Annelerini bırakıp gittiler

principle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
45
2
86
44
Ankara
ÇOK MUTSUZUM ARKADAŞLAR ÇOOKKsenağlama 9. GÜN 74.83 12.GÜN 358 ÇIKAN BHCG TESTİ SONUÇLARINDAN SONRA BEN KENDİMİ HAMİLE HİSSETTİM HATTA HERKESE DE SÖYLEDİM DOKTORUM BİRAZ HIZLI ARTIYO GALİBA BUNLAR İKİZ DEDİ ÇOK ERKEN BİLİYORDUM AMA İSİM BİLE BULMAYA ÇALIŞTIM ONLARA. SONRA 6. HAFTAMIZDA KESELERİ GÖRMEYE GİTTİĞİMDE KARNIM BOMBOŞTU:delphin: NEDİR BU KİMYASAL GEBELİK BEBEKLERİN PES ETMİŞ DEDİ DOKTOR BENİM BEBEKLERİM PES ETMEMELİ :a015: NEDEN YAPTILAR BUNU BANA ANLAMADIM BENİM GİBİ OLANLARINIZ VAR MI??? YALVARIRIM YARDIM EDİN DOKTOR SENDEN KAYNAKLANAN SORUN DİİL ONLAR PES ETMİŞ DEDİ AMA BİLMİYORUM ARKADAŞLAR BÖYLE OLAN VAR MI RAHMİM YETERİNCE KALIŞMIŞ AMA BEBEK YOKK BENİM YÜZÜMDEN Mİ GİTTİLER??? :1no2:YANLIŞ BİŞEY Mİ YAPTIM YOKSA VÜCUDUM MU YAPIYOR OLABİLİR ÇOK KÖTÜYÜM ÇOOKsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım kendını cok fazla uzme bende aynı seyı yasadım 1.5 ay once degerlerın cok guzeldı ancak benımde kesem gorunmedı ve kımyasal gebelık yasadım dr um senden kaynaklanmıyor saglıksız embryo dedı ve hıc ara vermedım cnm persembe gunu yenı transferım yapılacak pes etme senden kaynaklandıgını sanmıyorum bende aynı seyı hıssetmıstım ama dr um benı ıkna ettı

canım benim transferimin 8.günü kaybettim onları hemde herşey mükemmel görünürken bunlar bizden kaynaklanmıyor daha zamanımız var demekki Rabbim herşeyin en iyisini bilir bunun için kendini suçlama sakın ve pes etme bizde alıcaz bebişlerimi hayırlısıyla kucaklarımıza üzülme canım

lütfen kendini üzme keşke bazı şeyleri değiştirmek elimizde olsa ...ama olmuyor işte hayırlısı
rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün öptüm

canım okadar zorkı benimde kasım ayında kurtajla aldılar bebeklerımı 5 haftalıkken bırakıp gıttıler benı bızde daha buyuk bır araba alalım ısımlerı ne olsun planları yaparken öylece kalakaldık ama gecıyor sımdı yıne aynı yoldayım nısanda baslıyorum yenıden ne dıyelım allah hepımıze kocaman yurek ve bol sabır versınkı bu yarışı kazanalım

merhaba arkadaşım.bende 2.tedavimde 12.gün değerim 278 çıktı.14.gün tekrar yaptırdığım testte 38.e düşmüştü dr.kimyasal gebelik dedi.3.tedavimdede değerim 292 çıktı.14.gün 811 oldu.herşey çok normal devam ederken 5.5 günlükken ikizlerimi kaybettim.doktorumda hiç bir anlam veremedi.gebeliğin çok güzel devam ediyordu dedi.ama hakkımızda hayırlısı buymuş.şimdi bazı testler istedi onları yaptırıcağım sebep araştılıyor şimdi.seninde yaşadıkların son olur hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah.

