Bunalmakla bela okumak bir mi ?anneliği haketmediğine siz mi karar veriyosunuz? daha doğmamış bile çocuk kadın bunalmış konuşuyor işte.
Bunalmakla bela okumak bir mi ?
Bunalsa bile sağ çıkmasın ölsün, doğsa da emzirmem demesi beni düşündürdü açıkçası.anneliği haketmediğine siz mi karar veriyosunuz? daha doğmamış bile çocuk kadın bunalmış konuşuyor işte.
Bunalsa bile sağ çıkmasın ölsün, doğsa da emzirmem demesi beni düşündürdü açıkçası.
Tutup tabii sorgulayacağız tamam ne yaşadığını bilemeyiz ama yaşım geçiyor evde kaldım, yaşım geçiyor bir tane yapayım yaşlanınca o da bize bakacak ne de olsa kafasındaki kadınları sorgulayacağız sorgulamamız lazım yetiştirdikleri çocuklar nasıl sağlıklı bir psikolojiye sahip olabilir ki?
Bunalsa bile sağ çıkmasın ölsün, doğsa da emzirmem demesi beni düşündürdü açıkçası.
Tutup tabii sorgulayacağız tamam ne yaşadığını bilemeyiz ama yaşım geçiyor evde kaldım, yaşım geçiyor bir tane yapayım yaşlanınca o da bize bakacak ne de olsa kafasındaki kadınları sorgulayacağız sorgulamamız lazım yetiştirdikleri çocuklar nasıl sağlıklı bir psikolojiye sahip olabilir ki?[/QUOT
Okumamışsınıznerde bela okumuş?
E okumaSizde burda bizi darlayip duruyorsunuz.
Ama idare ediyoruz sizi.
Açtığınız konulara bir bakın.
Kolık bebek annesı olarak asla evladımın tırnagına taş deysin istememBenim hamileliklerim de doğumlarım da çok ağır geçti ama bir kez bile
Bebeğim doğumdan sağ çıkmasın demedim..
Bu neyin hormonu?
Tasigidi çocuğa bela okuyacak kadar?
Daha dur çocuk doğmadı bile doğsa şiddette uygular artık...
Yaşım geçiyor diye çocuk yapılmaz gerçekten isteyip o çocuğun sorumluluğunu alacaksa yapılır insan yetiştirmek basit iş değil...
Ne tuhaf ben bebeğimi prematüre doğduğu için 2ay emzirebildim sağarak falan ona bile aylarca ağladım insanlar neyin kafasında... o çocuk doğumdan sağ çıkmazsa rahatlayacak mıymış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?