Anneleri yalnız yaşayan var mı?

guiding88

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
8.051
24.516
748
Babam vefat etti 17 yil once abim de bende evliyim annem tek başına evinde tek başına sahur iftar yapıcak aklım onda ve rahatsızdı abim yakın oturuyo anneme ben biraz daha uzagim annem demiş ki gelmeyin size bulaşmasın hastalık bana da diyo gelmeyin bende saçmalama dedim aynı evde yaşasaydık nereye gidecektik ya da eslerimiz hasta olsa bırakıp gidecek miydik abim de öyle dedi diye bi haftadır gitmiyomus telefonla arıyom us sadece bi ihtiyacin var mı diye abimle konuşursam kavga edicem diye de çekiyorum kendimi bende bi anneyim ve benim evladımın böyle olmasını istemezdim o kadın tek başına Gözetmemiz lazim

Canım ne hastalığı var . .
Geçmiş olsun. .
Kendine bakabiliyorsa ara ara git yeter. .

Ben de yalnız iftar sahur yapıyorum
Bana da gelin :işsiz:

Vazgeçtim gelmeyin
Beni iftara davet edin :hamarat:

Şaka bir yana, anneler de babalar da tek başına iftar yapabilir. 6 yaşında çocuk diye sorsa idiniz, yapamaz derdim. Bunlar büyük yetişkin, eli ayağı tutan kişiler.

Amma ve lakin Ramazan bizim kültürümüzde ayrı öneme sahip bir ay. İftara misafir ağırlamak büyük sevap. Ramazan haricinde de evin bereketini arttırır yemeğe misafir çağırmak.

Hastalık konusunda haklısınız bence, aynı evde olsaydınız da geçecekti. Sizin bağışıklık sisteminiz sağlam ise geçmeyebilir de.

Annenizi davet edin, sizlerde kalsın birer hafta. Canı sıkılınca evine gitsin.

Vazgeçtim gelmeyin
Beni iftara davet edin :hamarat:

Şaka bir yana, anneler de babalar da tek başına iftar yapabilir. 6 yaşında çocuk diye sorsa idiniz, yapamaz derdim. Bunlar büyük yetişkin, eli ayağı tutan kişiler.

Amma ve lakin Ramazan bizim kültürümüzde ayrı öneme sahip bir ay. İftara misafir ağırlamak büyük sevap. Ramazan haricinde de evin bereketini arttırır yemeğe misafir çağırmak.

Hastalık konusunda haklısınız bence, aynı evde olsaydınız da geçecekti. Sizin bağışıklık sisteminiz sağlam ise geçmeyebilir de.

Annenizi davet edin, sizlerde kalsın birer hafta. Canı sıkılınca evine gitsin.
Ben söylüyorum kal diye kalmiyo eşim de söyledi kendi evimde kalcam dedi abim hiç teklif bile etmemiş annemin bi zararı yok onlara nasıl içi rahat ediyo bilmiyorum ama onlar hasta olduğu zaman annem kosturuyo geçenlerde gelin hastaydi annemde geldi durdu annem ilgilendi sofraya bi tabak fazla koymak bana koymak bende memnun olurum gelse kalsa ama abime nasıl tepki vermeliyim bilmiyorum

abinizle niye kavga ediyosunuz? anneniz gelmeyin demiş o da gitmiyomuş. telefonla arıyomuş nihayetinde. erkek beyni bizim gibi alt metinleri göremiyor. annem gelme dedi o zaman gitmyim diyodur.

Ben söylüyorum kal diye kalmiyo eşim de söyledi kendi evimde kalcam dedi abim hiç teklif bile etmemiş annemin bi zararı yok onlara nasıl içi rahat ediyo bilmiyorum ama onlar hasta olduğu zaman annem kosturuyo geçenlerde gelin hastaydi annemde geldi durdu annem ilgilendi sofraya bi tabak fazla koymak bana koymak bende memnun olurum gelse kalsa ama abime nasıl tepki vermeliyim bilmiyorum

Bence olanlar abinizle anneniz arasında.
Size bile gelmemiş anneniz.
Annenizin gelinle ilgilenmesi de kendi içinden geldiği için, sevabı annenize.
Bence araya girmeyin.
Siz kendi evinize davet edin, yeter.

