Evli değiliz sevgilim ama aileler falan tanıştı...Bencede sana diyeceğine kalkıp kendi yardım etsin. Kaç aylık evlisiniz?
Ben karşı tarafın düzenini bilmiyorum bundan dolayı çekingenim...Kendi yardım etmeyip sizden yardım etmesini istemesi yanlış amenna ama başkasının evinde birşeye dokunmayı sevmiyorum diyerek sizden yaşça da büyük birinin evinde öylece oturmakta bana ters geliyor. Elimize yapışmaz diye düşünüyorum.
Evli değiliz...Sana demesi ayıp olmuş bencede ama usulen yardım etsen iyi olurdu yine de.bende sevmem başkasının evinde bişeylere dokunmak ama eşimin ailesi benim ailem sayılır artık orda kalkae yardım ederim
Ama bu durumu sevmiyorum annem yoruluyor kalk yardım etKeşke o demeden siz kalksaydınız. Bu sevdiğiniz adamın annesiyse başkası olmuyor
sizDe miasafir gibi durmayi seviyorsunuz sorunda burdaGeçen pazar kahvaltıya gittik annesine...
Ve bana dediği şu anneme yardım etsene..
Ha yardım edilir okey ama ben zaten başkasının evinde herhangi bir şeye dokunmayı sevmiyorum...
bunu da geçtim...
Ben de dönüp kendisine şunu dedim
Annene yardım etmek istiyorsan kalkıp yardım edebilirsin madem yorulduğunu düşünüyorsun...
Kendi yapmadığın şeyleri benden bekleme dedim..
Çünkü erkeklerdeki şu şeyi anlamıyorum kendisi bir tabak bile kaldırmaz ama bana dediği şeye bakın...
ama bir de ya acaba kadın çok mu yoruldu kısmı dert oldu içime
Çok mu tepki vermişim
Zaten misafirim kisizDe miasafir gibi durmayi seviyorsunuz sorunda burda
Kendi annenize karsı tutumunuzda bu peki?Geçen pazar kahvaltıya gittik annesine...
Ve bana dediği şu anneme yardım etsene..
Ha yardım edilir okey ama ben zaten başkasının evinde herhangi bir şeye dokunmayı sevmiyorum...
bunu da geçtim...
Ben de dönüp kendisine şunu dedim
Annene yardım etmek istiyorsan kalkıp yardım edebilirsin madem yorulduğunu düşünüyorsun...
Kendi yapmadığın şeyleri benden bekleme dedim..
Çünkü erkeklerdeki şu şeyi anlamıyorum kendisi bir tabak bile kaldırmaz ama bana dediği şeye bakın...
ama bir de ya acaba kadın çok mu yoruldu kısmı dert oldu içime
Çok mu tepki vermişim
Çay tabak onları taşıdım zaten o kadar değil ama dediğim gibi hazırlık aşamaları kesmeli doğramalı işler ki ben hiç anlamamBende başkasının evinde bir şeye dokunmayı sevmem çünkü bana gelen de benim bulaşıklarıma dokunmasın ama kahvaltı yaptığınıza göre en azından bir çay, tabak taşıyabilirdiniz elinize yapışmaz. Tavrımı baştan koyayım demek böyle olmuyor.
Ama diğer yandan haklısınız. Kendisi yapmıyorsa iş de buyurmasın. İkiniz de yerine göre davranamamışsınız.
yav onlar zaten bunlari kadinin isi olrak goruyor samnlikta igne aramak gibi zor heosi ayniZaten misafirim ki
Ki ben ev işinden hiç anlamam
Erkeklerin bu huyuna sinir oluyorum sevgilisiyim diye bana emir verecek hali yok kendisi yapmıyorsa
Evet öyle aslında ben hiç ev işi yapmadım öyle annem bana yaptırmaz hala da yaptırmazKendi annenize karsı tutumunuzda bu peki?
Gercekten anlayamiyorum bu nasil bir bahanedir böyle bari sivilcem agriyor yardim edemem deseydiniz daha makul olurdu.
Annesi tabiki dusunecek evi kaldir indir hadi bir dip köse gir dememis yardim et demis hos bence demesine dahi gerek yok sorun siz nasil oturup hazir olmasini beklediniz..
Gercekten ayip ya diyecek birsey bulamiyorum bencil otesi tavirlariniza cok uzuldum ( kv ve esinize ) ve sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?