ÇOK MUTSUZUM ARKADAŞLAR ÇOOKKsenağlama 9. GÜN 74.83 12.GÜN 358 ÇIKAN BHCG TESTİ SONUÇLARINDAN SONRA BEN KENDİMİ HAMİLE HİSSETTİM HATTA HERKESE DE SÖYLEDİM DOKTORUM BİRAZ HIZLI ARTIYO GALİBA BUNLAR İKİZ DEDİ ÇOK ERKEN BİLİYORDUM AMA İSİM BİLE BULMAYA ÇALIŞTIM ONLARA. SONRA 6. HAFTAMIZDA KESELERİ GÖRMEYE GİTTİĞİMDE KARNIM BOMBOŞTU:delphin: NEDİR BU KİMYASAL GEBELİK BEBEKLERİN PES ETMİŞ DEDİ DOKTOR BENİM BEBEKLERİM PES ETMEMELİ :a015: NEDEN YAPTILAR BUNU BANA ANLAMADIM BENİM GİBİ OLANLARINIZ VAR MI??? YALVARIRIM YARDIM EDİN DOKTOR SENDEN KAYNAKLANAN SORUN DİİL ONLAR PES ETMİŞ DEDİ AMA BİLMİYORUM ARKADAŞLAR BÖYLE OLAN VAR MI RAHMİM YETERİNCE KALIŞMIŞ AMA BEBEK YOKK BENİM YÜZÜMDEN Mİ GİTTİLER??? :1no2:YANLIŞ BİŞEY Mİ YAPTIM YOKSA VÜCUDUM MU YAPIYOR OLABİLİR ÇOK KÖTÜYÜM ÇOOKsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

üzülme canım bi daha yaparsın bunu demek kolay diyeceksin ama yapcak bişey yok napalım allahın takdiri böylemiş dicen tekrar deneyeceksin canım kimyasal gebeliği bende duymuştum neden oluyormuş dr a sordunmu senin suçun yoktur canım bence allahtan herşey bak görürüsün bi dahakine olacak bebeğin ama kendini yıpratma olurmu acil şifalar dilerim sana dualarım seninle canım:teselli::1hug:

hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim kolay diil ama atlatmak zorundayım. Yazdıklarınızı okuyunca yalnız olmadığımı hissettim iyi var burası ve iyiki varsınız a.s.

geçmiş olsun canım.yaşadıkların hiç kolay değil ama zaman herşeyin ilacı bende iki deneme yaptım ilki dış gebelik oldu ne ağrılar acılar çektim ikincinin kalbi atmadı kasım ayında kürtaj oldum.ama herşeye rağmen bu olumsuzlukları bi kenara itip şimdi yeni tedavim için gün sayıyorum.allah yolumuzu açık etsin.sende üzülme herşeyin bi zamanı var demekki

canım üzülme ne olur allah büyük herşeyin hayırlısını iste canım geçmiş olsun ve allah sabır versin

heyyy bu kadar üzme kendini.üzsende suçlama.onları senin kadar kim sevip isteyebilirki.o yüzden kendini suçlamayı bırak kendini toparla.önüne bak.belkide bu senin için bir sınav öyle düşün başka sorunlar olacaktı yada olmıycaktı bilinmez.yine anne olabilirsin bir eşin var o yüzden güçlü oldugunu göster toparlan arkana bakma.şunuda bil sen hala annesin onlarda senin bebeklerin birgün buluşucaksınız.allah ruhuna ferahlık versin.kısa sürede toparlanabilesin.inş.

canim lutfen uzulme bizi yaradan Rabbimizin muhakkak bir bildigi vardir .inan bende cok uzgunum iki deneme yaptim ikisindede tuttu ama gelismedi su an ikincisinin dusmesini bekliyorum hamileligim durmus.Ekografide bebegimin bas ve govde kisimleri bile belirmis simdi kendiliginden dusmesini bekliyoruz.lutfen uzulme bir dahakinde insallah

Back
X