Çok merek ediyorum bazı erkekeler analarının dizinin dibinden ayrılmayacaksa niye evleniyor . Analarına yakın ev , haftada yok şu kadar gidilecek .Kadın hassastır anneye düşkün olur anlarımda . Lütfen böyle adamlar evlenipte birinin başını yakmasın önce birey olduğunu öğrensin kararını versin.
Çok merek ediyorum bazı erkekeler analarının dizinin dibinden ayrılmayacaksa niye evleniyor . Analarına yakın ev , haftada yok şu kadar gidilecek .Kadın hassastır anneye düşkün olur anlarımda . Lütfen böyle adamlar evlenipte birinin başını yakmasın önce birey olduğunu öğrensin kararını versin.
kadınlar evlenmeden iyice tanımalı böyle erkeklerle evlenmemeli. ve bir gün evlenip erkek çocukları olduğunda çocuklarını bağımsız bir birey olarak yetiştirmeli.
Ben eşimi 3 yıldır tanıyorum, o annesini 24 yıldır. Ne umuyorsunuz evlendikten sonra anneleriyle bağlantılarını kesmelerini mi? Ayrıca haftada şu kadar kez gidilecek denmesi de saçma, o ne öyle. Abartın biraz daha...
Bir yetişkinin annesini surekli gormek istemesi kadar dogal bir sey yok. Sizi ezdirmedigi surece bunda ne gibi bir sakinca goruyorsunuz anlamiyorum. Annesi gorecek tabi!