Annelerini çok düşünen(!) erkekler...

+100000 ben de aynı sizin gibiyim kv ye sofra toplarım bulaşıkları makineye dizerim o kadar
Geçen hafta eltime yemege gittik daha yeni yemek yapmaya basladi annesiyle girdiler mutfağa 2 saatte hazirladilar

Hiç yardım etmedim.bir de ben ellerine ayaklarına dolasmayim dedim
Bana bir surat yaptı elti cayimi doldurmaya yuksunuyor
Ha umrumda mi hayır bir daha gidermiyim hayir

Yardım etseniz elinize mi yapışırdı. Kendi annenize gidince oturup hizmet mi bekliyorsunuz illaki yardim ediyorsunuzdur..Nasıl bir ego insanlarda ki bu kk den neler öğrendim neler hayatın gerçek yüzüymüş burası ...

Valla benim eşim anneme babama evimize gelen misafirlere de hizmet eder :)

Eve gelen misafirden iş bekleyip yapmayinca gerilmeniz ilginçsiz misafir Davet etmeyin bence

uhuuu alfa kadını

Eee sen ne dedin agzinin payini vermedin mi

Normal degil. Evlilik iki kisiliktir. Adamin biriyle evlendin diye anasina babasina karsi bi mecburiyetin sorumlulugun yok. Annesine gelin getirmek ne demek bu nasil geri kafa.
Ordaki gelini hizmetçi anlamında kullanırsa geri kafalılık. Örneği ülkemizde çok var. Ve bende giderek evlilik fikrinden soguyorum

Domates salatalık doğramayı bilmiyorsun he
E neden evlilik yoluna giriyorsunuz biri buyurur üşengeç diğeri doğrama kesme bilmez
Sevgili olarak takılın ömür boyu
Yoksa aç kalırsınız
Evlenecegımı kim söyledi ailesi tanışmak istedi ayrıca evlenmek için bunları bilmek şart mı

Konu sahibi bence haklisiniz. Eşimde annesini kendi aramaz bana niye annemi aramiyosun der. Bu da ona benziyor. Rahatsız olduysan sen kalk yardım et.

Çok katılıyorum size,
İş beklemenin alt metninde aslında çok başka şeyler de oluyor da neyse...
Bir de "o da senin annen, tabii ki yapmalısın" mevzuu var ki evlerden ırak...
Tamam sevelim, sayalım, elbette ki sevdiğimiz adamın dünyaya gelişine vesile olmuş biri sonuçta...
Ama durup dururken neden benim annem olsun ki?
Ne yani kardeşimle mi evlendim ben tövbe estağfurullah...

Herkes benimle tanıştıkları güne kadar nasıl yapıyorsa işini bundan sonra da öyle yapsın bir zahmet...
Ne ben evime eşimin annesini, kardeşini işe, temizliğe çağırırım ne de onlar benden beklesinler...

Dediğiniz gibi karşılıklı hoş sohbet, sevgi, görgü içeren normal ilişkiler kuralım, yeter de artar bile :)
Fazlası sıkıntıya davet :))

Evlenecegımı kim söyledi ailesi tanışmak istedi ayrıca evlenmek için bunları bilmek şart mı

O kadar haklısınız ki, benim ailesi ile tanışınca tamamen ayrıldığım insan oldu mesela...
Aile ile tanışmak=Evlenmek değildir ki...

yani ne bileyim kv koskaca kadın kalkmış sofra kurarken bende kalkar bi tabak koyardım yada yardım ederdim (baskasınn evinde dediğinz sey kv anneniz sonucta) eşim demesini beklemezdim ama öyle anneme yardım etsene tabiri kaba bi tabir.. onda cok haklısınız..
kendi annenize gittiğinzde dokunmuyor musunz tabaklara çanaklara. .

Hizmetçi tutup her bir salatalığı ona doğratacakmış. Domates için ayrı, salatalık için ayrı hizmetçi tutacakmış. Kabuğunu biri soyacak, başkası doğrayacakmış. Sizin izin uygun mu? Evlenmesine izin var mı? ☺

Ne alaka ya? Kiz oraya ziyaretemi geldi, mutfak islerini yapmayami geldi?
Ben kimsenin evinde mutfak islerine asla dalmam. Ha kendi tabagimi kaldiririm, gerekirse masa serme, kaldirmada yardim ederim (çok samimiysem), baska hiçbir ise karismam.

Kendi evimdede hiçkimseyi mutfagima almam. Kendim toplarim. Misafir agirlamak benim için budur.

Ki erkeklerin elleri ne oluyor? Özürlümü? Kadin "mutfak isleri hal etme" genleri ilemi doguyor?

Hele nisanli bir kiz bu asamada hiçbirsey yapmamasi lazim. Kv'de yaptirmamasi lazim. Asil görgü budur. Simdi kendini ideal gelin konumuna koyar, sonra 1 gün yapmaz kötü gelin olur. Hiç gerek yok.

Ayrica senin bu yorumun ile aklima bu video geliyor. Kadin olarak çok utandigim bir video

İşte bundan korkuyorum
Ya ben sırf biri benim hakkımda iyi konuşacak diye sevmediğim şeyi de yapmak istemiyorum...
annesine yaranmak da istemiyorum

Boşverin, doğru yoldasınız,
Kaynanalarına yaranmak isteyen o güzel insanlar o güzel atlara biniiiip gittiler

Şu anda başlarına binen kaynana, kayınpeder, teyze, hala, kaynımgiller, eltiler, kuzenler ve bilumum erkek tarafı üyelerinden dolayı onlar maalesef görüş alanında değiller

Haha ve dogruyu söylemek gerekirse simdiye kadar is yapan gelinin degerli oldugunu görmedim. Is yapmayan gelin daha çok degerli oluyor.

Niye? Cünkü kendine deger veren insana baskalarida deger verir.

Düğüne de kendi yerine başkası gelinlik giyip gitsin öyleyse, gerdeğe başkası hahah maksat yorulmasın
Neden konu sahibinin avukatlığını yapıyorsunuz anlamadım
Yorumumda yazmışım zaten bu benim görüşüm diye
Ben ister kv olsun ister hala ister teyze ister komşu, kalkıp yardım ederim hizmet etmekle bir yerim eksilmez.
Çocuğun kalk yardım et demesini savunmuyorum bana öyle emir veren biriyle olmam ben zaten
Ben kimse söylemeden kalkıp yardım ederim zaten bu benim yapımda var.
Kendisine emrivaki yapan biriyle ilişkiye devam etmek normal ama birine mutfakta yardım etmek anormal:) ne güzel ya

Ben sadece tanıştım ailesiyle keza o da ailemle tanıştı
Ama ne benim için ne ailem için bu evlilik anlamına gelmiyor...
Ben de böyle biriyim geçirdiğim güzel günlerin keyfini çıkarıyorum...

çok mutsuz olursam da ayrılırım...
Ve canım isterse yaparım istediğimi kendisi benim gibi birini istemiyorsa da ayrılabilir ki

Baştan nasıl biri olduğumu biliyordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…