Annem 2. Raund

Mecazen

Guru
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
173
218
303
Avusturya
Önceki konumu ekleyemedim bir türlü #dediklerinizin bir bir çıkması idi
İzmir’e geldim kalan son evi satıp oradan hakkımı alabilmek için, 1 hafta oldu yarın döneceğim evime inşallah ama, aması bitmiyor.Geldiğimden beri konuştuğumuz tek şey abimin anneme yaptıkları bütün kelimeleri ezberledim sadece bunları konuşuyoruz 1500 kez falan herhalde aynı şeyleri anlattı. Her seferinde yeter dedim- içim şişti- bıktım- kaldıramıyorum- biliyorum-dinlemek istemiyorum- ama hayır hergün sabah 8’den gece 1’e kadar sadece olumsuz bol beddualı şeyler bıktım , yıllarca yaptığın haksızlıkların sonucu deyince bende bedduakardan nasibimi alıyorum
Biraz önce küçük çaplı bir kriz geçirdim bavulumu topladım otele gideceğim dedim , ev satışı yarına kaldı sabaha yetişmezse bile ben akşam dönüyorum
Kapıyı kilitledi tarın tapuda işi hallet nereye gidersen git gelme bir daha dedi
Çıkamadım evden ama gerçekten psikolojim altüst oldu , 1 ay maruz kalmaz gerçekten hasta olurum delirmiş gibiyiz evin içinde hep kötü şeyler sadece bu
Çok karışık yazmış olabilirim iyi değilim şu an
Bir yandan çok üzülüyorum ona ama yıllardır var bizim sorunlarımız yıllarca dışlandım
Ne yapacağımı bilmiyorum

Valla kanka parani al sonra hepsini toptan sittir et engelle ve gec. hayatındaki bu gereksiz insanları temizleyince bence inanılmaz hafifleyeceksin.
İlerde abime mirası kalmasın diye kendi evini satıp yeni bir ev almak istiyor,( babamın cenazesinde benden mal kaçırıyırdu şimdi oğlundan).yeni alacağı evin üstünü ben payıma düşen paradan tamamlayacağım evin tapusunu bana yapacak. Mükemmel bir girdabın içindeyim ben zaten az deli değilim
Evde bütün gün sinlrli ters sürekli oğluna beddua ederek dolaşan bir anne var aynı zamanda da benim yürümemden konuşmama kadarda eleştiriyor 40 yaşındayım bu arada
Ayrıca abimin ilk eşinden 2 çoçuğu var, evden kalan parayı bankaya yatıracağım annemin evinin üstünü ödeyince 500 bin lira kalıyor, o paranın faizini yeğenlerine ver sen kendi parana karıştırma o çoçukların desteğe ihtiyacı var yetim onlar (anne-baba hayatta) eğitimleri var kursları , anne benimde 3 çoçuğum var diyorum sen faiz yemek istemezsin diye söyledim diyor anne dedim zaten vadesiz hesaba yatıracağım faiz geliri olmayacak. Bir turda ordan kapıştık faize yatır bu çoçuklara ver sen harama bulaşma
Sen faize yatırıyorsun hemde benim daha büyük bir para sana aylık 50 bin tl verecek banka onun yarısını ver dedim yok ben yaşlıyım hastayım

Abiniz dava açarsa o tapu işi bozulmayacak mı ? Durduk yere hem kendinize hem de çekirdek ailenize dert yükleyeceksiniz.

Anneniz ev alıyorsa alsın, siz anneniz abinizden mal kaçırsın diye niye tapuyu üzerinize alacaksınız ?

Parayı vadesiz TL hesabına mi koyacaksınız?

Be evini satıp başka bir ev alınacak o benim üzerime olacak

Acımayın alın evi.
Anneme benim adıma satın alması için vekâlet verdim ister kullansın ister kullanmasın ama bıktım yıldım artık , bana sürekli gerginsin sinirlisin diyor nasıl olmayayım Allah aşkına ,anlatma bana sen yedirdin oğluna bunları senin eserin bunlar diyorum kandırdı beni diyor
Oğluma güvendim diyor bir sürü şey söylüyor
Ruhumu ettim
Bir yandan nefret ediyorum bir yandan haline üzülüyorum bir yandan anne işte kıyamıyorum ama mahvetti beni hiç susmuyor sadece konuşuyor

Evlat ayırımı yapanlardan nefret ediyorum. Hep de daha çok değer verdikleri evlattan kazık yerler ama akıllanmazlar

1 size yapilani siz yapmayin 2 satistan aldiginiz paradan annenize vermeyin 3 abinize mal kacirtan annenizi ve abinizi dava edin 4 ne halleri varsa gorsunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…