Sevgilini biraz yontman lazım o zaman.herşeyi senden beklememeyi öğrenmesi lazım. Ama anneye yardım konusunda sevgiline laf söyletmeden kadına yardım et bence yine de senden yaşca büyük bi kadın yardım etmen daha yerinde olur.kesin bi dille söyle sevgiline de ben senin söylemenle yapacağım varsa da yapmam diye.Evli değiliz...
Kendisi o kadar hiç bir şeye dokunmaz ki birlikte yapalım der her şeyi ben yaparım
Ki ben mutfağa girsem hahaha kadın istemezdi bence cidden anlamıyorum bu işlerdenyav onlar zaten bunlari kadinin isi olrak goruyor samnlikta igne aramak gibi zor heosi ayni
Vallaha kendisi çağırdı gelırken de bir şeyler aldım yapacak bir şey yokBaşkasının evinde herhangi bir şeye dokunmayı sevmiyorsunuz ama yemesini biliyorsunuz.
Bırak kaynana olmayı, evinize gittiğiniz kısı sizden 20-30 yaş büyük birisi. Saygidan, nezaketten yemeğe kahvaltıya çaya gidilen evde yardım edilir tabiki. Elinize yapışmaz elinize aldiklariniz korkmayın.
Yaptığınız büyük.saygisizlik
ama cidden ogrenmen lazim ha erkek ivin degil ama coluk cocuk icin sartKi ben mutfağa girsem hahaha kadın istemezdi bence cidden anlamıyorum bu işlerden
Evli olsam da veremez bana deseki vander hadi birlikte yardım edelimBence sorun size yardım et demesi değil evli olmadan emir vermesi. Daha bugunden böyleyse bence sen bu kişiyle evlenmek konusunda bir daha düşün.
Aynı şeyi demek istedim yani hadi evliyken bi kere söyledi diyelim ağzının payını verirsin bi daha diyemez ama sevgiliyken daha ne cesaret bilemedim.Evli olsam da veremez bana deseki vander hadi birlikte yardım edelim
Biliyorum sen de pek anlamıyorsun dese okey
Annem yoruluyor yardım et ne demek
Evet öyle aslında ben hiç ev işi yapmadım öyle annem bana yaptırmaz hala da yaptırmaz
Kendisi de anlamıyor ki mutfaktan onun da ailesi onu öyle yetiştirmişAynı şeyi demek istedim yani hadi evliyken bi kere söyledi diyelim ağzının payını verirsin bi daha diyemez ama sevgiliyken daha ne cesaret bilemedim.
Demissiniz zaten tembel biraz demekkiAma bu durumu sevmiyorum annem yoruluyor kalk yardım et
Pardon ama oğlu olarak sen oturuyorsun ne demek bu hani bana pek mantıklı gelmedi
Restoran a gider gibi oturup yemek yeyip, gerçekten hicbirsey e el sürmeden kalktiysaniz, zaten sizin notunuzu vermiştir sevgiliniz de kayınvalide arayınız da.Vallaha kendisi çağırdı gelırken de bir şeyler aldım yapacak bir şey yok
Hepsi aynı değil. Bunlar kadının işi de değil. Ev sahibinin , davet edenen işidir. Misafir ortamına, samimiyetine göre yardım teklif edebilir.yav onlar zaten bunlari kadinin isi olrak goruyor samnlikta igne aramak gibi zor heosi ayni
Bakın mesela düşünün sevgiliniz sizin evinize geldianne yüregi bakıs açılari degisir o ayri ama sen ondan önce yapmalisin bence....buarada evli degil sevgiliymissiniz ama bilemedim suan fazlada irdelemek istemiyorum ama ben olsam ne onun o hos olmayan emrini beklerdim nede oyle bir cevap verirdim kendimi rahat hissetmek icin yapabildigim kisimlarda isin ucundan tutardim
Vallaha kv notu benım için önemli değil ne yalan söyleyeyim olduğum gibiyim hahahaRestoran a gider gibi oturup yemek yeyip, gerçekten hicbirsey e el sürmeden kalktiysaniz, zaten sizin notunuzu vermiştir sevgiliniz de kayınvalide arayınız da.
Bundan sonra da o kadar değer görürsünüz.
Benim eşim de hep işleri yapar kv e gidinceHepsi aynı değil. Bunlar kadının işi de değil. Ev sahibinin , davet edenen işidir. Misafir ortamına, samimiyetine göre yardım teklif edebilir.
Erkek arkadaşıma gittiğimde annesiyle ben otururum sevgilim bize kahve pişirip getirir. Bulaşıkları yıkar. Sarı bezi de tezgahta konumlandırdıktan sonra yanımıza gelir oturur
helal olsunHepsi aynı değil. Bunlar kadının işi de değil. Ev sahibinin , davet edenen işidir. Misafir ortamına, samimiyetine göre yardım teklif edebilir.
Erkek arkadaşıma gittiğimde annesiyle ben otururum sevgilim bize kahve pişirip getirir. Bulaşıkları yıkar. Sarı bezi de tezgahta konumlandırdıktan sonra yanımıza gelir oturur
Vallaha laf işitmek ağrıma gitmedi ha umrumda da olmadı acıtmadı yani...Nasil ilginc yaklasimlar. Sizin zaten sizden yasca buyuk birine yardim etmeniz gerekir, bu bir gorgu kuralidir. Iki domatesi dogramayacak kadar mi anlamiyorsunuz . Anneniz yaptirmiyormus hala yaptirmazmis. Boyle annelere de ayri sasiriyorum. Kiz olsun erkek olsun kendi kendine dogurmayi bilecek kadar dahi olsa ogretmek ve yardim etmeyi lutuf gormeyecek sekilde yetistirmek gerek. Laf isitecegine keske merhametli biri olsaydin. Kimse kendini ezdir demiyor tabii ki. Cunku bu ezilecek bir mesele degil. Hayatin bir parcasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?