- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.516
- 748
Anne vefat mi ettiZor durum, insan düşünüyor tabi, ama anneniz yemeğini yapar bir güzel de yer.Benim durum daha kötü bir baba ve bir erkek kardeş.elleri iş tutmuyor, yemekten anlamıyorlar.Aklım fikrim onlarda...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anne vefat mi ettiZor durum, insan düşünüyor tabi, ama anneniz yemeğini yapar bir güzel de yer.Benim durum daha kötü bir baba ve bir erkek kardeş.elleri iş tutmuyor, yemekten anlamıyorlar.Aklım fikrim onlarda...
evet.Anne vefat mi etti
var ama yoklar. kardeşim mecburi hizmetini yapıyor doğuda o daYani insan düşünüyo ya başka çocuğu yok mu keşke gelse yanina akrabalar da mı yok ya da var ama yoklar mi bizimkiler gibi
Tabiki öyle değilmi hangi birimiz esimizin ailesini istemesek te gelmelerine engel olabiliyoruz ki ben bile o kadar sorum yaşadığım halde çağırıyorum gelin diye eşimin ailesi çünkü ama asıl gelin değil düşünmesi gereken abim ben abime kizginimBurada annenizin yalnız kalmamasını istemenizin yanında gelininize kızgınlığınız var gibi hissettim.
Gelininizin evi değil sadece, abinizin de evi. Gelin istemiyor vs gibi
Sen gideceksen sorun yok o zaman.Ben yarın gidicem inşallah dün o konuda tartıştım eşimle gidicem dedim o da salı gün bırakırım kalırsın dedi bişey demedim artık abimin eşi hasta olduğunda annem baktı hep simdi annem hasta yalnız bırakıyolar kadın hastayım halsiz im diyo bi yemek de mi gonderemiyolar diyorum bende
Allah rahmet eylesin canım ya erkek için daha zor kadın tek yapabiliyor da erkek öyle değil ama çok hamarat erkekler de var
Sıkılmiyo mu yalnız napiyo evdevar ama yoklar. kardeşim mecburi hizmetini yapıyor doğuda o da
sizi en iyi ben anlarım sanırım .
Allah 'a emanetler. keşke ikna olmalarının bir yolu olsa da gelseler yanımıza
Sağolasın.Senin de başın sağolsun.İşte bizimkiler ayağındaki çorabı çıkarmaktan acizler canım. O hamaratlardan değiller.Allahtan eşim çok yardımcıdır evde, yoksa hem iş hayatı hem babaevi hem kendi evim mahfolucam :/Allah rahmet eylesin canım ya erkek için daha zor kadın tek yapabiliyor da erkek öyle değil ama çok hamarat erkekler de var
Tabiki öyle değilmi hangi birimiz esimizin ailesini istemesek te gelmelerine engel olabiliyoruz ki ben bile o kadar sorum yaşadığım halde çağırıyorum gelin diye eşimin ailesi çünkü ama asıl gelin değil düşünmesi gereken abim ben abime kizginim
Bende hep yalniz yapiyorum hafta sonlari anemlerdeyim sadeceBen de yalnız iftar sahur yapıyorum
Bana da gelin![]()
hint dizilerine sardı onlara bakıyor internetten :)Sıkılmiyo mu yalnız napiyo evde
Babam vefat etti 17 yil once abim de bende evliyim annem tek başına evinde tek başına sahur iftar yapıcak aklım onda ve rahatsızdı abim yakın oturuyo anneme ben biraz daha uzagim annem demiş ki gelmeyin size bulaşmasın hastalık bana da diyo gelmeyin bende saçmalama dedim aynı evde yaşasaydık nereye gidecektik ya da eslerimiz hasta olsa bırakıp gidecek miydik abim de öyle dedi diye bi haftadır gitmiyomus telefonla arıyom us sadece bi ihtiyacin var mı diye abimle konuşursam kavga edicem diye de çekiyorum kendimi bende bi anneyim ve benim evladımın böyle olmasını istemezdim o kadın tek başına Gözetmemiz lazim
Ben yarın gidicem inşallah dün o konuda tartıştım eşimle gidicem dedim o da salı gün bırakırım kalırsın dedi bişey demedim artık abimin eşi hasta olduğunda annem baktı hep simdi annem hasta yalnız bırakıyolar kadın hastayım halsiz im diyo bi yemek de mi gonderemiyolar diyorum bende
Ben aklı başına gelsin diye konuşmak istedim sadece annemi yalnız bırakmasını istemiyorum o kadin da uzuluyo çocuk kolay büyümüyo herkes biliyo bunu ve biz evlatlar fa bunu düşünerek annemiz e Babamıza üstümüze düşen vazifeyi sonuna kadar yapmalıyız senin annen neden yalnız?Benim annem de yıllarca hasta, yaşlıya baktı; sonuç yaşlılığında tek başına
Siz kendi üzerinizd düşenleri ve vicdanınızın gerektirdiğini yapın tabiki. Ama abinizd karışmayın ya da sert çıkmayın derim ben.
