Annelik halkında motivasyon

yorgundana

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2023
52
14
3
27
Bebeğimle anlaşamıyoruz . Doğduğundan beri her gün işkence gibiydi . Bende diyordum insanlar nasıl 2 3 tane yapıyor meğer benim gibi değilmiş bebekleri . Arkadaşımla görüştük aynı aylık 6 aylık kuzu var onunda . Bi baktım biz konuşurken kucağında uyudu durduğu yerde benimki yerinde bile durmuyor sürekli mız mız ağlıyor sürekli evin içinde gezdirmekte artık 5 aydır ben ben değilim . Moralim çok bozuk benim şansıma mı bu yani bende öyle kolay geçirseydim keşke bu süreci erkek diye mi bilmiyorum ama bittim artık

Her insanın mizacı farklıdır kimi bebek huysuz olur eğerki gözünüzden kaçan bir detay veya kazandırdığınız alışkanlık yoksa ki ağladığı için gezdirmek zamanla alışkanlık olur ve gezmeden susmazlar gezmek hoşuna gider zamanla düzelir emeklemeye başlasın. Sizin ruh halinizi bile bilip hareket ediyorlar bilmiyorum iki bebeğim var birinci sakindi ikinci biraz daha mızmız ama yinede normal seviyede. Ama şu bi gerçek çok akıllılar herşeyi öğreniyorlar ona göre hareket edin.

Kundak, beyaz gürültü denediniz mi? Açık havaya çıkartıyor musunuz? Ne marka anne kucagı var evde?

Benim cadı şubat doğumlu. 4 günlüktü. Pencereyi açıp önüne geçip rüzgarı hissedince susuyordu

Konu hakkında doktora göründünüz mü?Benim başıma gelmedi ama ben annemin başına getirmişim:) Bebekliğimde durmadan ağlamışım.En sonunda doktor annemin sütünün yetmediğini, açlıktan ağladığımı söylemiş.İlave süt ile sorun çözülmüş.Belki sizde de buna benzer bir problem olabilir.

Normal hareketli bebek diyorlar

Ah herşeyi, baby jorndu sanırım , 5 aylık artık kundak istemiyor

Mesela mızmız derken neyi mızmızdı belki benim ki de normaldir bana anormal geliyordur

Mesela mızmız derken neyi mızmızdı belki benim ki de normaldir bana anormal geliyordur
Bebeklerde en büyük sorun uykuyu alamamak açlığa bile dayanabiliyorlar biryere kadar ama uykusuz olduklarında cok huysuzlar. Mesela benimki öğlen uykularında 6 aylık bu arada aynı sizinle, az uyuduysa yarım saat falan uyanınca mızmız oluyor çünkü uyumak istiyor uyandığı için mutsuz. Giydirilmeyi sevmez burun temizliğini sevmez kremlenmeyi sevmez oğlumun gıkı cıkmazdı ama genel anlamda dediğim gibi uykuyu aldıysa iyiyiz

Ah herşeyi, baby jorndu sanırım , 5 aylık artık kundak istemiyor
Ara ara teklif etmeye devam edin. Baby bjornda duruyor mu? Siz mutfaktayken mesela baby bjornden sizi izleyip ziplayabilir. Telefonunuzdan cocuk sarkilari acabilirsiniz bu arada. Oyalanir.
5 aylikken konstarasyon suresi cok kisa. Uğraşa ugrasa siz uzatacaksiniz bu sureyi. Eger ugrasmazsaniz da uzamayacak. Eline uygun oyuncaklar verin. Ilgili dagilinca o oyuncagi alin baska oyuncak verin. Yani bosalan baharat kutusunun icine koydugunuz nohutlar bile oyjncaktir onun icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…