akşam eve gittiğimde günün bütün stresini onunla atıyorum.
arkadaşım kesinlikle hazır olmadan bebek yapma. ayrıca kendini sağlıklı ve mutlu hissetmeyen bir anne sağlıklı ve mutlu çocuklar yetiştiremez. o nedenle sağlığın herşeyden daha önemli. çocuk sırası geldiğinde olur. eşinle bu durumu daha sakin bir şekilde konuşmalı ve senin üstüne fazla gelmemesi yönünde ikna etmelisin. çünkü çocuk olduktan sonra tüm sorumluluk annede oluyor. babaya sadece çocuğu sevmek kalıyor.
her türlü açıklamayı yapıyorum. annemle olan durumu bizzat kendisi de görüyor,yaşıyor zaten...annem geçen aylarda yine babamla bir tartışma yaşayıp,boşanma eşiğine gelip,beni aradı, ben onunla konuşmuyorum artık,çünkü hakaret ediyor,snra benden hızını alamayıp eşimi aramış ve aynen şunları söylemiş:
KARINA SAHİP ÇIK, KOCAMI RAHAT BIRAKSIN,YOKSA KARINI ÖLDÜRÜRÜM KARISIZ KALIRSIN! sonra eşim bana bizim bir çocuğumuz olursa annen ona bir şey yapar diye korkuyorum vs dedi...sonra da kayınvalidemin memleketine gitmeyi önerdi. ne yani dedim. annemin böyle olmasını mı kullanacaksın? evet dedi işime geliyor bu durum...
daha bir sürü şey...anlatmaya başlasam sayfalar dolusu sürer...hiçbir zaman normal olamadık biz, olabileceğimize dair de bir umudum kalmadı artık. günlerdir doktora randevu alıp alıp iptal ediyorum. çünkü evden dışarı çıkacak halim yok...artık her işimi yalnız halletmekten sıkıldım, yalnızlıktan bunaldım artık...günlerdir uyuyamıyorum, eşim fosur fosur yatarken ben ağlayıp sızlıyorum. çünkü geçmiş bir türlü silinmiyor beynimden. tüm bunlara rağmen benden çocuk bekleniyor, işte o noktada ipler kopuyor bende. kıçından çıkardığını sepete atmaktan aciz kocam çocuk olunda 360 derece değişecek sanki ! laf...
şimdi şunu mu anlayayım bu yazıdan: ANNELİK İÇİNDE YOK SENİN... eğer böyleyse kabul etmiyorum, çünkü çok anaç,yardımsever,çocukları çok seven,anne şevkatiyle ilgilenen bir ÖĞRETMENİM... dediğim gibi ben annem gibi bir anne olup, çocuğuma kötülük etmekten korkuyorum... çocuğumun psikolojik sorunları olmasından çekiniyorum... bu derdimi de çok az kişi anladı ne yazıkki...
yine de teşekkürler mesaj için...
çok empati dolu bir insanmışsınız bunu anladım... zaten bu kk da adet oldu... biri iki çift derdini dökmek ister, öteki gelir ANNELİK İÇİNDE YOK SENİN der...bu ne demek söyler misiniz Allah aşkına?
siz devam edin süper anneliğie...
devam edin gerçekten doğru yoldasınız(!)
inşallah günün birinde kend,ini hazır hissedip hiçbir sorun yaşamadan anne olursun
Bende benim gibi evlenip çocuk istemeyen (henüz) varmıdır diye düşünüyordum. Bu arada benim 4 kedim var onlar çocuğum oldu resmen hepsi birbirinden farklı ve yaramaz :) tavsiye ederim..
destiny seni sevdim cok iyi niyetlisin allah gonlune gore versin umarim tum dileklerin gerceklesir diger konum kapandi buradan yazayim dedim.ben gercek dusuncelerimi yaziyorum ama herkes sanki anlasmis gibi ayni seyleri yaziyor.
Allah hepimizin gönlüne göre versin super:) merak etme bu akşam çok iyi anladım ki bazıları burada sanal nefis tatmini yapmaktan acayip zevk alıyor... gözümün önünde kaç başlık kapandı yahu saçma sapan yorumlar yüzünen :O ama sen de cidden insanların damarına basmışsın bazen:)
çok empati dolu bir insanmışsınız bunu anladım... zaten bu kk da adet oldu... biri iki çift derdini dökmek ister, öteki gelir ANNELİK İÇİNDE YOK SENİN der...bu ne demek söyler misiniz Allah aşkına?
siz devam edin süper anneliğie...
devam edin gerçekten doğru yoldasınız(!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?