- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.484
- 448
Oldukça absürt durumlarda ben genellikle şu şekilde kalakalırım acaba şaka mı diyeEee sen ne dedin agzinin payini vermedin mi
[
Bence gayet yerinde ve güzel bir tepki vermişsinizGeçen pazar kahvaltıya gittik annesine...
Ve bana dediği şu anneme yardım etsene..
Ha yardım edilir okey ama ben zaten başkasının evinde herhangi bir şeye dokunmayı sevmiyorum...
bunu da geçtim...
Ben de dönüp kendisine şunu dedim
Annene yardım etmek istiyorsan kalkıp yardım edebilirsin madem yorulduğunu düşünüyorsun...
Kendi yapmadığın şeyleri benden bekleme dedim..
Çünkü erkeklerdeki şu şeyi anlamıyorum kendisi bir tabak bile kaldırmaz ama bana dediği şeye bakın...
ama bir de ya acaba kadın çok mu yoruldu kısmı dert oldu içime
Çok mu tepki vermişim
Ya konumu ne olursa eşimde olsa gerçekçi olayım kendim için ne benim annem babam onun annesi babası gibi olabilir ne de onun annesi babası benim annem babam gibi olabılır...Bence gayet yerinde ve güzel bir tepki vermişsinizflört, nişanlılık ve dahi evliliğim boyunca kayınvalidemin evinde iş yapmadım, daha erkek arkadaş konumundayken annesine yardım etmenizi söyleyen, evlenseniz kayınvalide evine temizliğe gitmenizi de ister.
Anne baba gibi görmek zamana kişilere göre değişebilir, kayınvalide kayınpeder çok iyi insanlar olurlar, sizi o kadar benimserler ki zamanla sizde onları kendi anne babanız kadar seversiniz, o yüzden bu konuda çok keskin düşüncelere sahip olmayın ama iş yapma konusunda haklısınız, ben de içimden gelirse yaparım ki normalde arkadaşlarımın evine gittiğimde de mutfağa girerim birlikte hazırlarız herşeyi ama kayınvalide evinde illa yardım edeceğim diye içimden gelmeyen bir şeyi yapmam yapmadım da.Ya konumu ne olursa eşimde olsa gerçekçi olayım kendim için ne benim annem babam onun annesi babası gibi olabilir ne de onun annesi babası benim annem babam gibi olabılır...
iyi insanlar ama kendi ailem gibi göremem...
Zaten onlar da beni sırf oğullarının sevgili olduğum için çağırdılar....
iyi gorunucem diye istemedığım bir seyı de yapmak istemedim
Valla benim eşim anneme babama evimize gelen misafirlere de hizmet eder :)
Evet bir bakıma buErkekler kendilerinden kaç yaş büyük kayınvalideleri hizmet ederken hiç utanmıyorlar ama?Bu utanma, insanlık, görgü vs sadcee kadınlara mı mahsus?
Konu sahibi erkekler yaya yaya oturuyor da biz kadınlar neden mecburuzu sorguluyor ama ifade edememiş bence.
Ya evlilik de çok lazım değil hahah sevgili olarak da kalabilirim hayatım boyunca...Ya benim tembelligim o kadar dillere destabdi ki, komsu kadinlar hakkimda evde kalir derlerdi
15 yildir ayni adamlayim, 2 cocugum var, hala beni gorunce sen nasil yasiyon diyorlar, yardimci tutmussundur kesin diyen bile var
Bana o yuzden bilmemeniz, isteksiz olmaniz cok normal geldi. Begenmeyen de pasa ogluna almasin zaten :)
Eskiden guler yuz tatli dil yeter demezler miydi ya, hepsi yalan
Ama diyim ben size, siz kesin evde kalirsiniz
Haha ve dogruyu söylemek gerekirse simdiye kadar is yapan gelinin degerli oldugunu görmedim. Is yapmayan gelin daha çok degerli oluyor.
Niye? Cünkü kendine deger veren insana baskalarida deger verir.
Erkekler kendilerinden kaç yaş büyük kayınvalideleri hizmet ederken hiç utanmıyorlar ama?Bu utanma, insanlık, görgü vs sadcee kadınlara mı mahsus?
Konu sahibi erkekler yaya yaya oturuyor da biz kadınlar neden mecburuzu sorguluyor ama ifade edememiş bence.
Yasin kac ?Ya konumu ne olursa eşimde olsa gerçekçi olayım kendim için ne benim annem babam onun annesi babası gibi olabilir ne de onun annesi babası benim annem babam gibi olabılır...
iyi insanlar ama kendi ailem gibi göremem...
Zaten onlar da beni sırf oğullarının sevgili olduğum için çağırdılar....
iyi gorunucem diye istemedığım bir seyı de yapmak istemedim
Misafirim yüz kez mi söylicem ilk kez gittiğim yerde elbet misafirim ne alaka...Kahvaltıya gidip de köşede oturup hazır sofraya oturmak sonra da kaldırılırken öylece durmak bence de yakışıksız yardım etseniz incileriniz dökülmez. Böyle tepki vermek yerine gel hayatım beraber yardım edelim diyebilirdiniz. Aynı şeyi kendi annenize yapacağınızı düşünmüyorum ona gitseniz illa ki yardım edersiniz ama kaynana olunca nedense yardım edilmiyor merak etmeyin bir sofra kurup kaldırmakla hizmetçi olmazsınız kadın özenmiş hazırlamış bir lafta etmemiş ben eşim demese de nezaketen yardım ederim o evde misafir değilsiniz ki oldu olacak çayınızı koyup şekerini atıp karıştırsın
Eşim değilllll ay eşim dedim miİkinizin de yardım etmesi gerekir. Oturup kaç yaşında kadının, özellikle eşinizin annesi bu, iş yapmasını izlemek bence şık değil.
Eşim değilllll ay eşim dedim mi
Kaldı ki içimden gelmiyor zorla mı yapayım
Hahahah dediğim gibi evlenmeyi düşünmüyorum sadece iyi vakit gecırıyorumBu olay, sevgilin denen şahsa fazla yüz vermiş olduğunu gösteriyor...Oturmuş başköşeye şimdiden seni cepte karısı yapıp, evliliğin fragmanını göstermiş...ilk defa gitmişsin yardım etmek zorunda değilsin, hatta bazı kadınlar misafirin mutfaga girmesini istemiyorlar...belli olmaz..ama misafirsin daha..
Tam bir hanzo kocan olacak evlenme derim kıymet bilmez bu adam...ilerde evlenip dert konusu açarsan beni etiketle
Hahahah dediğim gibi evlenmeyi düşünmüyorum sadece iyi vakit gecırıyorum
Bunun onla alakası yokki size göre var ama bize göre yok..O zaman anasına gitme
Bunun onla alakası yokki size göre var ama bize göre yok..
Evleneyim evlenmeyeyim ebeveynler illaki merak ediyor kimle oldugunu
Bunun bunla alakası yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?