- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.332
- 198
Ya bi sadece benim anneme mi özgü acaba ?kadin hergun aglatmak icin elinden geleni yapiyor. kavga ediyor 1 sene dişini sık gidecem dedim ayri eve basladi nah gidersin neyle gecinecen kadin yıllardır hep olumsuz negatif bir is yapacsm diyorm b.k yaparsin ilerde ev alacam diyorum alirsin hayal alemindesin .
beni evden kovmak icin sanki elinden geleni yapıyor vala en son adama anlasmali bosan oturduğumuz eve ist a gelecem dicem. o raddeye getirdi 2 aydir evdeyim kocamdan daha üzdü beni.
yıllardır herseye negatif olumsuz kavgaci insan bir hayal kuruyor hemen yikiyor psikolaga git diyorum normal değilsin yine laflaf yine şimdi bagira bagira kavga ettik cocuk düştü evi supuyordum yok süpürme burda bisey olmasin bu cocuga istemiyorm vs vs
vala satirlari aglayarak yaziyorum bu nasıl bi anne o kadar agir konusuyorki anlatamam gittin kimi buldun ya senin istedigini alinca mutlumu olacam diyorim ne belli diyorum anlamıyor kafasinda surekli kuruyor senaryo .şuradan bi gidem hic aramicam o raddede
beni evden kovmak icin sanki elinden geleni yapıyor vala en son adama anlasmali bosan oturduğumuz eve ist a gelecem dicem. o raddeye getirdi 2 aydir evdeyim kocamdan daha üzdü beni.
yıllardır herseye negatif olumsuz kavgaci insan bir hayal kuruyor hemen yikiyor psikolaga git diyorum normal değilsin yine laflaf yine şimdi bagira bagira kavga ettik cocuk düştü evi supuyordum yok süpürme burda bisey olmasin bu cocuga istemiyorm vs vs