Annelerin yardımına ihtiyacım var

Uqalaa

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2017
836
351
23
40 günlük bebeğim var bebeğime yalancı memeyi alıştırmıştım boş emiyordu ama şimdi annem sürekli bal sürerek verdiği için şimdi boş emziği tutmiyo nasıl yapacam tekrar şimdi neden emzige alistirdigimi söyleyeceksiniz sürekli emzir diyeceksiniz ama bebeğim gazlı bi bebek o yüzden çok yiyincede bebeğim rahatsız oluyo bana bi akıl verin kauçuk chicco kullanıyom başkasına geçsem bebeğim tutar mi

Sakın sakın annenize müsaade etmeyin bikaç gün zorlasa da boş emziğe de alışacaktır emin olun. Ayaklarına masaj yapın bebeğinizin karnına masaj yapın rahatlar daha rahat uyur.
Kiraz çekirdeği yastığı alıp kullanilirsiniz o da sancısını rahatlatır.

Sakin bal vermeyin daha! Diger seyleri okuyamadim bile. Bebisin hayati tehlikeye girer!
Sakin sakin bir yasindan önce bal vermeyin. 6 aydan öncede su vermeyin. Lütfen bu konuda kitaplar okuyun yada doktorunuza danisin.

Bal mı ???!! 40 günlük bebeğe bal mı veriyorsunuz ... 1 yaşına kadar bal yasak ... hemde çok tehlikeli .. ya ben artık okudukça sinirleniyorum . Karıştırmayın bebeğinize kimseyi ya . Ne anne ne kv leri ..!!!

Gazini dediklerinize rahatlatyrm zaten ama sürekli emmek istyo

Bal verilmez balin üstünde de yazar 1 yaş altına vermeyiniz diye. ayrıca emzige alistirma benim bebeğim hiç kabul etmedi mesela hiç de zorluğu yok.bi de bırakması için uğrasacaksiniz.

40 günlük bebege bal mi Annenin bebeginin canına kasti mi var yoksa delirdi mi ? 1 yasindan once bebeklere bal verilmez olumcul sonuclari bile olabilir sakin izin verme.

Ayrıca emzirirken bal yedigimde bebegim de sanırım daha fazla gaz oluyordu zira daha çok agliyordu bunu farkettikten sonra bal yemeyi kesmistim.

Bal, 1 yaşından küçüklere verilmez.. Sakın!!!!

Bal 1 yaşa kadar verilmez.
Bunu size kimse söylemedi mi!!!!
Kaç yaşındasınız?
Annenize dahi mani olamıyorsanız nasıl annelik edeceksiniz?!

Bebeğinize ne yaptığınızın farkında olun bir an önce öğrenin.
Bal,süt,yumurta beyazı asla verilmez 1 yaş öncesi.

Bal verilmez balin üstünde de yazar 1 yaş altına vermeyiniz diye. ayrıca emzige alistirma benim bebeğim hiç kabul etmedi mesela hiç de zorluğu yok.bi de bırakması için uğrasacaksiniz.
Bebeğim emmek istiyo böyle de olunca rahatsız oluyo

Ahh annelerimiz ahhhh ne kadar zararlı oysaki bal minicik bebek için Canım burda marka vermek yasak mı bilmiyorum ama piyasada bi emzik markası var her bebek kabul ediyor mutlaka diyorlar benim oğlum da emzik almıyordu o emzikle alıştı. Hani şu ortası delik olan tamamı silikon gibi olan emzikler var ya onlar.

Yok artık pes! Bal çocuğu öldürür Allah korusun çıldırdınız mı? Bu belirtiler bal yediği için de olabilir.

Bakınız:
Bebeğe bal verdikten sonra; düzelmeyen kabızlık, kol-bacak ya da boyun kaslarında gevşeklik, cansız ve zayıf ağlama, emme ve beslenmede azalma, sürekli olarak halsizlik, solunum sıkıntısı- hırıltı gibi belirtilere rastlandığında doktorunuza başvurmanız gerekmektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…