Benn cokkk ozurdilerimm. Ben sizi bayanBakın mesela düşünün sevgiliniz sizin evinize geldi
Siz sevgilinize anneme yardım et dermisiniz?
Ben hiç bir kadının bir erkeğe böyle dediğini görmedim
o zaman aklıma evet sen kadınsın olayıgeliyor
Umarım olur inşallah benim gibi kv iyi anlaşırız yaSana senin gibi kayınvalide lazım şu yazdıklarından bunu çıkardım bol şans
Nasıl evleneceksin sen o zaman? Sevgilin de üşengeç sen ondan üşengeçKi ben mutfağa girsem hahaha kadın istemezdi bence cidden anlamıyorum bu işlerden
Ben zaten bayanım kadınlar kulubu yaBenn cokkk ozurdilerimm. Ben sizi bayanbenim hatam dikkate almadim ne nick ne profil ozurdilerim kendime guldum suan cok cok ozur
Benim gibi görgü yoksunları açıkçası ben buyum yani...Şimdi normalde senin bunu dedirttirmeden yapman lazımdı derim ama aferim vallahi doğru yoldasın. Çünki tam olarak senin gibilerin kıymeti biliniyor.
Senin gibiler derken iğnelemiyorum.
Ha benim gibiler her şeye koşar aman onlar yaşlı aman onlar el değil derken bak şekerim kadir kıymet bilinmiyor.
Aferim ben seni taktir ettim vallahi
Benim sevgilim dedi zaten hahahaAyyy kayınvalidemi bir daha sevdim senin yüzünden şuan hadi kalk demedi hiç bir zaman dedirtmedim aksine hep gelir elimden alır yapacağım işi canım annemm
Yaş kaç bu arada ?Vallaha kv notu benım için önemli değil ne yalan söyleyeyim olduğum gibiyim hahaha
Umarım vermiştir 0
Bakın mesela düşünün sevgiliniz sizin evinize geldi
Siz sevgilinize anneme yardım et dermisiniz?
Ben hiç bir kadının bir erkeğe böyle dediğini görmedim
o zaman aklıma evet sen kadınsın olayıgeliyor
Kadın olduğunuzdan değil kayınvalide adayınızın oğlunu bebek gibi yetiştirmesinden kaynaklı.Kendisi de anlamıyor ki mutfaktan onun da ailesi onu öyle yetiştirmiş
Benim evime gelse demem yani anneme yardım et diye
Kadın olduğumdan kaynaklanıyor o zaman bu
Zaten şu yaşta evlilik falan düşünmüyorum..Kadın olduğunuzdan değil kayınvalide adayınızın oğlunu bebek gibi yetiştirmesinden kaynaklı.
Bak ben ev düzerken annem eşime kapının önünde biriken karton kutuları çöpe indirmesini rica etti binadaki diğer daireler rahatsız olmasın diye. Kayınvalidem ben yaparım dedi 60 küsür yaşındaki kadın dört kat merdiven inip çıktı oğlu yorulmasın diye. Ayağına çorap filan giydiriyor. Bana da acayip geldi keşke o zaman uyanık olsaymışım diyorum çünkü şuan dünyanın yükü benim üzerimde. Ama tepem atınca da aç bırakıyorum dolap orda eli ayağı var yapsın yesin banane. Şikayetçiyse gitsin annesine.
Her kurban bayramımız olaylı geçiyor memlekete ailesinin kurbanını kesmeye parçalamaya gidiyoruz temizliğine bayram hazırlığına filanda koşuyorum 10.5 saatlik yoldan birde. Sonuç olarak evlenirseniz bu kişiyle zor olur sizin için.
Evet öyle aslında ben hiç ev işi yapmadım öyle annem bana yaptırmaz hala da yaptırmaz
Doğru bildin dedim ne fake konu açsam aklıma bu geldi dur daha guzellerini düşüneyimFake konu
Pardon uyeligim cok yeni ben hala cozemedim uyelik.olustururkende soruyor ya bay bayan diye.Ben zaten bayanım kadınlar kulubu ya
Erkeklere denmiyorsa kadınlara neden deniyor bana o saçma geliyor
Yaş kaç?Zaten şu yaşta evlilik falan düşünmüyorum..
Sadece hala var şu kv gelin meseleleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?