Tabii ki, ben çok gençim ve bekarım.Fakat merak ediyorum.Ben çocukları çok seviyorum, şimdi bazen kendi ileride olucak çocuklarımı da merak ediyorum :) ALLAH isteyen herkese ve hasretinde olan herkese çocuk nasip etsin İNŞALLAH. AMIN.
Merak ediyorum anne olduktan sonra hayatınızda neler değişti? Kişiliginizde haraketleriniz de bir degisiklik oldu mu?
Tabii ki, ben çok gençim ve bekarım.Fakat merak ediyorum.Ben çocukları çok seviyorum, şimdi bazen kendi ileride olucak çocuklarımı da merak ediyorum :) ALLAH isteyen herkese ve hasretinde olan herkese çocuk nasip etsin İNŞALLAH. AMIN.
Merak ediyorum anne olduktan sonra hayatınızda neler değişti? Kişiliginizde haraketleriniz de bir degisiklik oldu mu?
BEN OĞLUM 38 GÜNLÜK İKEN İŞE BAŞLADIM. RABBİM RIZIK KAĞIMI OĞLUM DOĞDUKTAN SONRA ÖYLE BİR AÇTI Kİ AYNI ANDA 3 ATNE İŞ TEKLİFİ ALMIŞTIM. BAŞLADIM YARI MUTLU YARI MUTSUZ. ÇOK ŞÜKÜR BÜYÜDÜ OĞLUM 2 YAŞINA GELDİ:) TABİKİ ANNE OLUNCA İNSAN ÇOK DEĞİŞİYOR. ARKADAŞALRINDA DEDİĞİ GİBİ SEN YOKSUN BEBEĞİN VAR ... Bİ ERE BEN HAMİLE İKEN ÜZERİMİ MÜTHİŞ TARİFİ DAHİ YAPILAMAZ BİR OLGUNLUK DÜŞMÜŞTÜ. EŞİM ŞAŞIRMIŞTI OLAYLARA VERDİĞİM TEPKİLERE. OĞLUM DOĞUNCA Bİ ANDA BÜYÜDÜK. HER HAREKETİN ONUN İÇİN OLUYOR. DAVRANIŞLARINDAN ÇOCUPUNUN ÇIKARACĞI ALGIYI DÜŞÜNMEDEN OLMUYOR... MÜKEMMEL ÖTESİ BİR DUYGU. AFEDERSİN GAZ ÇIKARINCA MUTLUKLUKTAN DELİYE DÖENCEK KADAR. AĞZININ İÇİNE BİLE KUSSA KIZMAK Bİ KENERA GÜLMEKTEN KARININA AĞRILAR GİRİYOR. BİR YANIN ONU İYİ YETİŞTİRMEK İÇİN ÇABA İÇERİSİNDE BİR YANIN ONU8N YARAMAZLIKLARINA GÜLMEKTE:) GERÇEKTEN RABBBİM TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN. BİR ARKADAŞIM VAR GEZMESİNDEN TOZMASINDAN ÖDEÜN VERMEDİĞİ İÇİN ÇOCUK YAPMIYOR. AHHH BİR BİLSE EVLADIN VERDİĞİ TADIN KİMSEYE ÇAY İÇYEMEYE KAHVE İÇMEYE GİTMEYE BENZEMEDİĞİNİ. AHH BİR BİLSE ONU İZLEMENİN EN ALA MANZARAYI İZLEMEKTEN DAHA FAZLA HUZUR VERDİĞİNİ. AHH BİR BİLSE ONUN NEFESİNİ HİSSETMENİN BİLMEM HANGİ ŞEHRİN HANGİ GEZİLECEK YERİNDEN DAHA HARİKA BİR HİS OLDUĞUNU:))) ONA DA ACIYORUM BU İSTEKLERİNİ BİR ÇOCUK İSTEĞİNDEN ÖNDE TUTTUĞU İÇİN((
Şakami buGezmekten rahat rahat uyuyup alışveriş yapmaktan daha güzel bir duygu mu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?