Annelerin Erkek Evlat Düşkünlüğü

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.396
133
28
Sevgili KK kadınları,anlatacağım hikaye belki birçoğumuzun hikayesi,birçoğumuzun yarası.Nedendir bilinmez bu toplumda kız çocukları hep ikinci planda,evin misafiri olarak görülmekte.Evin derdini,tasasını yüklenmek hep kız çocuklarının omzunda,aman erkek çocuğu bir şeyi duyup üzülmesin.Onun istekleri hep olsun,kız çocukları azla yetinmeyi öğrensin.Şehirdışında üniversiteyi kazandığımda annem-babam biz seni şehirdışında okutamayız derken erkek kardeşim kazandığında annem" gerekirse evi satar,onu okuturuz." demişti.Kırgınım bana ve kızkardeşime gösterilmeyen ilgiye,sevgiye,değere.Onları değiştiremeyeceğimi anladım,ne kadar anlatsam da annem anlamayacak?Peki ya ben nasıl değişeceğim?Nasıl görmemezlikten,duymamazlıktan geleceğim?Tepkisiz kalmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.Sizlar nasıl tepkisiz kalmayı başarıyorsunuz?

ama buna neden tepkisiz kalasiniz ki, haksizlik yapiyorsunuz, evlat ayrimciligi yapiyorsun diyeceksiniz.
hani kacga etmeye gerek yok elbette, nasilsa ise yaramayacak diyorsunuz, ama en azindan tepkiniz olabilir bence. Sizin bu davranislariniz dogru degil diyin ki sizin de kendi iciniz azicik sogusun.

bugün dedim,sinirlendim de.Annem böyle davrandıkça ondan o kadar soğuyorum ki.Tepkisiz kalmak istiyorum.Çünkü hala aynı şeyi yapmaya devam edecek ve beni suçluyor.Senin huyun değişti diye.Huyum değişmedi,bir şeylerin farkına vardım sadece.

kız çocuklarını değersiz gören annelerin derdi kendileriyle alakalı kendilerini değersiz gördükleri için kız çocuklarına
Bu muameleyi hak görüyorlar
Değişmez kolay kolay
kesinlikle katılıyorum.Kendi ailesi de ona öyle davranmış,dayımı yüceltmişler.Doğru olanın bu olduğunu düşünüyor.

ben de bugün yaşlandığında tek bir evladın olduğunu unutma dedim.
Zaten bu tip kadınların birçoğunun aklında şu var. Kızlar evlenip "el olup" gidecek, oğlum beni yanına alır, gelinim bana eşek gibi bakar.

Benim nefretlik kaynanam da aynı mantıkta ama daha çok bekler

Zaten bu tip kadınların birçoğunun aklında şu var. Kızlar evlenip "el olup" gidecek, oğlum beni yanına alır, gelinim bana eşek gibi bakar.

Geçen gün babamda siz misafirsiniz diyor,her türlü yabancı olarak görülüyoruz zaten.

Benim annem babam da bize ancak sen bakarsın diyor ama paraları kardeşime akıtıyor

Çok çalışıp eğitimini tamamlayıp, yine çok çalışıp kariyerinde ilerleyerek..

Kendi ayaklarının üzerinde durup kimseyi takmayarak..
Kendi hayatına odaklanıp diğerlerini görmezden ve duymazdan gelerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…