• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annelik gerçekten dünyanın en güzel şeyi mi??

iki kişi yazıyoruz dediğinize göre sanırım bebek geliyor :)))))) bence bunları düşünmeniz çok normal ,her anne adayı bunları başta düşünür,duygular karışık, hiç yaşanmamış bir olay vs.. bence herşeyde bir kolaylık vardır.ALLAH HAYIRLISIYLA kucağınıza almayı nasip etsin

2. kişi benim canım..
ikimiz adına açtı konuyu sağolsun...

Ben de eşimi zaptedemiyorum..
Artık surat asmaya, bebek konusu açılınca yüzü düşmeye başladı..
önceden "sen baba olunca şöyle olursun" derdim o da gülerdi..
şimdi direk yüzü düşüyo : boşa konuşup ümitlendirme beni, gibi bi ifade var yüzünde...
ama ona da çok kızıyorum, keşke beni anlasa, napiyim bebek,hamilelik falan çok uzak geliyo..
Hamile bayanları görünce içim bi tuhaf oluyo..
Neyse büyük konuşmayım..
Allah en hayırlı zamanda versin..

ben de evleneli 11 ay oldu yaş da 27 bebek istiyorum benim de kocam istemiyor o da 29 yaşında
aslında kilo alır veremezsem diye çok korkuyorum bir de bebeğe bağımlı olma düşüncesi
ev işi yemek filan çok yapan bi insan değilim açıkcası
sonra yetemezsem diye düşünmüyor değilim
doğurursam ücretsiz izin de almam sanırım
aman neyse hamile bile değilim zaten :))

Son düzenleme:
ilerleyen yaşta doğurmak riskli diyorlar bir sorun yaşadınızmı?
Hayır hiç sorun yaşamadım.Çok rahattı her iki hamileliğimde.Bebeklerim de birebir aynı kiloda doğarak bana sürpriz yaptılar,4060 gr.Tabii ki çocuğun kilosu sağlık göstergesi değil de çok ilginç gelmişti bana gülün diye yazdım.

hayattakı herseyı ıkıncı plana atmaya hazır olduğunda yap..

kocanla hızlı hızlı sevıscen..

banyodan köpüklü fırlıcan ağlıyor dıe..

kucağındayken tek elle iş yapcan..

üşütmesin dıye sıcaktan pişik olcan..

sac yapmayı unutcan..

kahven hep yarım kalcak..

onu uyuturken,kocan koltukta,sen bebişle uyuyakalcan..

dışarı çıkınca o bunaldı dıye koştur koştur eve doncen

ama onu kımselere bırakamıcan,aklın hep onda kalcak..

hastalansa dünyan kararcak vs vs..

ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi:KK9:

annelik annelik iğreç bi video izledim kadın yavru kediyi eziyor ayaklarıyla anne kedi o kadar kovalanmasına tekmelenmesine ragmen bırakıp gidemiyor fır dönüyor çaresizce bi anne olarak kedi annenin çaresizliği parçaladı beni mahvoldum bi insanın yaptıgı eziyet ve bunu yapan bi bayan biyolojik olarak oda doğurabilir ama anne olamaz doğurabilmek ayrı anne olabilmek ayrı keşke dünyadaki hayvanlar ve insanların tüm yavrularını koruyabilsek biz yapamayız ama rabbim yapar...

Allahım tüm yavrularımızı kötü niyetli insanlardan kazalardan belalardan koru.......

Dünyanın en güzel duygusu akabinde en zor işi.
Sen bu düşüncelerden arındığın zaman çocuk yap bence.

Ben bekarım ama anne olmayı çok çok isterdim. Aynı zamanda da çok korkarım. Hep şunu diyorum kadın anne olunca ölmek bile istemez evladını yalnız bırakmamak için. Ölümden her zamankinden daha çok korkardım herhalde anne olsaydım. Koşulsuz bir sevgi. Sana muhtaç bir varlık. Ne mutlu hayırlı evlat yetiştiren ayağının altında cenneti barındıran annelere. Küçük çocuklara bakıyorum bebekleri görüyorum o kadar güzel, o kadar masumlar ki. Ölmeden nasip olur mu bana bilmiyorum. Rabb'im isteyen herkese nasip etsin. Allah tüm annelerin yardımcısı olsun.

