annelerinizde böyle mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cac

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2017
6.123
9.332
198
Ya bi sadece benim anneme mi özgü acaba ?kadin hergun aglatmak icin elinden geleni yapiyor. kavga ediyor 1 sene dişini sık gidecem dedim ayri eve basladi nah gidersin neyle gecinecen kadin yıllardır hep olumsuz negatif bir is yapacsm diyorm b.k yaparsin ilerde ev alacam diyorum alirsin hayal alemindesin .
beni evden kovmak icin sanki elinden geleni yapıyor vala en son adama anlasmali bosan oturduğumuz eve ist a gelecem dicem. o raddeye getirdi 2 aydir evdeyim kocamdan daha üzdü beni.
yıllardır herseye negatif olumsuz kavgaci insan bir hayal kuruyor hemen yikiyor psikolaga git diyorum normal değilsin yine laflaf yine şimdi bagira bagira kavga ettik cocuk düştü evi supuyordum yok süpürme burda bisey olmasin bu cocuga istemiyorm vs vs 😢 vala satirlari aglayarak yaziyorum bu nasıl bi anne o kadar agir konusuyorki anlatamam gittin kimi buldun ya senin istedigini alinca mutlumu olacam diyorim ne belli diyorum anlamıyor kafasinda surekli kuruyor senaryo .şuradan bi gidem hic aramicam o raddede

Geçen gün benim konumda dertleşmiştik canım ben seni çok iyi anlıyorum. Diğer arkadaşımın söylediği gibi biraz detay ver ama. Çocuk kimin, boşan diyeceğin kim, ne zamandır durum böyle vs… biz de aklımıza gelen çareleri yazalım

Ev üstüne ev olmaz arkadaş
Kendi düzenini kur kendinide annenide yavrunuda bu keşmekeşten kurtar
Sözde değil gerçekçi olsun düşüncelerin

• Beğen
Reactions: Cac
Ben anlayamadım evlisiniz sanırım?
Çocuğunuz da var galiba?
Neden annenizle kalıyorsunuz?

neden annenle kalıyorsun?
çalışıyor musun?
çocuk kimin çocuğu?
hangi adama anlaşmalı boşan diceksin?
anlıyorum dardasın ama fikir ve destek bekliyorsan biraz daha sağlıklı bi açıklama yapmalısın..
Benim cocugum. bosanma aşamasındayım çalışmıyorumbebegim kucikdiye 14 aylik .gidecek yerimiz yoktu annemlere geldik cerkezkoydeyiz. Çekişmeli davam var siddet fiziksel ve psikolojik

Ev üstüne ev olmaz arkadaş
Kendi düzenini kur kendinide annenide yavrunuda bu keşmekeşten kurtar
Sözde değil gerçekçi olsun düşüncelerin
Ev bakacam gidecem diyorm babam orda kavga ediyor asagi tukursem bıyık yukari tükürsem sakal 1 sene sıkayım disimi diyorum birz daha buyusun kres yasi gelsin eylüle kadar vala burnumdan geliyor ordan kaçtık kavgadan burda annem hergun benle ben olmasam babamla durduk yere konusuyor cok da ağır

Siz eşinizden şiddet görüyordunuz yanlış hatırlamıyorsam. Annenizden de psikolojik şiddet görüyorsunuz. 🙁 çalışıyor musunuz? Hep böyle yapıyorsa annenize planlarınızdan hayallerinizden bahsetmeyin.
Hep boyle yillardir bu kadin böyle. bebek olduğundan beri çalışmıyorum memur değilim ozel sektörde idim . vala varligim bile dert kadina

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun.Sosyal devlet bunun için lazım .Keşke cocuklarimizi güvenle bırakacağımız ve kadınlarımız için iyi iş imkanları olsa.
Kocamdan boşanma asamasinda bu kadar üzülmedim eve dönmem icin yapiyor tamam donecem diyorum rahat edersin .hii git dayak ye diyor. dedim senin ordan asagi kalir yanin yok

Kocamdan boşanma asamasinda bu kadar üzülmedim eve dönmem icin yapiyor tamam donecem diyorum rahat edersin .hii git dayak ye diyor. dedim senin ordan asagi kalir yanin yok
Bu dünya neden hep kadınların başına yikiliyor

Ben anlayamadım evlisiniz sanırım?
Çocuğunuz da var galiba?
Neden annenizle kalıyorsunuz?
Bosanma davam var
14 aylik . Gidecek yerimiz yoktu
Paramız yok .altinlar ex kocada kasada kaldi
Adam bosanmicam diyor .annem cocuga bakmam diyor krese ver eylulde .
6 ay burdalar 6 ay memlekette ailem. 3 krs biriktirdigim vardi avukata verdim 3.500 tl gerisini çalışınca veririm dedim tanidik avukat sorun etmedi.gercekten igrenc bir hayat tek tesellim bebem saglikli

Son düzenleme:
Bosanma davam var
6 ay burdalar 6 ay memlekette ailem. 3 krs biriktirdigim vardi avukata verdim 3.500 tl gerisini çalışınca veririm dedim tanidik avukat sorun etmedi.gercekten igrenc bir hayat tek tesellim bebem saglikli
Canım, baban ne diyor? Senin tarafında mı?

Allah yardımcınız olsun.Sosyal devlet bunun için lazım .Keşke cocuklarimizi güvenle bırakacağımız ve kadınlarımız için iyi iş imkanları olsa.

Gercekten oyle kadinlarin çogu calisiyor bile olsa cocuguyla kendine duzen kuramiyor illa anne baba evine sigmaya calisiyor.
Gorumcem boşandi kendine ev aldi tek başina yeniden duzen kurdu ailesine muhtaç olmadan ama geliri 20bin civari. Kaç kadinin boyle imkani var? 🙄

Allah hidayet versin annene. Bazen hayat , bazılarını biraz daha fazla sınıyor. Ne diyeceğimi de bilemedim. Olabildiğince az muhatap ol. Bebekleri alan kreşler var , ama kazancının ne olacağında çok önemli. Bildiğim kadarıyla onlarda pahalı oluyor. Allah yardımcın olsun 😬

Bosanma davam var
Allah yardımcın olsun vallaha ya ne diyim ki.
İnsan anasına babasına sığınamazsa kime sığınır ki?

Allah yardımcın olsun vallaha ya ne diyim ki.
İnsan anasına babasına sığınamazsa kime sığınır ki?
[/QUOTE]
😞😞😞😞

Back
X