Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz tam anne olmadığım için romantik cümleler kuramam ama hamile kaldığım andan beri ödüm kopuyor, her anı delilikmiş gibi geliyor, hamileliği ayrı, doğumu ayrı, bir insanı yetiştirmek ayrı, ömür boyu sorumluluk. İnsan kendisine bunu niye yapar bilemiyorum
Tabi ben hamile kalmadan öncede bunları sorgular çocuk yapmaktan vazgeçerdim, mutlaka anne olmalıyım, çocuklarım olmalı, koşturmalı gibi hayallerim olmadı hiç,çocuk doğurmak yetiştirmek hep korkutmuştur beni, Allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize![]()
Edebiyatım iyidir aslında ama sanırım kelimelere dökemediğim ve yazamadığım ve hatta anlatamadığım.. gözleri, elleri, gülüşü.. bakışı... bilmiyorum ya.. aşığım.. ♡
Maalesef değildi.. Hamileliğin son ayında başladı bende ufak tefek hisler.. Doğduğunda pekişti.. Bugün tam 100 günlük ve o kadar büyüleyici bir bağ var ki.. Bir şeyler hissedemiyorsanız inanın burada kimsenin anlattıklarına inanmazsınız.. ben inanmıyordum :)hamile oldugunuz sürede de boyle miydi duygularınız?
Maalesef değildi.. Hamileliğin son ayında başladı bende ufak tefek hisler.. Doğduğunda pekişti.. Bugün tam 100 günlük ve o kadar büyüleyici bir bağ var ki.. Bir şeyler hissedemiyorsanız inanın burada kimsenin anlattıklarına inanmazsınız.. ben inanmıyordum :)
O zaman gerçekten akışına bırak :) Hayatımda yaşadığım en zor dönem hamilelik ve lohusalıktı.. İstediği kadar uykusuz bıraksın (ki bence çocuğu sakinleştirmek bizim elimizde, biz mışıl mışıl uyuyoruz), istediği kadar ağlasın sızlasın.. En zoru hamilelik.. Bittiğinde yeniden doğmuş gibi olacaksın.. Şuanda hissettiğin her şey değişecek.. (herkeste aynı olmaz belki bilemem, benim yaşadıklarım bunlardı:) :) inanmama değil de , oluşmayacak korkusu.
Süreçte zor günlerim oldu, çok stresli ve mutsuz olaylar yaşadım. Belki bunların da etkisi vardır.
İnsan aslan kesiliyor değil mi? :)) hiç bu kadar güçlü olabileceğimi tahmin etmezdim :)Doğuma bile kusarak girdim. Hareketleri hissedene kadar kendimi kötü hastalığa kapılmış gibi hissediyordum keza kafamı kaldıramıyordum. Benim için zor bir hamilelikti bir daha mı asla diyordum. Çocuk benim neyime, Ne çocuğuymuş ne gerek vardı böyle bir harekete diyordum. Anlatılanları abartı bulurdum hadi canım derdim ama kokusunu duyduğum ilk an aşık oldum. Öyle bir koku ki asla ve asla rast gelmemişsindir, gelemezsin. Neye benzer desen; yok bir benzeri sanki dünyaya ait değilmiş gibi.. kucağıma aldığım an kimseyi bu kadar sevmediğimi hissettim. Kızım yanımdayken benden güçlüsü yok, ne gelirse gelsin yanımda sadece kızım olsun bana bir şey olmaz![]()
Kesinlikle haklısınız. Canımı yakan Herkesi silerim de bir tek kızım istese de canımı yakamaz.İnsan aslan kesiliyor değil mi? :)) hiç bu kadar güçlü olabileceğimi tahmin etmezdim :)
Konu sahibi hamile misiniz?
Annelik bambaşka bir şey.. Anlatılınca sanki çok abartılı ve sahte gibi görünüyor. Ama doğsun onun kokusu, teninize dokunuşu, emişi çok benzersiz. Hele gülmeye başladı mı.. Hele sarılmaya bailadı mı..
Aşırı zor olduğunu da ekleyeyim gerçekçi olsun. Ve hayat, bebekten öncesi ve sonrası diye ikiye ayrılıyor. Sorumluluk tavan.İnsan aslan kesiliyor değil mi? :)) hiç bu kadar güçlü olabileceğimi tahmin etmezdim :)
Konu sahibi hamile misiniz?
Annelik bambaşka bir şey.. Anlatılınca sanki çok abartılı ve sahte gibi görünüyor. Ama doğsun onun kokusu, teninize dokunuşu, emişi çok benzersiz. Hele gülmeye başladı mı.. Hele sarılmaya bailadı mı..