sizi nhoşunuza gelemeyn yorumlar geldiğinde b uşekilde agresif yorumlar yapamassınız. Sonra KK da bu moda diyorsunuz ! Modayı başlatan sizsiniz. konu aç beğenmediğin kişilere diş göster ! 5 puanın hayırlı olsun !
cümleniz yok ama ben öyle bir anlam çıkardım. buna istinaden de empati yapamadığınızı ifade ettim. siz de çok güzel empati yaptığınızı ifade ettiniz. sonra superwomanın başka başlığında ona yazdığım mesajına konusu kapatıldığpı için geldi burdan cevap yazdı.ben de karşı cevap yazdım ve siz alındınuz. gerçekten niye alındığınızı çözebilmiş değilim... ve gerçekten birbirimizi yormanın anlamı yok.
Açıkça yazarım..Ne düşünüyorsam..Yanlış anlam çıkarmışsınız....İyi akşamlar....
Açıkça yazarım..Ne düşünüyorsam..Yanlış anlam çıkarmışsınız....İyi akşamlar....
NOTüşüncemi maskelemek gibi bir derdim de olmadı hiç bir zaman.......
Bu mudur...."
İlla dediğim dedik,illa ben anlamak istediğimi anlıyacam !!! " pöfffffffffff !!! .... Değmez......
Canım yazmakla çok iyi etmişsin. Eğer kendini hazır hissetmiyorsan beklersin ama bu durum geçici illaki sen de mutlu olacaksın:) İşte o zaman her şey daha da güzel olucak.
aman canım hazır olmadan asla yapma.hazırken bile o kadar zor ki...tüm hayatın bambaşka oluyor bir anda.merak etme bir gün illa ki isteyeceksin ve o olgunluğa erişeceksin.
Ben evliliğimin ilk zamanlarında istemiyorum olursa aldırırım diyordum eşime...Şimdi 3 yıllık evliyim ve son 1 yıldır bebek istiyoruz ama malesef olmuyorBüyük konuşmamak gerekiyomuş demek ki.. Bebek olsa bence seni hayata bağlar diye düşünüyorum canım..
amin teşekkürler...allah herseyı hayırlısıyla wersın
konu silmekte yasak efenim...
sana ne sen buranin amirimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?