Canım her hastanın vucut yapısına göre fıyatlandırma degısıyor bu tüm doktorlar için gecerli genede ben size ö
Merhaba doktor hanım cok tatlı bir kadın cok cana yakın herseyı en ince ayrıntısına kadar anlatıyor , hastane sürekli iletısım halındeydık ben ameliyattan sonra cok korkmustum lipo delıklerinden cok kan akıyordu aslında lıpodan önce verdıkleri sıvı akıyormus lıpo delıklerini kapatmamıslar dıkıs atılmamıs dıkıs atarsam pis kan içerde kalır sorun yasarsın diye , bir hafta sonra kontrolumu oldum evime döndüm hersey cok guzeldi aslında eve dondukten yaklasık 10 gun sonra bebegım kucuk eşim sürekli calısıyor derken yemek yap cocuga bak mutfak dolaplarına sureklı uzanmaktan meme altı dikişim acılmıs ve bır hafta sonra farkettim , kendı doktorumu aradım oda cok şaşırdı birde sıgara falan kullanmayan bır ınsanım , tabi doktorum benı sakınlestırdı cok sukur tavsıye ettıgı ilacları kullandım suan yara kapanmak üzere haricindeki diğer yara izleri falan cok guzel ıyılestı karın germe aşırı güzel duruyor lipoda yapıldıgı için belim incecık bırkac gündür korseyı cıkartım rutın hayata gecmeye calısıyorum ama belırlı bır süre sonra şiştiğimi hıssedım yenıden gıyıyorum , sanırım 2 hafta daha gıyecegım ben memeye protezde taktırdım ama ne bır agırlık ne bır acı asla hıssetmedim suanda bile baskı agırlık yok sadece size tavsıyem yanınızda biririn 1 ay destekci olması asla agırlık kaldırmamanız biryerlere uzanmamanız
ben malesef ameliyatın 3.günü bile kızımla ugrasıyordum