Tabii ki, ben çok gençim ve bekarım.Fakat merak ediyorum.Ben çocukları çok seviyorum, şimdi bazen kendi ileride olucak çocuklarımı da merak ediyorum :) ALLAH isteyen herkese ve hasretinde olan herkese çocuk nasip etsin İNŞALLAH. AMIN.
Merak ediyorum anne olduktan sonra hayatınızda neler değişti? Kişiliginizde haraketleriniz de bir degisiklik oldu mu?
sanırım algı durumum iyi değil bu akşam....kişilğimizle hareketlerimizle ilgili bir değişikl,k oldu mu diye sormuşsun....
kızım şu an uyuyor.onun uyumasının verdiği tedirginlikle yazmaya çalışayım..düşünüyorum....kişilik derken?
anne olduktan sonra daha toleranslı oluyorsunuz...belki zorunluluktan belki öyle olması gerektiğinden...önceden çok aceleci idim.istediğim bir şey hemen olsun isterdim.hayat....yaşadıklarım..biraz dizginliyor.alabileceğiniz negatif bir haberi daha bir olgunlukla karşılar oluyorsunuz.yani bendeki değişiklikler bunlar.
çocuk büyütmenin ne zor olduğunu bir o kadar da güzelliklerini gördüm anne olduktan sonra.
hareketlerimde değişiklikler....
oldu tabiii....herşeyinizi çocuğunuza göre ayarlıyorsunuz.dışarı çıkma,arkadaş ziyaretleri,zorunlu gidilecek yerler,kendinize ayırmak istediğiniz zamanyapmak istediğiniz aktiviteler...uzaaar gider.çocukların öğle uykuları olduğu için ben biraz kendimi geri çektim.bu konuda tepki de aldım.ben veya tepkiyi verenler ne derece haklıyız orası eleştiri tartışma konusu...
ben uzun yıllardan sonra anne olduğum için fazlaca zamanımı kızıma ayırdım.belki biraz fazla ayırdım bunu şimdi görebiliyorum...çocuk büyütürken zamanızı çok iyi kullanmak zorundasınız.
bir de ben çocuğumu başkalarına göre büyütmedim.kendi doğrularıma göre...yeme,uyuma,sosyalleşme,terbiye etme konusunda....özellikle terbiye konusunda...şimdi çıkmalıyım...kızımdan çok az zaman bulabiliyorum.tesadüf etti yazdım....sevgi ile..