Annelerini çok düşünen(!) erkekler...

Evli değiliz...
Kendisi o kadar hiç bir şeye dokunmaz ki birlikte yapalım der her şeyi ben yaparım
Sevgilini biraz yontman lazım o zaman.herşeyi senden beklememeyi öğrenmesi lazım. Ama anneye yardım konusunda sevgiline laf söyletmeden kadına yardım et bence yine de senden yaşca büyük bi kadın yardım etmen daha yerinde olur.kesin bi dille söyle sevgiline de ben senin söylemenle yapacağım varsa da yapmam diye.

Vallaha kendisi çağırdı gelırken de bir şeyler aldım yapacak bir şey yok

Bence sorun size yardım et demesi değil evli olmadan emir vermesi. Daha bugunden böyleyse bence sen bu kişiyle evlenmek konusunda bir daha düşün.
Evli olsam da veremez bana deseki vander hadi birlikte yardım edelim
Biliyorum sen de pek anlamıyorsun dese okey
Annem yoruluyor yardım et ne demek

Evli olsam da veremez bana deseki vander hadi birlikte yardım edelim
Biliyorum sen de pek anlamıyorsun dese okey
Annem yoruluyor yardım et ne demek
Aynı şeyi demek istedim yani hadi evliyken bi kere söyledi diyelim ağzının payını verirsin bi daha diyemez ama sevgiliyken daha ne cesaret bilemedim.

Evet öyle aslında ben hiç ev işi yapmadım öyle annem bana yaptırmaz hala da yaptırmaz
anne yüregi bakıs açılari degisir o ayri ama sen ondan önce yapmalisin bence....buarada evli degil sevgiliymissiniz ama bilemedim suan fazlada irdelemek istemiyorum ama ben olsam ne onun o hos olmayan emrini beklerdim nede oyle bir cevap verirdim kendimi rahat hissetmek icin yapabildigim kisimlarda isin ucundan tutardim

Aynı şeyi demek istedim yani hadi evliyken bi kere söyledi diyelim ağzının payını verirsin bi daha diyemez ama sevgiliyken daha ne cesaret bilemedim.
Kendisi de anlamıyor ki mutfaktan onun da ailesi onu öyle yetiştirmiş
Benim evime gelse demem yani anneme yardım et diye
Kadın olduğumdan kaynaklanıyor o zaman bu

Ama bu durumu sevmiyorum annem yoruluyor kalk yardım et
Pardon ama oğlu olarak sen oturuyorsun ne demek bu hani bana pek mantıklı gelmedi
Demissiniz zaten tembel biraz demekki kalk beraber yapalim canim deyin bundan sonra güzel dil ile

Vallaha kendisi çağırdı gelırken de bir şeyler aldım yapacak bir şey yok
Restoran a gider gibi oturup yemek yeyip, gerçekten hicbirsey e el sürmeden kalktiysaniz, zaten sizin notunuzu vermiştir sevgiliniz de kayınvalide arayınız da.

Bundan sonra da o kadar değer görürsünüz.

yav onlar zaten bunlari kadinin isi olrak goruyor samnlikta igne aramak gibi zor heosi ayni
Hepsi aynı değil. Bunlar kadının işi de değil. Ev sahibinin , davet edenen işidir. Misafir ortamına, samimiyetine göre yardım teklif edebilir.
Erkek arkadaşıma gittiğimde annesiyle ben otururum sevgilim bize kahve pişirip getirir. Bulaşıkları yıkar. Sarı bezi de tezgahta konumlandırdıktan sonra yanımıza gelir oturur

Boşver şimdiden alıştırma en iyisi. Ama sen yine ufak ufak birşeyler yap kadına ayıp olmasın

Bakın mesela düşünün sevgiliniz sizin evinize geldi
Siz sevgilinize anneme yardım et dermisiniz?
Ben hiç bir kadının bir erkeğe böyle dediğini görmedim

o zaman aklıma evet sen kadınsın olayıgeliyor

Nasil ilginc yaklasimlar. Sizin zaten sizden yasca buyuk birine yardim etmeniz gerekir, bu bir gorgu kuralidir. Iki domatesi dogramayacak kadar mi anlamiyorsunuz . Anneniz yaptirmiyormus hala yaptirmazmis. Boyle annelere de ayri sasiriyorum. Kiz olsun erkek olsun kendi kendini doyurmayi bilecek kadar dahi olsa ogretmek ve yardim etmeyi lutuf gormeyecek sekilde yetistirmek gerek. Laf isitecegine keske merhametli biri olsaydin. Kimse kendini ezdir demiyor tabii ki. Cunku bu ezilecek bir mesele degil.Hayatin bir parcasi. Zaten senin edecegin yardima guvenip de cagirmamistir emin ol.

Restoran a gider gibi oturup yemek yeyip, gerçekten hicbirsey e el sürmeden kalktiysaniz, zaten sizin notunuzu vermiştir sevgiliniz de kayınvalide arayınız da.

Bundan sonra da o kadar değer görürsünüz.
Vallaha kv notu benım için önemli değil ne yalan söyleyeyim olduğum gibiyim hahaha
Umarım vermiştir 0

Benim eşim de hep işleri yapar kv e gidince

helal olsun benim kocam olsa kalk kari git kahve koy der anasi gidincde askim sen yorulma ben yapayimmi pehhh

Vallaha laf işitmek ağrıma gitmedi ha umrumda da olmadı acıtmadı yani...
Benim görgümde o kadar işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…