Al yanına Ramazan'da. Veya en azından 15 gün gelsin. Ona da hava değişikliği olur. Bunda düşünecek ne var. Abinden bekleme bence, gelin istemeyebilir.
Bende kal diyorum kalmiyo gelinin kendi annesi yalnız kalsa sanmıyorum ki tek başına bırakır abimin düşünmesi lazım gelinin değil ne demek gelin istemeyebilir ikisinin de evi sonuçta tek gelinin değil ki

abinizle niye kavga ediyosunuz? anneniz gelmeyin demiş o da gitmiyomuş. telefonla arıyomuş nihayetinde. erkek beyni bizim gibi alt metinleri göremiyor. annem gelme dedi o zaman gitmyim diyodur.
Siz olsanız ne yapardınız anneniz tek yaşasa gelmeyin dese bakcak kimse olmasa hasta olduğunda yalnız mi bırakırdiniz ben esime diyorum gitmek istiyorum bana da gelme dedi ama biz hasta olduğumuzda o hemen kosturuyo

Abiyi karıştırma bence.
Sen hemen kalk çağır,yazık günah kadına.
Normalde ne var tek başına kalınır,iftar da yapılır derdim ama kadıncağız gelmeyin,hastayım,size geçmesin dediğine göre biraz ilgi istiyor gibime geldi.
Bu bir erkek olarak abinin anlaması çok zor.
Hem herkes kendinden sorumlu.
Gelin bile bile çağırmıyorsa kendi ayıbı,sen de ısrar edip evine getiremiyorsan senin ayıbın.
Kız evlatları farklıdır unutma.
Baba için de nur içinde yatsın inşallah.

Son düzenleme:
Babaya Allah rahmet eylesin nur icinde yatsin
Benim annem de 12 yildir yalniz koskoca evde
Once Allaha sonra bana emanet napalim
Allah razı olsun canım annem depresyon geçirdi şimdi iyi sukur zona hastası bide yalnız kalmasını bu yüzden istemiyorum stres olmasın diye dediğim gibi arayıp soran kimse yok herkes kendi aleminde siz kaç kardessiniz sürekli gidip geliyorum musunuz

malesef ben de aynı şeyi yaşıyorum . farklı illerdeyiz. o orda tek başına . :(
buraya da gelmiyor , sıkılıyor. kendi evindeki gibi rahat edemiyor . o da haklı ama aklım hep onda. sırf bu yüzen boşanacaktım neredeyse.
aklım çıkıyor ulaşamayınca. bütün apartmanı birbirine katıyorum nerde annem haberiniz var mı diye :(
whatsapp da son görülme zamanına falan bakıyorum o derece yani :)
bazen gece 1 de iyi geceler yazıyorum . cevap vermiyorsa arıyorum . sonra da yanlışlıkla aradım falan diyorum yoksa onun da aklı kalıyor.

Siz olsanız ne yapardınız anneniz tek yaşasa gelmeyin dese bakcak kimse olmasa hasta olduğunda yalnız mi bırakırdiniz ben esime diyorum gitmek istiyorum bana da gelme dedi ama biz hasta olduğumuzda o hemen kosturuyo
Ben giderdim.
Anne geleyim mi diye sormazdım zaten.
Anahtarım hala duruyor ki açar kapıyı girerim ne var?
Niye geldin mi diyecek sanki?
Bir de ev hanımısın,en sevdiği yemekleri hazırlayıp beraber iftar,sahur yapardım.

malesef ben de aynı şeyi yaşıyorum . farklı illerdeyiz. o orda tek başına . :KK43:
buraya da gelmiyor , sıkılıyor. kendi evindeki gibi rahat edemiyor . o da haklı ama aklım hep onda. sırf bu yüzen boşanacaktım neredeyse.
aklım çıkıyor ulaşamayınca. bütün apartmanı birbirine katıyorum nerde annem haberiniz var mı diye :KK43:
whatsapp da son görülme zamanına falan bakıyorum o derece yani :)
bazen gece 1 de iyi geceler yazıyorum . cevap vermiyorsa arıyorum . sonra da yanlışlıkla aradım falan diyorum yoksa onun da aklı kalıyor.
Sanırım sırf bu yüzden ayrı şehirde evlilik yapamazdım.
Aileme karşı aşırı takıntılı olduğumu kabul ediyorum...
Gerçi ben kocamın ailesine de böyleyim.
Büyüklere aşırı zaafım var.

Back
X