Bundan 7 gün önce komşumuzun günü vardı. Dışarıda bir kafede toplanıyorlar. Annem güne girmedi o gün bizde davet edildiğimiz için gittik.O gün annemle gezmek için masadan erken kalktık ve eve geldik.Akşamına bir telefon beni oradaki bi kadın çok beğeniyor ve oğluna yakıştırıyor.Annemde kadını önceden tanıyor.İki gün sonra anneme arkadaşı biz size gelmek istiyoruz diyor.ve kadın kızınıda alıp pasta alıp gelmişler.köyden bir kaç kadın daha geldi ve oturup muhabbet ettik benim yine bir şeyden haberim yok. Çocugun annesi anneme durumu anlatıyor.Annemde karar onların diyor bizim kız düşünmüyor sınav çalısıyor diyor (KPSS) daha sonra bizi ısrarla kendilerine davet ettiler babamın haberi olmadığı için yine köydeki bir kaç kadın ile hep birlikte kırılmasın diye oturmaya gittik.hatta çocugun babası almaya geldi bizi.Sırf beni görmek için.Çocugun annesi bana çok sevgi gösterdi kardeşi öyle çok sevmişler beni. Gittiğimiz gün anneannesi,babanesi herkes oradaydı.kız kardeşi ve bir kaç kuzeni biz ayrı oturduk. Çocugu lise zamanından tanıyorum hatta arkadaşımda aynı köylü onlarla bana aklın varsa uzak dur dedi.çocuk ile konuştugumda ben artık değiştim arada sırada alkol aldığını ama sigara içtiğini belirtti. ben lisans mezunuyum o lise terk etmiş ama ailesi oldukça zengin olduğu için ona bir işyeri açmış.Bilmiyorum aklım kalbim o kadar karışıkki . Sınavım var iki gündür derste çalışamıyorum.O kadar iyi geldilerki gözüme bilmiyorum. Ama çocugun takıldığı cevre hosuma gitmedi bizim mahallemizin tuhaf çocukları ile takılıyormuş arada sırada diye beliirtti. Annemde bir şey demiyor.Herkes kabul et konusun rahat edersin diyor. Gercekten cocugun annesi ben sizin arkanızdayım ev açacagım yeterki oğlum dürüst biriyle olsun diyor. Çocuk kendinden 7 yaş büyük biriyle birlikte olmuş. Ailesi biliyormuş . Artık kararı ona bırakmıyorlar sanırım. Ne yapacagım ben ya .