Annelerini çok düşünen(!) erkekler...

Vander

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
8.285
22.012
348
Geçen pazar kahvaltıya gittik annesine...
Ve bana dediği şu anneme yardım etsene..
Ha yardım edilir okey ama ben zaten başkasının evinde herhangi bir şeye dokunmayı sevmiyorum...

bunu da geçtim...
Ben de dönüp kendisine şunu dedim
Annene yardım etmek istiyorsan kalkıp yardım edebilirsin madem yorulduğunu düşünüyorsun...
Kendi yapmadığın şeyleri benden bekleme dedim..
Çünkü erkeklerdeki şu şeyi anlamıyorum kendisi bir tabak bile kaldırmaz ama bana dediği şeye bakın...

ama bir de ya acaba kadın çok mu yoruldu kısmı dert oldu içime
Çok mu tepki vermişim

Bencede sana diyeceğine kalkıp kendi yardım etsin. Kaç aylık evlisiniz?
Evli değiliz sevgilim ama aileler falan tanıştı...
Ama ben hiç bir şekilde böyle bir emrivaki görmedim...
Sadece bu olay de değil...

kendisi uyuşuktur biraz onla çıkmak isterim odadan yok sen git annem kızıyor...
Benim yuzumden mi kızıyor kendi uyuşukluğun yüzünden deli oluyorum

Kendi yardım etmeyip sizden yardım etmenizi istemesi yanlış amenna ama başkasının evinde birşeye dokunmayı sevmiyorum diyerek sizden yaşça da büyük birinin evinde öylece oturmakta bana ters geliyor. Biraz yardım etmekle elimize yapışmaz diye düşünüyorum. Bu sevgilinizin size söylediginden bağımsız bir konu.

Ben karşı tarafın düzenini bilmiyorum bundan dolayı çekingenim...
Keza oğlu öyle dediği için daha kinlendim..

değil kv, herhangi birinin evine gittiginizde yemeğe davet edildiyseniz yardıma ihtiyacınız var mi.? salatayi ben yapabilirim gibi teklifler yapmak adettendir. ev sahibesi zaten yaptırmaz ya da mutfağına görülmesinden hoşlanmaz ama kayınvalide gibi birine gidildiyse gelinin hizmet beklemesi ayıp. sizin bunu söylettirmemeniz gerekirdi. eşiniz size laf gelmesini istememiş, utanmış, sizi uyarmış, onu da terslemissiniz. bu kafadan ben de istiyorum...

Sana demesi ayıp olmuş bencede ama usulen yardım etsen iyi olurdu yine de.bende sevmem başkasının evinde bişeylere dokunmak ama eşimin ailesi benim ailem sayılır artık orda kalkae yardım ederim
Evli değiliz...
Kendisi o kadar hiç bir şeye dokunmaz ki birlikte yapalım der her şeyi ben yaparım

sizDe miasafir gibi durmayi seviyorsunuz sorunda burda

Bende başkasının evinde bir şeye dokunmayı sevmem çünkü bana gelen de benim bulaşıklarıma dokunmasın ama kahvaltı yaptığınıza göre en azından bir çay, tabak taşıyabilirdiniz elinize yapışmaz. Tavrımı baştan koyayım demek böyle olmuyor.
Ama diğer yandan haklısınız. Kendisi yapmıyorsa iş de buyurmasın. İkiniz de yerine göre davranamamışsınız.

Kendi annenize karsı tutumunuzda bu peki?
Gercekten anlayamiyorum bu nasil bir bahanedir böyle bari sivilcem agriyor yardim edemem deseydiniz daha makul olurdu.
Annesi tabiki dusunecek evi kaldir indir hadi bir dip köse gir dememis yardim et demis hos bence demesine dahi gerek yok sorun siz nasil oturup hazir olmasini beklediniz..
Gercekten ayip ya diyecek birsey bulamiyorum bencil otesi tavirlariniza cok uzuldum ( kv ve esinize ) ve sasirdim

Çay tabak onları taşıdım zaten o kadar değil ama dediğim gibi hazırlık aşamaları kesmeli doğramalı işler ki ben hiç anlamam

Zaten misafirim ki
Ki ben ev işinden hiç anlamam
Erkeklerin bu huyuna sinir oluyorum sevgilisiyim diye bana emir verecek hali yok kendisi yapmıyorsa
yav onlar zaten bunlari kadinin isi olrak goruyor samnlikta igne aramak gibi zor heosi ayni

Evet öyle aslında ben hiç ev işi yapmadım öyle annem bana yaptırmaz hala da yaptırmaz

Başkasının evinde herhangi bir şeye dokunmayı sevmiyorsunuz ama yemesini biliyorsunuz.

Bırak kaynana olmayı, evinize gittiğiniz kısı sizden 20-30 yaş büyük birisi. Saygidan, nezaketten yemeğe kahvaltıya çaya gidilen evde yardım edilir tabiki. Elinize yapışmaz elinize aldiklariniz korkmayın.

Yaptığınız büyük.saygisizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…