- 8 Kasım 2017
- 84
- 49
- 3
- 29
- Konu Sahibi masalgibi1
-
Allah aşkına git burdan yorum yapmak zorunda değilsin aile hekimini aradım ve yapabileceği bişey olmadığını söyledi yorum yapmak için yorum yapmayın allah aşkına....Kakasini buraya koyana kadar aile hekimine gitseniz o bile yardimci olur bence.
Normale göre daha yoğun o yüzden kabızlık olabilir belki ama dediğiniz gibi yani benim bebeğim en uzun 4 gün yapmadığı oluyor yapıncaya bu renk olmuyor normal oluyor rengiBence sorun yok.. kabiz olsa sert olmazmiydi kaka? Cocuk 4 ayliksa azda olsa yogurt yer herhlde.. kimi 6 aya kdr vermiyor ama.. ben veriyodum kayisili yogurt verirsen kakasini yapar muhtemelen.. buarada bebeklerin 1 gunde 5, 5 gunde 1 kaka yapmasi normal kabul ediliyor..
Çok TeşekkürlerMama yediriyorsaniz mutlaka su verin. Su verilmez diye bisey yok anne sütü alan bebeklerin suya ihtiyaci olmaz. Cunku anne sutunun %80 i sudur. Mama icin durum böyle degil. Buyuk ihtimal susuzluktan doktora gidin her mamadan sonra suluguyla su verin.
Saf zeytinyağı nerden bulabilirim peki yani siz nasıl temin ediyorsunuzmama ile beslenen çocuğa su verilir tabi ki. kabızlığının bir sebebi de susuzluk olabilir. benim de oğlum mama destekli büyüdü doktorumuz su verebilirsiniz dedi.
bence de biraz kabızlık söz konusu. mamasının içerisine 2-3 günde bir 1 çay kaşığı kadar saf sızma zeytinyağı koyabilirsiniz.
bir de mama da kabızlık yapıyor olabilir. onun tadını beğenmesine bakmayın doktorun önerdiği başka bir mama ile değiştirin. ben sma kullandım çok da memnun kaldım. hiç kabızlık sorunu yaşamadık.
Ek gida almiyor mu? Mama verince daha kivamli oluyo kakalari.. yesil rengide emzirsen yediklerinde olabilir diycem ama mama iciyosa.. usutmus olabilir.. ek gia aliyosa ondanda olabilir tabiikiNormale göre daha yoğun o yüzden kabızlık olabilir belki ama dediğiniz gibi yani benim bebeğim en uzun 4 gün yapmadığı oluyor yapıncaya bu renk olmuyor normal oluyor rengi
Hayır ek gıda almıyor bir de şu dikkatimi çekti ne zaman emse kaka yapınca böyle oluyor iki haftadır ama aile hekimi anne sütününbu kadar etkilemeyeceğini söyledi bilmiyorum kafamda deli sorularEk gida almiyor mu? Mama verince daha kivamli oluyo kakalari.. yesil rengide emzirsen yediklerinde olabilir diycem ama mama iciyosa.. usutmus olabilir.. ek gia aliyosa ondanda olabilir tabiiki
Ben bebeginiz icin kargosunu karsilarsaniz ücretsiz bir pet sisesiye koyup yollayabilirim. Kiyamam bebeginiz cok kücük marketten katkili yag alip vermeyin, poposuna da sürersiniz bundan. Bana da ailem veriyor, kendi zeytin tarlamiz var.Saf zeytinyağı nerden bulabilirim peki yani siz nasıl temin ediyorsunuz
İnanmıyorum ya çok sevinirim gerçekten neticede her hakiki zeytinyağı denilen hakiki olmuyor sizide zahmete sokmak istemem tabi amaBen bebeginiz icin kargosunu karsilarsaniz ücretsiz bir pet sisesiye koyup yollayabilirim. Kiyamam bebeginiz cok kücük marketten katkili yag alip vermeyin, poposuna da sürersiniz bundan. Bana da ailem veriyor, kendi zeytin tarlamiz var.
bence kakasının resmini çekip bi doktora görün derimMerhabalar
4 aylık kızım var ve son iki haftadır kakasının renginde anormallik var yeşıle dönük kına renginde ve siyah parçalar oluyor içinde iki haftadır diyorum fakat iki haftadır toplam 3 kez kaka yaptı düzelir belki diye panik yapmadım ama bu sabah yine aynı manzara.
( mama ile besleniyor anne sütü almıyor ama iki gün bekliyor alıyor bazen almıyor anne sütüyle alakalı olabilir mi başına gelen var mı ? )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?