Evet bir bakıma bu
Bir bakıma da zorundamıyım yani ne alaka
Misafirim keza benden çok büyük de olabilir benden yardım bekleyerek mi çağırdı beni...
Yardım edilir ama istersem ederim
Benim sevgilimin içinden de türk erkeği çıktı inanın soğudum ya..:
Misafirden iş beklenmez zaten, kızıma iş yaptırmam, içinden gelir bulaşık makinesini boşaltır, arada salata yaparsa ne ala, erkek arkadaşı olsa evine gitse ve anneme yardım et dendiğinde yapsa sanırım benim kaşlar çatılırdı:))) Prenses olduğundan değil, eskiden kızlar daha küçücük yaşta iş yapmaya alıştırılırdı evlendiğinde eş ailesi böyle kız mı yetiştirilirmiş demesinler diye, ben de öyle büyütüldüm ve bu düşünce yapısından hiç hoşlanmıyorum o yüzden de insanlar benden iş bekledikçe tam tersini yaptım, asla onların kalıplarına uymadım, ahdettim kızım olursa başkaları için yetiştirmeyeceğim, varsın hiçbir iş bilmesin ayakları üzerinde dursun, geleceğini kursun, kimseye boyun eğmesin dedim. Ne iş bilir ne çeyiz vs yaptım:)))
Kızım içinden gelmeyen bir şeyi yapmaz, ev işi de buna dahil, ki zaten siz veya kızım yaşlarında kızları oğulları olan kadınların çoğunluğu ben yaşlardadır, çok şükür hala kendi işimizi kendimiz yapacak yaştayız, kaldı ki sizi gelin adayı diye düşünüyorlarsa iyi bir gelin iş yapıp yapmamasıyla değerlendirilmez, erkek arkadaşınız annesine şirin gözükün diye böyle taleplerde bulunuyorsa, sınırlarınızı yeniden hatırlatın kendisine.
Haha mantıklı degil mi :)) evlilik yoluna girdiysen şunu bilmelisin ki,daha bir sürü mantık dışı şeyle karşılaşacaksın. Mesela istemeye geldiklerinde gelin kahveyi yapar ve servis yapar. Halbuki herkes kendi kahvesini yapıp alabilir diiiğmi cok saçma. : p
Mantığı yolun kenarında bırak öyle devam et bence :)))
Haha mantıklı degil mi :)) evlilik yoluna girdiysen şunu bilmelisin ki,daha bir sürü mantık dışı şeyle karşılaşacaksın. Mesela istemeye geldiklerinde gelin kahveyi yapar ve servis yapar. Halbuki herkes kendi kahvesini yapıp alabilir diiiğmi cok saçma. : p
Mantığı yolun kenarında bırak öyle devam et bence :)))
Ben buraya 100 kez yazdım o yolda değilim
Ha o yola girmem için mantığımın devre dışı kalması gerekiyorsa kendime uygun olanını bulurum mantığımı devre dışı bıraktırmam
Ben buraya 100 kez yazdım o yolda değilim
Ha o yola girmem için mantığımın devre dışı kalması gerekiyorsa kendime uygun olanını bulurum mantığımı devre dışı bıraktırmam