Annelerin Erkek Evlat Düşkünlüğü

kesinlikle katılıyorum.Kendi ailesi de ona öyle davranmış,dayımı yüceltmişler.Doğru olanın bu olduğunu düşünüyor.
İşte toplumsal bir yanlışı düzeltmek çok zordur
Bu herşeyde böyledir
Bizim şuan toplum olarak yaşadığımız zorlukların çoğunda temelde bu saçma salak öğretiler gelenekler var
Değişir mizaman diyorum

Amacım atanıp kız çocuklarının daha güçlü,daha ayakları yere basan bireyler olmasını sağlamak.Bunların daha kötüsünü yaşayan kız çocukları var,onlara umut olmak istiyorum.Sıradan bir öğretmen değil,fark yaratan bir öğretmen olmak istiyorum.

Bireysel olarak değişim başladığında toplum zaten otomatikman değişecek.

Kadınlarımız kendine değer vermezken başkasından beklemeleri de yanlış..

Bunun için önce kendinde fark yaratmalısın.
Sen güçlü olmazsan kimseye güç veremezsin.
Neden çalışmıyorsun şu anda?

değişmesi için güçlü bir kadın algısına ihtiyaç var.Erkeklere toplumda bu gücü veren aslında biz kadınlarız.Onların yanında pasif kaldıkça onlar daha güçlü olduklarını düşünüyorlar.

Psikolojik olarak yıprandığım bir dönemdeyim.Tam anlamıyla kpss'e odaklanmak için ruhumun dinlemeye ihtiyacı var.
Psikolojik destek alırsan süreç daha hızlı ilerler.
Hatta işe girsen çok daha hızlı bile ilerler.
Sürekli o ortamda bulunduğunda kısır döngüye girersin.

Yürütemedim derken? Sorun neydi?
Ücretli öğretmenlik yapıyordum.Çocukları çok seviyorum ama psikolojik olarak kaldıramadım.Her şey çok ağır gelmeye başladı.Evdeki sorunlar,yoğun bir kpss süreci sonrası çalışmak,okulun verdiği stresi tam olarak üzerimden atmamak beni çok yordu.En ufak bir sorunda ağlar duruma geldim.

Bireysel olarak değişim başladığında toplum zaten otomatikman değişecek.

Kadınlarımız kendine değer vermezken başkasından beklemeleri de yanlış..
Sadece keşke kadınla olsa
Toplumun öğretilerinin çoğu yanlış
İnsani değerlerden çok diğer kavramlar öne çıkarılıp doğru kabul ediliyor
Diğer kavranlar dersen din ırk vatan millet namus(burada namus kavramı kadın üzerinedir)
Bunlar hep sıkıntılı kavramlar
Değişim yanlışların kabulü doğrulara yönelim ile başlar
Ben bu yönde değişimin yıllar yıllar alacağını düşünüyorum

Biran önce ise gir paranı biriktir , okumadıysan aof ye yazil üniversite mezunu ol kendine yatırım yap kimseden kimseye fayda yok
bu sene mezun oldu,sınıf öğretmenliği bölümünden.Kpss sonucuma göre ya atanacağım ya tekrar sınava hazırlanacağım.

Bir şey isterse oğluşun yapsın diyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…