Ben aklı başına gelsin diye konuşmak istedim sadece annemi yalnız bırakmasını istemiyorum o kadin da uzuluyo çocuk kolay büyümüyo herkes biliyo bunu ve biz evlatlar fa bunu düşünerek annemiz e Babamıza üstümüze düşen vazifeyi sonuna kadar yapmalıyız senin annen neden yalnız?
Canım 17 yil oldu babam vefat edeli ama ben 2.5 sene abim 1.5 sene oldu evleneli en başlarda abimle yasiyodu gelin de istedi kendi evi duruyodu sonra sorunlar oldu eşim abime beni yollamiyo diye annem evine geçti abim de öyle dedi ama konu komşu yok akrabalar kendi aleminde biz variz bi ben çağırıyorum sürekli gel kal diye bi gün kalıyo ikinci gün kalmiyo dediğin gibi rahat edemiyo herkesin kendi evi çünkü abim kaynanasına gitmiş dün iki adım ötesinde annem oturuyo ona gitmemiş insan sinirleniyo anne hasta bi bak bakalim nasıl durumu ziyaret et annem gelme dese bile gitmemiz lazım iyi günde herkes yanında önemli olan hastalıkta zor günde yanında olabilmekben bir de sizin esasen bugün bu duyguya iten ne onu merak ettim
bir şey sizi tetiklemiş onu bulun ki çözmeye çalışın
dönüp tekrar baktım 17 yıl yazmışsınız babanız vefat edeli
yani anneniz alışkın
hani deseniz ki babayı geçen yıl kaybetti bu ilk ramazanı yalnız duygusal olmanızı anlayacağım
dedem vefat edeli 18 yıl oldu anneannem o kadar yıldır yalnız
4 oğlu bir kızı var
iki oğlu şehir dışında
arada 15 gün kışın anneme geliyor ama bunalıyor
artık komşuları da yok hepsi taşındı değişti vs ama kendi düzeni
başkasının evinde olunca ona uyması gerekiyor
canı istediğini yiyor canı isteyince koltukta uyuyor canı istiyor dışarı çıkıyor balkonda oturuyor vs vs
çocuklara gidince ay üşürsün çıkma, ay o sana dokunur mu yeme, geç oldu yat, sabah erken uyanınca ortada dolanma gibi türlü talep ve müdahale var
kendi hayatını yaşamaktan memnun belki eşi hayatta olsa daha iyi olurdu yaşam ama vefat etti onu geri getiremeyiz ki anneannem de 80 yaşında
yemek yapamazsa pide bile söylüyor kendine yani
görümcem anneanneme hayran durumda zira kv ondan daha genç ama kendi hayatını kurmaktan uzak
neyse yani sonuçta anneniz için yeni bir durum değil rahatsızlığı da toparlayınca devam eder gündelik yaşantısına
hem belki o da istemiyordur gelinin nurlu suratı ile tüm gün muhatap olmayı onu da bilemeyiz yani
Bak canım abin iş çıkışı uğramalı,gönlünü hoş etmeli tamam haklısın da inan ki bir çok erkek bunu yapmıyor bile.Ben aklı başına gelsin diye konuşmak istedim sadece annemi yalnız bırakmasını istemiyorum o kadin da uzuluyo çocuk kolay büyümüyo herkes biliyo bunu ve biz evlatlar fa bunu düşünerek annemiz e Babamıza üstümüze düşen vazifeyi sonuna kadar yapmalıyız senin annen neden yalnız?