayin. Sürekli ve sık sık sagarsanız sutunuz artar önemli ölçüde artar.
Rica ederim ben sizi üzmek veya elestirmek için söylemedim benim de bebegim var benim de sutym kesilmek uzereydi ve ayni sizin gibi aventin elektronik pompasiniı kullanıyordum ama hiç verim alamadım, doğru düzgün sutu çıkarmıyordu ve uzun süre uğraşmak gerekiyordu.hastane tipi pompa aldım cok faydasini gordum sutum arttı bebegim anne sutu aldi. Ben yaşadığım için tavsiye vermek istedim.Elektronik ve manuel pompam mevcut evde buna yönelik bir çok şey yaptım ama düzelme olmadı. Teşekkürler yardımınız için ama asıl sorunum bu değil
Ya çok tecrübesiz bir anneyim İnan’ın etrafımda da bebek büyümedi bir o kadar da pimpirikliyim Doğumdan bugüne hep yalnız baktım kızıma ama artık çok bocalıyorum 4 aylık henüz su verilir mi ? Kabızlık derken 4 gün yapmadığı oluyor ama hiç bu renk olmuyordu sarı akışkan oluyordu acaba o normaldi şimdi mi kabız plduYesil olması sorun değil benim bebegimin de uzun zamandır bu sekilde kakası ama siyahlık yok biz de. Bir de kabızlık var mı? Bana da kabız olmuş gibi geldi, mama alan bebeklerde çok oluyor(benimki de karışık gidiyor) kaka yapmaya başladığında siz de yardım edin hepsini bosaltsin bebeğiniz bakin bakalım devamında rengi değişecek mi? Başlangıcı böyle olmalı devamını yapamıyor kuzucuk.
Bol bol su içirin. Benimki günde 120cc falan içiyor siz de içirin mama alıyor o. Kabızlığını da azaltır.
Anladım denemek lazım tabi yanlış anlamadım sizi kesinlikle aksine bu tarz yardımlar çok hoşuma gidiyor tekrar teşekkür ediyorumRica ederim ben sizi üzmek veya elestirmek için söylemedim benim de bebegim var benim de sutym kesilmek uzereydi ve ayni sizin gibi aventin elektronik pompasiniı kullanıyordum ama hiç verim alamadım, doğru düzgün sutu çıkarmıyordu ve uzun süre uğraşmak gerekiyordu.hastane tipi pompa aldım cok faydasini gordum sutum arttı bebegim anne sutu aldi. Ben yaşadığım için tavsiye vermek istedim.
Uzun süre yapmayınca başı bu şekilde oluyor sonra sarı gelmeye basliyor. Demek ki bebeğiniz tam kalasını yapamamış uzun zamandır. 12 saatte bir cay kaşığı zeytin yağı verin ve bol bol su içirin, bir de poposunun makat kısmını zeytin yağı ile yağlayın. Kakası çok katı olur ve zorlarsa makata zarar verir ama yağ önler.Ya çok tecrübesiz bir anneyim İnan’ın etrafımda da bebek büyümedi bir o kadar da pimpirikliyim Doğumdan bugüne hep yalnız baktım kızıma ama artık çok bocalıyorum 4 aylık henüz su verilir mi ? Kabızlık derken 4 gün yapmadığı oluyor ama hiç bu renk olmuyordu sarı akışkan oluyordu acaba o normaldi şimdi mi kabız pldu
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız gerçektenUzun süre yapmayınca başı bu şekilde oluyor sonra sarı gelmeye basliyor. Demek ki bebeğiniz tam kalasını yapamamış uzun zamandır. 12 saatte bir cay kaşığı zeytin yağı verin ve bol bol su içirin, bir de poposunun makat kısmını zeytin yağı ile yağlayın. Kakası çok katı olur ve zorlarsa makata zarar verir ama yağ önler.
Benim bebeğim de 4,5 aylık aynı sorunu yaşıyorum mama yediğinden oluyormuş bu durum. Siz su içirin mutlaka, kuzunun içi yanmıştır. Benimki her beslenmeden sonra bağıra bağıra istiyor su. Günde bir biberona yakın su içiyor kakasini da rahatlattı su içmesi.
Ya çok tecrübesiz bir anneyim İnan’ın etrafımda da bebek büyümedi bir o kadar da pimpirikliyim Doğumdan bugüne hep yalnız baktım kızıma ama artık çok bocalıyorum 4 aylık henüz su verilir mi ? Kabızlık derken 4 gün yapmadığı oluyor ama hiç bu renk olmuyordu sarı akışkan oluyordu acaba o normaldi şimdi mi kabız pldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?