Kizlar ben de sizler gibi dusunurken, ve ayni sizlerinki gibi benim de esim artik trip atmaya baslamisken kazara hamile kaldim. Bu arada 3 yillik evliyim, esim 32 ben 27 yasindayim.

Henüz anne degilim, hamile oldugumu ögrendigimde o kadar cok aglamistimki (Allah´im affet) anlatamam. Kesinlikle hazir degildim, üstüne bir de zor bir hamilelik geciriyorum 10 kilo verdim aglama krizlerine girdim AMA son bikac haftadir bebegin hareketlerini hissetmeye basladim. Tarif edilmez bisey ya cok güzel :))
Ha bu arada yolunsadece basindayim devaminda beni neler bekliyor tam bilmiyorum ama eskisi gibi korkmuyorum, hatta mutluyum heycanliyim :))
Bunlari da odunun önde giden biri olarak soyluyorum cocuklara hic ilgim yoktur, hele bi bebek gordugumde icimden diyorum keske kucagima vermeseler ya kim avutacak simdi diye..
Cok uzun yazdim ama pek yardimci olamadim ne iyi ne kotu hic birsey tavsiye edemedim farkindayim :))
Ancak sunu kesin olarak söylüyorum hazir olmayi bekleseydim menopoza kadar yolu vardi kendimi hic bir zaman anne olarak dusunmezdim ama artik bu dusuncem gecti cok sukur

hayattakı herseyı ıkıncı plana atmaya hazır olduğunda yap..

kocanla hızlı hızlı sevıscen..

banyodan köpüklü fırlıcan ağlıyor dıe..

kucağındayken tek elle iş yapcan..

üşütmesin dıye sıcaktan pişik olcan..

sac yapmayı unutcan..

kahven hep yarım kalcak..

onu uyuturken,kocan koltukta,sen bebişle uyuyakalcan..

dışarı çıkınca o bunaldı dıye koştur koştur eve doncen

ama onu kımselere bırakamıcan,aklın hep onda kalcak..

hastalansa dünyan kararcak vs vs..
ikinci plan konusu tamam ama;

bebegimiz uyuduktan sonra istedigimiz kadar sevisebiliyoruz.

banyoyu dolduruyoruz oglumla beraber keyifli keyifli yikaniyoruz.

tek elle is yapmiyorum o yuzden isler birikiyo gerci

kendim hangi sicaklikta rahat ediyorsam oglum icin de o. ben sicaktan pisik oluyorsam o da isilik olurdu heralde.

zaten oyle bakimli olmadigimdan dert etmedim

kahvemi uygun zamanlarda yaparim 3 kez icerim gunde. yarim kaldigi cok nadirdir.

oglumu mememe dayiyorum o uyurken ben kkya yorum yaziyorum. esim de yanimizda uyuyo

disari dogdugundan beri cikiyoruz hazirlikli cikinca bir sorun olmuyor.

kimselere birakamiyorum o dogru.

hastalanirsa cok aci cekip aglamadikca sorun yok. nasilsa iyilesir. atesten vs korkmam.

yine de cocuk sahibi olmak cok zor ama bu biraz da size bagli.
oglum olduktan sonra tatillerimi askiya almadim. butun gitmem gereken yerlere beraber gidiyoruz(banka, doktor, konsolosluk, alisveris vsvs) zaten yurtdisindayim istesem de birakacak kimsem yok.
trye geldigimizde anneme birakiyorum ve hemen eve donmek istiyorum.
o sebeple yanima almak daha rahat.
bu kadar da gozlerini korkutmayalim :))

Canim ben daha anne degilim ama allah nasip ederse bizde istiyoruz. Benim dusuncem bence kisiden kisiye degisiyor. Kendini birakan butun hayatini cocuga yonelten ve cocuktan baska bisey dusunmuyen kadin var, birde dogumdan sonra kendini birakmayan uykusuz kalmasina ragmen gezip tozan sacini basini yapan hatta izine gidenler bile var. Tabiki uykusuz kaliyorsundur ama yok kendini birakma aman cocugu hic aglatmamak lazim onun icin sac bas makyaj i bosveriyosun diyenlere katilmiyorum. Surdan ornek verim. Hollandali arkadaslarimda dogum yapiyor onlarda anne ama fikir fikir sikir sikirlar. Bence sen nasil istersen oylede olursun. Ayni sekilde turk arkadaslarimda. Youtubeda cok takip ettigim vloggerlar var istersen bir goz at sende.

Back
X