Ev bulacak insallah fakat ev almak istese de elindeki ziynetleri eve yeter yetmez şüpheli oturdugu yerde ucusta evler anasi demiş tokiler bitsin olsun düşer kiralar evlerde.Çok yakın olunca cılkı çıkıyor. Ayrı eve çıksın, ara sıra görüşsün bak ondan kıymetlisi olmaz
Net!
Annelik yapamiyor bakamıyor deyip duruyorlar.hem eve destek oluyor.yoktan sayiyorlar.teyzesi annesine kotuluyor.hani teyzeside memleketine seneden seneye gelen biri öyle uzun uzadıya bir arada olmadilar cocugu olmasindan öncesinde de sonrasinda daNasıl anneliğini aşağılıyor? Ne yapıyor mesela?
Ben de anlamadım. Bir kadın var, çocuğu var, annesiyle kalıyor ve anne bu kadının anneliğini aşağılıyor. Nasıl yapıyor? Belli değilKonuyu anlamayan bi ben varım sanırım.
Çocuğuyla annesini evine gelmiş bütün işi annesine kitlemiş annesi teyzesi arkasından iş yapmıyor diye konuşunca püskürtmek istiyorKonuyu anlamayan bi ben varım sanırım.
Çocuğuyla annesini evine gelmiş bütün işi annesine kitlemiş annesi teyzesi arkasından iş yapmıyor diye konuşunca püskürtmek istiyorBen de anlamadım. Bir kadın var, çocuğu var, annesiyle kalıyor ve anne bu kadının anneliğini aşağılıyor. Nasıl yapıyor? Belli değil
Birde şöyle ananeler var ananesi kendi bakmadığı sürece çocuğun bakıldığını düşünmeyen.ama canı sıkılıp. can sıkmak isteyince kızını suçlayan.ananelik değil annelik edip neden bunun annesi yok diyenEvet asagilanir yapmıyorsa asagilanir çalışıyorum diye ilgilenmiyosa çamaşırı banyosu oyunu yemeği takip etmiyosa ben anneyim diye geziyor ama annelikten eser yoksa malesef lafta anne olur öylesi ancak öyle değilse demekki yuk oluyo annesi oyuzden bahane buluyo evini ayirsin
Lafları ile anne teyze kötüleyerekBen de anlamadım. Bir kadın var, çocuğu var, annesiyle kalıyor ve anne bu kadının anneliğini aşağılıyor. Nasıl yapıyor? Belli değil
Ben bu yorumu anlamadım taciz eden kim neye göreVallahi bi arkimin annesi aksamlari komsuya oturmaya gidiyomus. 4 yil evlerinde kalan bi akrabalarinin tacizine ugramis. Aksam aksam ne oturmasi bilmem, 4 sene nasil anlamaz nasil bilmez bu durumu bilmem. Ama bu kadina anne denmez!!! Asagilanir!! Gebersin boyle kadinlar bakmicagin co
Yani aynı sizin gibi işin iç yüzünü bilmeyip böyle birbirlerine arkadaşı kötüleyip duruyorlardır.nasıl olsa sizde delil bulmuş kadar eminsiniz onlar neden emin olmasın.Çocuğuyla annesini evine gelmiş bütün işi annesine kitlemiş annesi teyzesi arkasından iş yapmıyor diye konuşunca püskürtmek istiyor
Yorgunum deyip hiç bir iş yapmıyormuş ayrı evi olunca yapmayacak mı bir yerde uzun süre kalınca kimseye yük olmamak için biraz işin ucundan tutmak lazım anne de olsa ağır gelir işteBirde şöyle ananeler var ananesi kendi bakmadığı sürece çocuğun bakıldığını düşünmeyen.ama canı sıkılıp. can sıkmak isteyince kızını suçlayan.ananelik değil annelik edip neden bunun annesi yok diyen
Lafları ile anne teyze kötüleyerek
Ben bu yorumu anlamadım taciz eden kim neye göre
Yani aynı sizin gibi işin iç yüzünü bilmeyip böyle birbirlerine arkadaşı kötüleyip duruyorlardır.nasıl olsa sizde delil bulmuş kadar eminsiniz onlar neden emin olmasın.
Gercekten tutsa da görülmüyorsaYorgunum deyip hiç bir iş yapmıyormuş ayrı evi olunca yapmayacak mı bir yerde uzun süre kalınca kimseye yük olmamak için biraz işin ucundan tutmak lazım anne de olsa ağır gelir işte
O zaman konuştuklarında susup güceneceğine şunları şunları yapıyorum ya desinGercekten tutsa da görülmüyorsa
Ben yaptığı halde gorunmemesinde bahsediyorum.yani annesi biliyordur ne yaptigini teyzesi sallasa da benim kizdigim nokta arkadaşım isin ucundan tutamayacak kadar yorgun vs durumu ayri sey anneliği ayri ben bunla bagdastiramiyorum.yani annelik çocuğa yapılır kendi anasina yapilan işlerle bunu baglamalari nedir bende anlamış değilim.O zaman konuştuklarında susup güceneceğine şunları şunları yapıyorum ya desin
Bazı teyzeler öyle her şeye karışır annesi de gaza gelip konuşmuştur çok ta önemsemesinBen yaptığı halde gorunmemesinde bahsediyorum.yani annesi biliyordur ne yaptigini teyzesi sallasa da benim kizdigim nokta arkadaşım isin ucundan tutamayacak kadar yorgun vs durumu ayri sey anneliği ayri ben bunla bagdastiramiyorum.yani annelik çocuğa yapılır kendi anasina yapilan işlerle bunu baglamalari nedir bende anlamış değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?