- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi seyrekyagmur
Merhaba hanımlar,
Benim 1 yaşında güzeller güzeli minnak bi kızım var. 1 Aydır çalışıyorum annem bakıyor.
Kızım çok inatçı sert bi kızdır gülüşü de dünyaya bedel ama gerçekten büyümüş küçülmüş derler ya öyle.. İstemediği birşeyi asla yaptıramazsınız. Koç Burcu
Velhasıl evdeyken giyim değiştirme alt değiştirme de de istemiyordu hep zor tutarak yaptırıyordum ama yemek başlı başına sorun 2-3 severek yediği şey dışında asla yemek istemiyor bi ara bıraktım önüne koyarak kendi alışsın diye ama hep kuru yiyor az yiyor derken dili ile atmalara başladı halılarım battı çünkü bi süre bekletiyor ağzında ne zaman yutacağını atacağını kestiremiyordum derken sinirle bi kaç kere avazım çıktığı kadar bağırdım ama artık evde delircek gibiydim bütün gün. Çok hiperaktif ve evde iş yaptırmazdı hep bacaklarıma yapışır hala evde iken. 1 yaşındaki çocuk hep kucak ister. ve müthiş güçlü elleri emiyor sanırım ondan.kafasını bi atıyor yemek yerken tutana aşkolsun.Gene öyle bağırdım bi kaç kere.. ve işten çıktığımı düşünüp tekrar evde kalıcağımında 'aman allahım gökçe yemek' diye sinyal veriyor beynim ve evde kalmak istemiyorum o kadar sorun yani. Vallahi kendime kızıyorum ama elimde değil onun dışında kızımın herşeyi ile ilgilenirim bizimle uyur. oyun oynarız parka gideeriz ama yemek ve ev işini yaptırmamak istemesi beni deli ediyor inadı kırılmıyor oyuncak hiç bişey dikkatini çekmiyor. bazen aç bile kalıyorudm evde. Artık gittikçe babasına düşkün oldu yavrum kapıdan girince bi sarılıp meme alıyor sonra hep baba ilgileniyorum hep ama illa baba 
Benim 1 yaşında güzeller güzeli minnak bi kızım var. 1 Aydır çalışıyorum annem bakıyor.
Kızım çok inatçı sert bi kızdır gülüşü de dünyaya bedel ama gerçekten büyümüş küçülmüş derler ya öyle.. İstemediği birşeyi asla yaptıramazsınız. Koç Burcu