Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendizi tamamiyle hazir hissettiginiz zaman bir bebegin bakiminin sevgisinin ilgisinin altindan kalkabileceginie inandiginiz zaman cocuk yapin..erkek isteyebilir ama anne nin hazir olmasi önemli..bebek olunca annenin omzunda hersey..erkek yardimci olsa bile anne gibi degil..bebek icinde önemli.her bebegin sevgi ve ilgi icinde buyumeye hakkin var..anne güclü olmali..anne cok önemli..hazir hissettiniz zaman yapin..daha kötü depresyona girersiniz yoksa..bebek bakimi herseyi cok zor..hem cok guzel hem inanilmaz zor..kendinizden feragat etmeniz lazim..3 bucuk aylik bebegim var..aynaya bile bazan bakacak vaktim yok..iyi düsünün..
canım öncelikle çok geçmiş olsun,ne kadar süredir evlisin bilmiyorum ama ister erken ister geç bunu bütün kadınlar ister,anne olmayı sana öcü
gibi gösteren depresyondur.tedavini oluyorsundur sanırım.zaman geçtikçe kendini daha da iyi hissedeceksin.
inşallah en kısa zamanda iyileşirsin,sağlıcakla kal :)
yaz tabi canım ya rahatlaman için iyidir
anneliğe hazır olmadan yapma bence. ertele, mutlaka belli bir süreden sonra isteyeceksin. hamilelik sürecinde de sıkıntıların olucak ve zaten sıkıntıların var. önce kendi sorunlarını halletmen iyi olur. eşini de ikna edersin zaten.
benimde annemle sorunlarım var 12 yıl önce babamla boşandılar ve ben annemi 6 yıl görmedim sonra 1 yıl görüştük sonra yine kendi gibi davranmaya başlayınca bir daha görüşmedim. Bende neredeyse 3 yıllık evliyim ve çocuk istemiyorum sanırım annem gibi bir anne olucağımdan korkuyorum eşim istiyor ama ben altın kalkamayacağımı düşünüyorum çok büyük bir sorumluluk yani ben eşimle sabahlara kadar bilgisayar başında oyun oynayan insanlarız akşam yemeği diye sırf canımız istedi yumurta tost yiyoruz. Herkes çocuk soruyor ben kendim çocuğum diyorum :) belki bir gün bende kendimi hazır hissederim ama şuan değil. Yani hem annen konusunda hemde çocuk konusunda seni çok iyi anlıyorum kimseyi dinleme ne zaman istersen o zaman yap
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen:d resmen ayar oluyodum çocuklara ya ay allahım ağlıyolar inat ediyolar falan derkennnnnn her ne kadar 6 aylık evli olsam da küçük büyük demeden çocuk görsem sarılasım geliyo onları izlerken gözlerim doluyo
Bende benim gibi evlenip çocuk istemeyen (henüz) varmıdır diye düşünüyordum. Bu arada benim 4 kedim var onlar çocuğum oldu resmen hepsi birbirinden farklı ve yaramaz :) tavsiye ederim..